şu an uzak bir ulkedeym ama uzakligi git gide beni uzmeye basladi . merak ediyorum fikirleriniz deneyimleriniz nedir bu üç kıta hakkında? belki içimi rahatlatacak biseyler okurum , aklım turkiyede şimdiki aklım olsa turkiyede n çıkmazdım
avrupa tr ye yakın birde irda gezecek daha çok ulke şehir var burda uzaktayızÖyle kişiye özgü bir soru ki...
Kimi A diyecek kimi B kimi de C...
Bülbülün hesabı benimki...
Altın kafese koymuşlar
Ille de vatanım demiş...
Sıla hasretini herkes kaldıramaz...
Yalnız sen şimdiden sıla hasreti cekmedesin...
ABD ve Kanada aynı kıtada... Kanada daha rahat...
Avrupada doğdum büyüdüm...
Ve ikisi arasında Avrupa tercih edilebilir.
Vatana da yakın...
Yine de gönlün ve beynin ortak karar verin
Sen de bu sıla hasreti varken...
Biraz zor dayanırsın zira...
nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süperValla şimdiki aklı olanlar Trden çıkmaya çalışıyor iş yok güç yok bulunduğunuz yeri iyi değerlendirin
Hayat gerçek hayatta ve instagramda diye ikiye ayrılıyor, her şey pahalı Avrupa’da yada Amerika’da kazanacağınız 3 kuruş parayla trde 5 yıldızlı otelde tatil yaparsınız ailenize destek olursunuz para gönderirsiniz,nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
Tabi şartlarınız oralarda daha kötüyse dönün ülkenize zaten kabullenememiş gibisiniz hayatı yaşayarak öğrenin trde nasılmışburda bile 50 60 yıllık evlerde yasiyorux
şartlarım ne iyi ne kötüTabi şartlarınız oralarda daha kötüyse dönün ülkenize zaten kabullenememiş gibisiniz hayatı yaşayarak öğrenin trde nasılmış
Valla kiz dogru soyluyorsun.Gecen bi konu vardi ogretmen esi ve kendisi yurt disina gitmeyi dusunuyoruz diye.USD aldi basini gidiyor.Turkiye de usd artti mi malum olanlar.Sila hasreti ayri tabide ne icin calisiyoruzz para icin.Valla şimdiki aklı olanlar Trden çıkmaya çalışıyor iş yok güç yok bulunduğunuz yeri iyi değerlendirin
nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?