- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
Gerçekten ya, instagrama bakınca hayatlar süper. Sanki herkes çok mutlu gibi. Gezme, eğlenme, yeme içme, evler, eşyalar o biçim...nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper
Size bir fıkra anlatayım:
Adamın biri ölmüş. Gitmiş öbür tarafa. Melekler bakmış ki adamın günahıyla sevabı eşit. Ne yapalım diye düşünmüşler ve cennet-cehennem tercihini adama bırakmaya karar vermişler. Adam da demiş ki “hele bir bakayım, öyle karar veririm”. Önce cehenneme gitmiş, bir bakmış ki yüksek sesli harika bir müzik, her yer lüks içinde, yeyip içip eğlenip bir de çılgınca sevişiyorlar. Neyse, uzun bir süre onlara bakmış hayranlıkla. Sonra cennete gitmiş, cennette de her yer güzel ama ekşın yok. İnsanlar ağaç altlarında oturmuş dinleniyor, ne müzik ne eğlence ne sevişme! Kararını vermiş, meleklere demiş ki “Cennet çok sıkıcı, ben cehenneme gideceğim.” Peki demişler. Göndermişler cehenneme. Adam güle oynaya girmiş kapıdan içeri, bir de ne görsün? Ateş çukurları, yanan, bağıran insanlar vb. Hemen bir zebaniye sormuş. “Az önce baktığımda burası böyle değildi, o yüzden tercih ettim, şimdi ne oldu buraya?” Zebani de yanıtlamış onu: “O, reklam arasıydı kardeş, senin gibileri kandırıp çekmek için. Gerçek cehenneme hoş geldin!”
Anlatabildim mi konu sahibi

Konuyu açarken sorduğun soruya cevabım:
Trudeau

O yüzden Kanada

2. tercih Belçika olabilir.
(Merak ettim de acaba tam olarak neyini sevmediniz, neyine alışamadınız yaşadığınız ülkenin?)