Çok haklısın o benim ilkim herşeyim asla unutamam ama esim hepsini kullanalım diye tutturdu bende uzuntuden gördükçe süt kesilir diye korkuyorumBasın sağolsun canimmm Allah yeni gelecrk yavruna sağlıklı uzun ömür versin.. bende fikrimi soyliyim ilk yavrunun giydiği kıyafetleri giydirme bencede..giydirdiklerinden birkaçını sakla diğerlerini ihtiyaci olana verebilirsin..birkaç parçayı sakla mutlaka ilerde pişman olma canım..o senin ilk göz ağrındi yeri hep ayrı olacak meleginin.. giymediği kıyafetleri kullanabilirsin tabi istersen..
Allah razi olsun acının üzerinden kac yil geçti ama acim hiç azalmiycak sukur ki yıllar sonra yine nasip etti de az birsey azaldı umudumuz arttı yoksa çok daha kötüydükIşte kıyafette aynı kefede aslında.
Az kullanıp kullanmamasi değil, kime alındığı önemli.
Eğer beşik ve diğer eşyaları kalıyorsa kıyafette kalabilir.
Eşyalara çok anlam.yüklenmek lazım.Acınız taze, bu yüzden duygusal yaklaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğiniz doğduktan sonra bu şekil dusunmeyeceksiniz bence.
Sağlıkla , hayırla büyütün insaallah.
Yok canim esim anlamiyir sorun da bu birazBaşın sağolsun.Allah bu evladına ömür versin sana bağışlasın inşallah canım.Kıyafet konusunda kendine güvenmiyorsan cok etkileyecekse seni istersen birkaç kere giydirdiklerini filan elden çıkar.Ama hiç giydirmediklerini giydirme konusunda bir düşün istersen.Onları kullanabilirsin.İllada hicbirini istemezsen eşin anlayis gösterir merak etme.Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah.
Amin Allah razi olsun ins ama çok zor bir acı.evet çok çok uzulecem ama esim illa kullanalım diyorBasin sagolsn canm benim Allah cc kimseye evlat acisi gostermesin uzulme o seni ahirette kurtaracak Allahin izniyle. Kendimi senin yerine koyuyorumda heralde ben giydiremezdim oysaki bi bez parcasi ama ne bilim her gordugumde cok uzulurdum ama giydirmediklerini giydirebilrsn karar senin tabikide
En büyük korkum bu yuzden sutumun kesilmesiSüt kesilmesi olayına takılmayın. Bebeğinizin kokusu eski gunlerinizin acısını çok hafifletecek.
Eğer giydiği eşyası azsa verin bir başkasına. Eşinize anlatmak zorunda değilsiniz. Sizde bu konu üzüntü olusturacaksa tutmak anlamsız.
Beşiğini ne yapacaksınız ?
Canim beşik farklı hemen hemen hiç kullanılmadı diyebilirimIşte kıyafette aynı kefede aslında.
Az kullanıp kullanmamasi değil, kime alındığı önemli.
Eğer beşik ve diğer eşyaları kalıyorsa kıyafette kalabilir.
Eşyalara çok anlam.yüklenmek lazım.Acınız taze, bu yüzden duygusal yaklaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğiniz doğduktan sonra bu şekil dusunmeyeceksiniz bence.
Sağlıkla , hayırla büyütün insaallah.
Ama kime alındı ise dediğiniz çok doğru niyet önemli ne bileyim kafam cok karıştıCanim beşik farklı hemen hemen hiç kullanılmadı diyebilirim
Canim esime kac kere soyledim anlamıyor ne kadar giydi ki sanki diyor sanırım din çare ondan gizli vereceğim başka seçenek kalmadı ki dediğin gibi hiç kullanilmayanlari kullanırım kullandiklarimi çok oldu yikayali kokusu gitti kac yildir da koku kalmamıştır cekyatin konusu sinmistir malesef canimBen olsam giydirmezdim.
Cunku dedigin gibi sutun felan kesilir Allah korusun.
Bence esine anlatmalisin korkularini.
Ve hic giymedigi elbiseleri hayirina baska cocuklara verirdim, ama giydiklerini vermezdim. Kokusu sinmistir. Ben cok onem veririm eski anilara. Helede boyle bi durumda.
Ama tekrar konuşup eğer yine ikna olmazsa gizli vereecegimBen olsam giydirmezdim.
Cunku dedigin gibi sutun felan kesilir Allah korusun.
Bence esine anlatmalisin korkularini.
Ve hic giymedigi elbiseleri hayirina baska cocuklara verirdim, ama giydiklerini vermezdim. Kokusu sinmistir. Ben cok onem veririm eski anilara. Helede boyle bi durumda.
Ne kadar bi elbiseden bahsediyoruz? Cokmu fazla? Acaba esinden ondanmi diretiyor? Tamda maddi sikintiniz varken flan su an?Canim esime kac kere soyledim anlamıyor ne kadar giydi ki sanki diyor sanırım din çare ondan gizli vereceğim başka seçenek kalmadı ki dediğin gibi hiç kullanilmayanlari kullanırım kullandiklarimi çok oldu yikayali kokusu gitti kac yildir da koku kalmamıştır cekyatin konusu sinmistir malesef canim
Baya var kıyafet ama çok sukur suan çok bir maddi sıkıntımız yok kiNe kadar bi elbiseden bahsediyoruz? Cokmu fazla? Acaba esinden ondanmi diretiyor? Tamda maddi sikintiniz varken flan su an?
Rica ederim canım ama senin esinde cok inat galiba Allah yardımcın olsun böyle bir durumda senin psikolojin çok önemli,bunu neden es geçiyor eşinCanim burdakileri gosterirsem güler bana der ki senin aklını karistiriyorlar der birsey olmaz der kullanalım der. Ama yazdiklarin gerçekten çok doğru teşekkür ederim
başın sağolsun.Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?