Merhaba ben bundan 4 yıl önce bir oğlumu kaybettim..

başın sağolsun kullanmakta bir sakınca yok bence ama sen kendin kullanmak istemiyorsun bu nedenle eşin zorlamasın seni ve o eşyaları başka ihtiyacı olanlara verin yeni alın. senin ruh sağlığın herşeyden önemli

Amin ins sağolun ama kullandıkça diğerini hatirliycam korkum su üzüntüden sütümün kesilmesi.
Cnm benm annemin de ilk bebegi ölmüş erkekmiş o da simdi bi abim bide ben varız annem bazen der ki herseyin hayırlısı eger buyuk oglum olmeseydi sen olmucaktın der bana yani 2 cocuktan fazla istemiyolarmış 2 oglu olcaktı ben olmucaktım smdi abmle 2mizde kocaman insanlrız sükür hayırlı evlatlarızda... bilmiyorum bi yardmı olur mu ama anlatmak istedm uzulme o yuzden smdki yvruna sarıl sıkıca...

Başınız sağolsun. Yeni bebiş te hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence kullanmalısınız abisinden ona hediye olarak düşünün. O sizi cennette bekliyor. Bu bebişe cennetten hediyeler oluyor bu durumda. Yine de çok içinize sinmeyecekse giydirdiklerinizi değil de hiç giydirmediklerinizi de kullanabilirsiniz.

bence kullanma ama sakla.sureklı aklına gelecek sana bırsey olursa o bebek ne yapar bunu dusun.

Sizi azıcık bile uzecekse bence bir an önce hepsini ihtiyacı olan birine verin.. o giyer memnun olursunuz uzaktan.. esiniz de saygı gösterecektir.. göstermeli..

başınız sağolsun ,
kalbinizden nasıl geliyorsa öyle yapın

Başın soğolsun ...
Bence kullanıp her seferinde canınızı yakmayın ,ben olsam kullanmazdım

konunuzu sabah gördüm de, başlığı bile üzülmeme yetti, okumaya yeni cesaret edebildim.
başınız sağ olsun, ölüm çok zor, hele ki çocukların başına gelince.

bence bu işin doğrusu yok, siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz doğrusu o.
giydiği kıyafetlerini giydirmezdim ben muhtemelen, ona özel kalsın diye,
ama hiç giymediği kıyafetleri kullanırdım.

En büyük korkum bu yuzden sutumun kesilmesi

Bebeğini kaybedip hala sütünü sağmak zorunda kalan kadınlar var. O tarifsiz acı bile sütü kesemeyebiliyor.
Lütfen buna odaklanma. O bebeğin nasibinde süt içmek varsa o süt kesilmiyor.

Bu konu çok göreceli. Kimisi giydiğini vermeye kıyamaz, kimisi görmeye dayanamaz. Kimisi giymediğini giydiremez.

Size ne iyi gelecekse onu yapın. Sağlıkla büyütün insaallah.

belliki işsizsin, başında beklediğine göre..herkesin konusuna, açtığına, kapattığına karışma bence.onu yapanlar var. sen bir iş bul ve öyle mutlu ol.
Bir üye olarak bu sitede yanlış olan her durumu fark edip ikaz etmek neden kötü??konu sahibine bilgisi olsun diye yazdım aynı zamanda Mune de biliyor durumu.bana hakaret edeceğine teşekkür et.

bence kullan. hem alışmış olursun bu duruma. hem de her kıyafetle gördüğünde iki çocuğunu da seversin. Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…