Merhaba erkek kuzenimin boşanması ile ilgili?

yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Karisiyla olan ozel mesajlarini- sevgi sozlerini vs vs gidip de elaleme gösteren adami boşamak istediği icin haksiz oldugunu mu düşünüyorsunuz??

Benim eşim benim mesajlarımı kuzenine gösterirse bende ayrılırım.Özel birşey bu ne saçmalık.Kusura bakmayın da kuzeniniz de sorun var. Ve büyük ihtimalle cinsel manada normal gelmedi pek davranışları bana kız da evlendikten sonra görüp kaçıp kurtulmuştur size de kuzeniniz her erkek gibi gururuna yedirip bunu söylemez böyle diyecek tabi kimse sevdiğini ailemle çok görüşmüyorsun diye terketmez evin içine girmeden kız hakkında kötü yorum yapmayın yarın bir gün de sizin eşinizin ailesi size laf eder eeee etme bulma dünyası neticede

ya eşi çalışan bir insan sadece bu sebepten boşanmak istemiş.ailelerlede ordaymış.dul kalmak gibi şeyleri önemsediğini hiç zannetmiyorum

yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Yuh artık ya. Evliliklerimiz, mesajlarımız 3. Kişilerin elinde geziyorsa bitsin zaten evlilik. Ayrıca kuzeniniz size her şeyi anlatıyorsa bir erkek olarak demek ki çok mükemmel de değilmiş. Kadın belki cinsellik yönünden tatmin olamıyor. Size gelip ben orgazm olamıyorum yA da kuzenin dişini fırçalamıyor. Koltuk altı kıllı vs diyemez değil mi? Ama şimdi siz hayır ben gördüm dişini fırçalıyor bile diyeceksiniz.

e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu

A bazı durumlarda kız anneleri konuları şöyle yillardir annem kayınvalidem hakkındaki olumlu konuşur gidin kızım kırma kızım gibi gibi

Ama kaynanam hep şunu diyormus minigi annesi yönlendiriyor o işte.iyor gelip gitmesini vs

Bazen karşı tarafa yükü yikiyor insan oğlu bu konuda da hiç bir yorum yapılamaz aslında

Bir arkadaşın yazdığı gibi dört duvar içi bilinmez ki ...

aslında buna benzer bir durum var.babaları yok.kız kendi maaşıyla eve destek oluyor.anneside pek evlenmesini istemiyordu

Evlilikte cinsellik, temizlik, sadakat önemlidir. Adam cinsellik yönünden iyi değilse, tedavi gerektiren bir durum varsa ve tedavi olmuyorsa elbette boşanma hakkı var. İslam hukuku ve medeni hukuk bile cinsellik yüzünden boşanmalara izin veriyorsa demek ki önemli bir şey. Ne yani adamla ev arkadaşı gibi yaşasın mı? Kuzeninizde hata var yok bilemeyiz ama bir insan boşanmak istiyorsa mutsuzdur, istemiyordur. Altını eşseniz de kadının gerçek nedenini bulamazsınız

ya eşi çalışan bir insan sadece bu sebepten boşanmak istemiş.ailelerlede ordaymış.dul kalmak gibi şeyleri önemsediğini hiç zannetmiyorum
Ee tamam napalım şimdi, gelip kadının saçını başını mı yolalım?

Fikir almak için açıp söylenen hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz. Ben duymak istediğinizi söyleyeyim:

Kuzeniniz mükemmel bir adam, harika bir koca, kadın durduk yere sebepsiz daha yeni yaptığı evliliği maddi bir talebi de olmadan öylece bozup gidiyor. Pis kadın kötü kadın. Kesin annesinin oyunu bu, annesi dağıttı mikemmel kuzeninizin yuvasını.

Burada cinsellik yüzünden sorun yaşanan evlilikleri, kocasından ayrılan kadınların yazdıklarını okuyup bu konu hakkında fikir alabilirsiniz. Evcilik oyunu değil bu, kimse kardeş kardeş uyuyup ev arkadaşlığı yapmak için evlenmiyor.

Kuzeninizin fonksiyon sıkıntısı gibi bir durumu varsa kadın ömrü billah cinsellikten uzak yaşamak istememiş olabilir. Doğal olarak kuzeniniz cinsel hayatının detaylarını sizinle paylaşmadığı için bunu bilmenize imkan yok.

Bilmediğiniz şeyler olabilir bir kadının 5 aylık severek yaptığı bir evlilikte sırf aileme gelip gitmedin diye boşanacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…