- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.364
- 33
- Konu Sahibi manifestocubayan
-
Tam olarak bu yüzden bitirmiş olabilir. Size ne onların mesajda ne konuştuklarından?yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Karisiyla olan ozel mesajlarini- sevgi sozlerini vs vs gidip de elaleme gösteren adami boşamak istediği icin haksiz oldugunu mu düşünüyorsunuz??yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Bence kızın yaşadıklarını/düşündüklerini bilmeden ne desek boş. Hatta sizin için de öyle. Ayrılma kararı mı almış koca adam “sen bilirsin ama yuvanı yıkmadan 2 kere düşün dönüşü yok bunun, kurtarılabilecek bir şeyse dene yok olmaz asla diyorsan senin kararın” diyin ama kuzeninizin beyanıyla da kızı direk suçlamayın, kim bilir neler yaşandı. Kimse kocası anne babama az ziyarete gidiyor diye boşanmaz.. sanmıyorum yani hele ki böyle dul yakıştırmasının SADECE kadına yapıldığı bi ülkede.
yok nafaka tazminat hiçbirşey talep etmediKız nafaka için falan mı evlendi valla anlamak zor ne ilginç ya kuzenine üzüldüm
Yuh artık ya. Evliliklerimiz, mesajlarımız 3. Kişilerin elinde geziyorsa bitsin zaten evlilik. Ayrıca kuzeniniz size her şeyi anlatıyorsa bir erkek olarak demek ki çok mükemmel de değilmiş. Kadın belki cinsellik yönünden tatmin olamıyor. Size gelip ben orgazm olamıyorum yA da kuzenin dişini fırçalamıyor. Koltuk altı kıllı vs diyemez değil mi? Ama şimdi siz hayır ben gördüm dişini fırçalıyor bile diyeceksiniz.yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı buYuh artık ya. Evliliklerimiz, mesajlarımız 3. Kişilerin elinde geziyorsa bitsin zaten evlilik. Ayrıca kuzeniniz size her şeyi anlatıyorsa bir erkek olarak demek ki çok mükemmel de değilmiş. Kadın belki cinsellik yönünden tatmin olamıyor. Size gelip ben orgazm olamıyorum yA da kuzenin dişini fırçalamıyor. Koltuk altı kıllı vs diyemez değil mi? Ama şimdi siz hayır ben gördüm dişini fırçalıyor bile diyeceksiniz.
A bazı durumlarda kız anneleri konuları şöyle yillardir annem kayınvalidem hakkındaki olumlu konuşur gidin kızım kırma kızım gibi gibiBiz bir kere genç bir adamdan bir elektronik eşya almıştık. Internete vermişti. Eve gitti eşim. Baktı ki yepyeni evin eşyalarını satıyor da. Bunu neden yaptığını sorduğunda eşinin evi terk ettiğini söyledi. 5 aylık evlidi onlar da. Sebep ise: Kızın annesi devamli eve müdahale ediyormuş. Kızını eşine karşı doldurup duruyormuş. Sonuc olarak kız evi terk etti. Nasıl kötü erkek anneleri varsa kötü kız aileler de var. Benim bir kuzenimin evliliginin bitmesine de tek annesi sebep oldu. Yani olabilir. Ama sonuç olarak gelin (siddet vs yoksa eğer) evliliği kaldıracak olgunlukta değilmiş demek ki. Aileler çocuklarının yakasını birakmayacaksa evlendirmemeli
Biz bir kere genç bir adamdan bir elektronik eşya almıştık. Internete vermişti. Eve gitti eşim. Baktı ki yepyeni evin eşyalarını satıyor da. Bunu neden yaptığını sorduğunda eşinin evi terk ettiğini söyledi. 5 aylık evlidi onlar da. Sebep ise: Kızın annesi devamli eve müdahale ediyormuş. Kızını eşine karşı doldurup duruyormuş. Sonuc olarak kız evi terk etti. Nasıl kötü erkek anneleri varsa kötü kız aileler de var. Benim bir kuzenimin evliliginin bitmesine de tek annesi sebep oldu. Yani olabilir. Ama sonuç olarak gelin (siddet vs yoksa eğer) evliliği kaldıracak olgunlukta değilmiş demek ki. Aileler çocuklarının yakasını birakmayacaksa evlendirmemeli
Evlilikte cinsellik, temizlik, sadakat önemlidir. Adam cinsellik yönünden iyi değilse, tedavi gerektiren bir durum varsa ve tedavi olmuyorsa elbette boşanma hakkı var. İslam hukuku ve medeni hukuk bile cinsellik yüzünden boşanmalara izin veriyorsa demek ki önemli bir şey. Ne yani adamla ev arkadaşı gibi yaşasın mı? Kuzeninizde hata var yok bilemeyiz ama bir insan boşanmak istiyorsa mutsuzdur, istemiyordur. Altını eşseniz de kadının gerçek nedenini bulamazsınıze tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Ee tamam napalım şimdi, gelip kadının saçını başını mı yolalım?ya eşi çalışan bir insan sadece bu sebepten boşanmak istemiş.ailelerlede ordaymış.dul kalmak gibi şeyleri önemsediğini hiç zannetmiyorum
Burada cinsellik yüzünden sorun yaşanan evlilikleri, kocasından ayrılan kadınların yazdıklarını okuyup bu konu hakkında fikir alabilirsiniz. Evcilik oyunu değil bu, kimse kardeş kardeş uyuyup ev arkadaşlığı yapmak için evlenmiyor.e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Bilmediğiniz şeyler olabilir bir kadının 5 aylık severek yaptığı bir evlilikte sırf aileme gelip gitmedin diye boşanacağını sanmıyorummerhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?