- Konu Sahibi manifestocubayan
-
Vardır sebepleri muhakkak.Hangi kadın yuvası bozulsun ister?merhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?
Aynen +1Her şeyin çok güzel ve sorunsuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Onlarla mı yaşıyorsunuz?
Kuzeniniz gelip size "kızın 5 ayını mahvettim, hayatını mahvetmeyeyim diye koşarak kaçtı" diyecek değil herhalde.
Adam "ne güzel ilişkimiz vardı, aha bakın burada" diyerek haklı çıkmak için mesajlarını bile kamuya açmış. Kız kaçmasın da ne yapsın?
Aynen +1
Hiç bir aklı başında kadın evini 2 ayda 3 ayda 5 ayda 9 ayda bırakmaz.
Mesajları göstermek demek zaten erkek tarafının kusurlu olduğu anlamına geliyor.
Neden çünkü giden kişi o kadar haklı olduğunu biliyor ki ispat gibi bı gerçeklik görmüyor çevresine karşı.
Ve bu mesajları sağda solda göstermesi suç kadın bunu bilse bide şu konuyu mahkemeye delil olarak sunsa nasıl tazminat alır yüklü yüklü.
Nedir bu kadınların çilesi boşanıyorsun hala bitmiyorlar
Evlenmisler msjlasiyorlar ve size gösteriyor.yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Demekki herşey mükemmel değilmiş tek seben bu olamazmerhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?
Ben ilk evliligimi keyiften 2 ayda bitirme kararı almadım.Açıkçası ben eskiden "ne var yeaa boşandılarsa, iki taraftan birinde kusur olabilir" diye düşünüyordum. Ama bdv'den sonra fikirlerim değişti.
Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama çoğunlukla erkek kusurlu gibi geliyor artık.
Böyle düşünmemin sebebi de buradaki kazma kocaları görmem değil; kadınların inatla, ısrarla boşanmak istememesi.
Hakaret, şiddet, aldatma ne ararsan var ama buna rağmen "ama iyiyken çok iyiiii, çok seviyoruuum" deyip boşanmamak için direniyor çoğu kadın.
Boşananı görünce "kocası kim bilir ne yaptı" diyorum artık istemsizce.
Buradaki konuda da adam "bakın ne kadar iyiyiz"i ispatlamak için kuzenine varıncaya kadar bilmem kaç kişiye mesaj okutmuş.
"Kim bilir ne halt yedi" diye düşünmeden edemiyorum.
İnanmayın.
İlk evliğimde 2 ayda arkama bakmayı bırakın, koşa koşa ayrıldım.
Kimbilir arkamdan neler atıp tuttular. Kuzeninizin söyledikleri külliyen yalan...
Aklı başında bir kadın, bu kadar kısa sürede büyük sorunlar olmadıkça ayrılmaz....
Ben ilk evliligimi keyiften 2 ayda bitirme kararı almadım.
Anlatsam inanın yüzüne tükürürsünüz.
Aynı konuda ki kuzen gibi de karaktersizin tekiydi. Şu konuyu konuyunca oda eminim mesajları sağda solda okutmustur. Ama ben mesajlarda resmen nefret kusuyordum. Biticek diyor başka bişey demiyordum.
Soruyorum, hangi aklı başında, kocasını aldatmak gibi tiniyetsiz ve haysiyet yoksunu davranışlar yapmayan, yuvasını sevip sayan bir kadın kısa süre de neden gider.
Bide takmışlar cinsellik, günde 3 öğün cinsellik olsa ne yazar mutsuz bı kadın eşinin performansı iyi diye mi kalacak cehennem çukurunda.
Ya yıllarınızı çalıyorlar, sağlığınızı çalıyorlar, mutluluğunuzu çalıyorlar vs vs. Ne güzel bı kadının hayatını mahvedin sonra ben hakliyim desinler.
Umarım cehennemi bu dünya da yaşarlar.
İnşallah inşallah konu sahibinin kuzeninin boşanmak üzere olduğu eşi şu konuyu okurda mahkemeye delil olarak sunar. Hem konu sahibinden hem eşinden yüklü yüklü tazminat alır.
Konu ya bakım bide erkek kuzenim haklı kız taraflı tu kaka diyor resmen.
Ne kadar sığ bı kişilik konu sahibi, kusara bakma konu sahibi bı mesaj okumakla evlilik iyi kötü kararı verilemez. Nasıl bi gerçeklik anlayışınız var!!!!
Evet cnm yaşamayan anlamaz.canım yaşamayan anlamıyor işte, hele de empati sahibi değilse, ben boşanırken öz be öz teyzem seninki gibi kaynanam olsa başımda taşırdım dedi !!! kv nin nasıl bir şeytan olduğuyla ilgili bir ton konum var. beni yalnız bırakmak, ailemle aramı bozmak, psikolojik şiddet uygulamak baskılamak, dedikodumu yapmak, yapmadığı pislik kalmadı.
ben etrafıma tek kelime etmedim. arkamdan neler söylenmiştir, ama umrumda değil. ne yaşadığımı ben biliyorum, Allah biliyor yeter bana.
bazı insanlar öyle yalancı öyle numaracı ki, bak benim öz annem bile inanacak oldu senin kızın seni sevmiyor saymıyor kadına nasıl numaralar yapmış öyle senaryolar oluşturmuş ki annemle kırgındık bir ara bunu koz olarak kullanmış. saf iyiniyetli kandırılmaya müsait herkesi acayip derecede kandırma potansiyeli olan insanlar var.
Evet cnm yaşamayan anlamaz.
Ben de kimse ama kimse ile muhattap olmadım.
Bir kere konuşmadım bile.
İnan sesini duyduğumda vücudum tepki veriyordu.
Zaten çok ağır bı depresyon geçirdim.
Şu konuyu okuyunca midem bulandı. İçim kalktı.
Konu sahibinin başına gelince anlar. Öyle buraya taraflı taraflı konu açmaya benzemez bu işler.
Benimde mutlu evliğim çok iyi bı eşim var, bebeğim erkek Bağımsız yetiştiriyorum, kişilikli yetiştiriyorum, onun bunun ayağına köle, ona buna ispat şeklinde yetiştiriyorum.
Evi ona göre düzenledim. Kocaman salon oyun matı ile kapladım, koltuklarım da çok genis ve kolcaklari yumuşak. Düştüğünde kaldırmıyorum olur böyle şeyler annecim sen basarirsin kalkarsın diyorum.
Ve doğduğu günden beri bu şekilde 8 aylık bebek yürüdü.
Neden yürüdü çünkü biz sadece tehlike durumunda yardım ettik diğer herşeyi becerebilsin diye bekledik.
Hayatta da böyle durması gerekiyor.
Eşini ailesini, bize tercih etmemeli konuda olduğu gibi özeli, edebi, adabı bilsin.
Bu arada hiç merak etme kim birine haksızlık yaparsa Allah kanırta kanırta veriyor cezasını. Senin eski eş ailesi içinde görür ve duyarsın canım.
Öpmem mi öperim.Bebişi Allah bağışlasın öpüp koklayın onu benim için. Tam da budur işte yetiştirmek, salonlarını bir ton süsle çiçekle doldurup aman çocuğum elleme aman dokunma diyen insanlara sinir oluyorum. Çocuk bu dokunarak, elleyerek öğrenecek ve madem doğayla içiçe değiliz, evde mümkün olduğunca doğal ortam oluşturmalıyız. Bebeğim yok bekarım , Allah bir gün nasip ederse ben de böyle yetiştirmeyi düşünüyorum.
Ben Allaha bıraktım ama yalan değil bazen canım çok acıyor, bana bunları yaşattılar haksızlık yaptılar, görsem duysam diyorum , sonra diyorum boşver ama ben de insanım sonuçta melek değilim...
Siz haber aldınız mı hiç, sormam sizi rahatsız etmeyecekse tabi.
Öpmem mi öperim.
Emin ol seninde mutlu yuvan yavruların olacak cnm.
Böyle yetiştirmemin sebebi hiç bir kadının hayatını alt üst edip, yıllarını mahvetmesin, merhametli, vicdanları ama kendini ve kararlarını bilip ona göre hayat kurması için.
Evet hemde yengeleri yolda annemi çevirip anlatmış.
Ama hiç ilgilenmiyorum.
Olanlarada oh iyi olmuş demedim.
Annemle konuşmadım bile anlattı dinledim he iyi dedim.
Umrum değil.
Evlendim, mutluyum.
Tecrübe diye bakıyorum yaşadıklarıma, inan aklıma da gelmiyor ama böyle hadsiz ver terbiyesizce konu açıp birde ben mesajları gördüm, biz haklıyız konuları görünce cin ifret oluyorum.
Teyzeniz de Maaşallah teyzemi çıngıraklı mı anlaşılır gibi değil.Kuzenlere kadar kendini kanıtlama peşinde olmak zaten korkunun göstergesi.
Aklı selim her insan biliyor ki artık evliliklerin %99 u erkek ve erkek ailesi tarafından yıkılıyor. Dolayısıyla herkes kendini aklama peşinde.
Ben boşanırken kayınvalidem gidip teyzeme gidip kendini aklama operasyonu yapmış, mahkeme günümde gelip anneme green kıymet biliyor öyle kaynanam olsa başımda taşırım demiş, güldüm geçtim.
Çocuklarını herkes böyle bilinçli yetiştirse zaten boşanmalar eminim ki azalır.
Teyzeniz de Maaşallah teyzemi çıngıraklı mı anlaşılır gibi değil.
Zaten tuhaf bı şekilde kendilerini öne atma gibi bi sorunları var erkek tarafının, ruh hastalari resmen.
100 boşanmış erkeğin 95 suçlu 5 haklıdır.
100 boşanmış kadının 95 haklı 5 suçludur.
Yok bu oran yanlış diyenin de alnını karşılarım.
Benim çok samimi bı arkadaşım vardı. Kız öyle pisdi ki, size evini anlatamam düşün evinden akrep çıktı. Evine bakmaz, o akrep oraya nasıl geldiyse.
Bir kere bı yemek yapmış inan ki yemeyi bırak yemeğe bakmazsın.
Ben hayatımda böyle ev görmedim.
İyi bı kızdı ama çalışırdı, esinin işi iyi değildi bakardı evine vs vs.
Fakat asla evlilik yürütecek bı kız değildi, evlenmesi hataydı.
Neyse eşiyle boşanma sürecine girdi.
Bu arada arkadaşımla görüşmez olduk.(fakat bosanacaklarini eşinin bı akrabasi bana söyledi, bu konular hassas olduğu içinde a canım boşanıyorsun diye de aramadım aranmaz zaten. İletişimi kendi kesmişti çünkü. Bı edep bı adap ta biliyoruz hani)
Bir gün beni kv si aradı. Ben şaşırdım tabi.
Bana x şu kadar tazminat istiyor boşanmak için, seni şahit yazıcam dedi.
Ben bı afalladım ama çaktırmıyorum. Anlattı etti eyledi.
Ben konuşmanın sonunda ne dedim biliyormusun, evet x teyze temizlik, yemek, evine bakma, sorumluluk konusunda haklısın. Mahkeme de bunları söylerim fakat herşeyi doğru anlatırım bı konuyu anlatıp kenara çekilmem. Oğluda çok sinirli bi insan çünkü öyle böyle değil, e yıllarca para kazanamadi kız eve baktı maddi herşeyi kız karşıladı. Bunları da söyleyeceğim için beni şahit olmam için bir daha aramadı.
Tamam iyi güzel kızın eksikliklerini söylerken, oğlunun söylemeyeceğim sandı.
Böyle bi dünya adalet vardı.
Bak burda bile kadına şiddet var. Kızın eksiklerini anlat ama oğlumu anlatırsan gelme.
O kız istediği tazminatta haklıydı çünkü kaç yıl evli kaldılar o tazminattan fazlasını kazandı harcadı evine.
Hiç bilmiyorum cnm, sadece boşandıklarını biliyorum.Teyzem zaten annemle aramın bozulması için eski kv ile samimi olan biri, yani bu olaylardan sonra sildim onu. Zaten samimi değildim ve suçlanıyordum niye samimi değiliz diye aaa teyze anne yarısıymış cart curt resmen teyze değil düşman. Gerçi annem sonradan ağzından kaçırdı kuzenime istemiş beni teyzemin eşi ve annem bana bile söylemeden hayır demiş doğal olarak, buna mı içerlendi bilemiyorum. Bak bana vermedin böyle oldu gibi ama her türlü hiç de iyi niyetli değil.
Tamamen katılıyorum boşanma konusunda hem kendimden hem çevremden biliyorum, ülkemizde maalesef erkek ve erkek ailesi sebepli yuvalar yıkılıyor çoğunlukla.
Anlattığınız örnekte de içimin yağları eridi iyi yapmışsınız. Umarım almıştır tazminat...
Hiç bilmiyorum cnm, sadece boşandıklarını biliyorum.
Umarım ve dualarım seninde çok güzel bı yuvan olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?