- 25 Ocak 2020
- 29
- 25
- 3
- 35
- Konu Sahibi manifestocubayan
-
ailemi saymıyorsun babam yok diye onları umursamıyorsun beni sevsen onlarıda severdin gibi sebepler söylemiş.kızın dayısıda ayrılın deyip duruyormuş zatenBilmediğiniz şeyler olabilir bir kadının 5 aylık severek yaptığı bir evlilikte sırf aileme gelip gitmedin diye boşanacağını sanmıyorum
Deneme tahtası değil ama kimse bakire yaşamak için evlenmez. 5 ay da sıkıntı varsa çaresine bakmak için normal bir süree tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Neden olmasın. Bir ilişkide cinsellik önemli. Çevremde böyle evlilik yapıp boşanan kadınlar var hepsi diyor ki sorunun benim yüzümden olduğunu söyleyip hayatı dar ediyordu' kaıdn bir ömür çekmek zorunda değil.e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Cok dogru soyluyorsunAilesi ve arkadaşlarının telkiniyle boşanacaksa, bize gelip gitmedin diye boşanacaksa zaten bırakın boşansın yarım akıllı. Sonra çocuk olunca boşayamıyorsun da çek dur saçmalıklarını.
evet benim çevremde de çok var sırf anne-babalardan dolayı boşanmalar çok oluyor. ha 1 ha 5 ay hiç fark etmiyor. ve biz de buzdolabı almıştık bi tanıdığımıza aldığımız adam da yeni evlenmiş yeni boşanmış biriydi... sanırım bu durumlar hiç bitmeyecekBiz bir kere genç bir adamdan bir elektronik eşya almıştık. Internete vermişti. Eve gitti eşim. Baktı ki yepyeni evin eşyalarını satıyor da. Bunu neden yaptığını sorduğunda eşinin evi terk ettiğini söyledi. 5 aylık evlidi onlar da. Sebep ise: Kızın annesi devamli eve müdahale ediyormuş. Kızını eşine karşı doldurup duruyormuş. Sonuc olarak kız evi terk etti. Nasıl kötü erkek anneleri varsa kötü kız aileler de var. Benim bir kuzenimin evliliginin bitmesine de tek annesi sebep oldu. Yani olabilir. Ama sonuç olarak gelin (siddet vs yoksa eğer) evliliği kaldıracak olgunlukta değilmiş demek ki. Aileler çocuklarının yakasını birakmayacaksa evlendirmemeli
evet benim çevremde de çok var sırf anne-babalardan dolayı boşanmalar çok oluyor. ha 1 ha 5 ay hiç fark etmiyor. ve biz de buzdolabı almıştık bi tanıdığımıza aldığımız adam da yeni evlenmiş yeni boşanmış biriydi... sanırım bu durumlar hiç bitmeyecek
Ben de bütün mesajlaşmalarımızı kuzenine akrabasına yani evlilik müessesesi içinde dış kapının mandalı olarak kalması gereken kişilere yayan bir adamla evli kalmak istemezdim.yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Şeyi anlayamadım, birinin cinsel yönden tatmin olmayıp boşanmak istemisi sizi yuz de kaç ilgilendiriyor.e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
hersey sorunsuz ve mukemmel olsaydı ayrılmazlardı karı koca arasında yasananları sız bılemezsınız bende kuzenlerımle cok samımıyım kendı oz kardesımden daha samımıyım ama eslerıyle tartıstıklarında tel mesajlarımızı falan bırbırımıze gostermeyız akraba olmak akrabanın tum ılıskılerının ıcınde olmak demek degıldır sız sanırım akrabalıgı yanlıs anladınız nıye bu kadar mevzunun ıcındesınız kı mesajlara kadar sıze gosterıyor anası babası yokmu bu kuzenınızın onu gectım 18 yasında falan mı karısıyla yazısmalarını okutuyor sızemerhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?