Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyeceklerden ziyade baya yüksek ilaç verilmeli çörek otu da düşürmeye yardımcı diye duymuştumMerhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler
Roka dere otu vb yeşilliklerde düşürüyor. Ama ilaç kulanma daha etkili ve değeriniz o kadar yüksek değil. Benim 10 idi 5 yıldır ilaç kullanıyorumMerhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler
Anladım çok teşekkür ederim bilginiz için neden yükselir ki daha önce kan vermişim ama tabi 2 yıl falan olmuş normal görünmüş ara ara bir şeylerden etkileniyor bu hormon olayı değişken bir durum sanırımRoka dere otu vb yeşilliklerde düşürüyor. Ama ilaç kulanma daha etkili ve değeriniz o kadar yüksek değil. Benim 10 idi 5 yıldır ilaç kullanıyorum
Doğrudur teşekürlerBesinle değil ilaçla olur bu iş.
Yeni mi başladınız ve gebelik düşünüyor musunuzBenim de bu değerlerdeydi ve ilaca başladım.
Besinler düşürmede etkili midir, emin değilim.
Olabilir bakalım doktor ne diyecek hayırlısı olsunYiyeceklerden ziyade baya yüksek ilaç verilmeli çörek otu da düşürmeye yardımcı diye duymuştum
Doktor ilaç verdi mi ? Aynı durum bende de söz konusu. İlaç kullanıyorum yiyeceklerin faydası yok.Merhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler
Ilac kullaniyor musun ilac verdiler mi ? Kilo ve stres troid yuksekligini arttiriyor doktorum soylemisti. Dere otu troide iyi geliyor.Merhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler
Biz bayadır bebek düşünüyoruz olmadı bugün gittim tahlil verdim sonuçlara e nabızdan baktım regl nin 3.günğ gel dedi hepsini değerlendirip ona göre ilaç yazacaktır muhtemelenDoktor ilaç verdi mi ? Aynı durum bende de söz konusu. İlaç kullanıyorum yiyeceklerin faydası yok.
Kilom yok belki stres yaptım ne bilim ya rahatım aslında okul başlayınca daha da kafam dağılır belki bilemedim şimdiIlac kullaniyor musun ilac verdiler mi ? Kilo ve stres troid yuksekligini arttiriyor doktorum soylemisti. Dere otu troide iyi geliyor.
İlaç henüz yazılmadıIlac kullaniyor musun ilac verdiler mi ? Kilo ve stres troid yuksekligini arttiriyor doktorum soylemisti. Dere otu troide iyi geliyor.
Bizde 1 yıldır düşünüyoruz 5.ay da tsh sorunum olduğunu öğrenmiştim. O günden beri ilaç kullanıyorum Haziran ayına kadar düşmüştü Temmuz için gebelik beklerken kan verdim ve tekrar çıktığını öğrendim. Sanırım sinir stres destekliyor besliyor. Ben çok sinirliyim sakin gibi görünüyorum . sen de de vaar mı sinirBiz bayadır bebek düşünüyoruz olmadı bugün gittim tahlil verdim sonuçlara e nabızdan baktım regl nin 3.günğ gel dedi hepsini değerlendirip ona göre ilaç yazacaktır muhtemelen
Tavsiyeniz için teşekkür ederimIlac kullaniyor musun ilac verdiler mi ? Kilo ve stres troid yuksekligini arttiriyor doktorum soylemisti. Dere otu troide iyi geliyor.
Benim gebelikte troidim bir turlu dusmedi istenilen degere, doktorum kilodan dolayi demisti. Benim de bebegim olmuyordu troidden dolayi çok zayifladim bir dönem 48 kiloya dusmustum o ara gebe kaldim. Hamileligimi 2.ayda ogrendim ve 50 kiloydum. Zayifim dedin ya o yuzden soyledim kilo miktarimi.Kilom yok belki stres yaptım ne bilim ya rahatım aslında okul başlayınca daha da kafam dağılır belki bilemedim şimdi
Bizde 1 yıldır düşünüyoruz 5.ay da tsh sorunum olduğunu öğrenmiştim. O günden beri ilaç kullanıyorum Haziran ayına kadar düşmüştü Temmuz için gebelik beklerken kan verdim ve tekrar çıktığını öğrendim. Sanırım sinir stres destekliyor besliyor. Ben çok sinirliyim sakin gibi görünüyorum . sen de de vaar mı sinir