Gebeliğe Hazırlık Merhaba hanımlar Troid hormonum 6.87 olmuş gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Megi99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
266
138
103
33
Merhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler

Merhabalar hanımlar Troid hormonunu düşürecek doğal besinler nelerdir bilen var mıdır acaba doktorum regl nin 3. Günü de muayene edecek sanırım bu düşük troid gebeliğe engel bakalım kısmet 10 aydır deniyoruz olmuyordu tsh düşürücü besinler rica edecektim teşekkürler
Yiyeceklerden ziyade baya yüksek ilaç verilmeli çörek otu da düşürmeye yardımcı diye duymuştum

Roka dere otu vb yeşilliklerde düşürüyor. Ama ilaç kulanma daha etkili ve değeriniz o kadar yüksek değil. Benim 10 idi 5 yıldır ilaç kullanıyorum

Benim de bu değerlerdeydi ve ilaca başladım.
Besinler düşürmede etkili midir, emin değilim.

Roka dere otu vb yeşilliklerde düşürüyor. Ama ilaç kulanma daha etkili ve değeriniz o kadar yüksek değil. Benim 10 idi 5 yıldır ilaç kullanıyorum
Anladım çok teşekkür ederim bilginiz için neden yükselir ki daha önce kan vermişim ama tabi 2 yıl falan olmuş normal görünmüş ara ara bir şeylerden etkileniyor bu hormon olayı değişken bir durum sanırım

Onu doktorlar net bir şey demiyor bana çok tuz tüketimi dedi ama tuzu nerdeyse kullanmıyorum. Ama hormonlarım savaş açmış erimeye başladı deyince ilaç kullandım. levatiron kullanıyorum ömür boyu da kullanmam gerekiyor

Doktor ilaç verdi mi ? Aynı durum bende de söz konusu. İlaç kullanıyorum yiyeceklerin faydası yok.

Ilac kullaniyor musun ilac verdiler mi ? Kilo ve stres troid yuksekligini arttiriyor doktorum soylemisti. Dere otu troide iyi geliyor.

Doktor ilaç verdi mi ? Aynı durum bende de söz konusu. İlaç kullanıyorum yiyeceklerin faydası yok.
Biz bayadır bebek düşünüyoruz olmadı bugün gittim tahlil verdim sonuçlara e nabızdan baktım regl nin 3.günğ gel dedi hepsini değerlendirip ona göre ilaç yazacaktır muhtemelen

Biz bayadır bebek düşünüyoruz olmadı bugün gittim tahlil verdim sonuçlara e nabızdan baktım regl nin 3.günğ gel dedi hepsini değerlendirip ona göre ilaç yazacaktır muhtemelen
Bizde 1 yıldır düşünüyoruz 5.ay da tsh sorunum olduğunu öğrenmiştim. O günden beri ilaç kullanıyorum Haziran ayına kadar düşmüştü Temmuz için gebelik beklerken kan verdim ve tekrar çıktığını öğrendim. Sanırım sinir stres destekliyor besliyor. Ben çok sinirliyim sakin gibi görünüyorum . sen de de vaar mı sinir

Kilom yok belki stres yaptım ne bilim ya rahatım aslında okul başlayınca daha da kafam dağılır belki bilemedim şimdi
Benim gebelikte troidim bir turlu dusmedi istenilen degere, doktorum kilodan dolayi demisti. Benim de bebegim olmuyordu troidden dolayi çok zayifladim bir dönem 48 kiloya dusmustum o ara gebe kaldim. Hamileligimi 2.ayda ogrendim ve 50 kiloydum. Zayifim dedin ya o yuzden soyledim kilo miktarimi.

Bizde 1 yıldır düşünüyoruz 5.ay da tsh sorunum olduğunu öğrenmiştim. O günden beri ilaç kullanıyorum Haziran ayına kadar düşmüştü Temmuz için gebelik beklerken kan verdim ve tekrar çıktığını öğrendim. Sanırım sinir stres destekliyor besliyor. Ben çok sinirliyim sakin gibi görünüyorum . sen de de vaar mı sinir

Ani sinirlenme oluyor o hep var zaten ama hani bebk olmuyor diyeok stres yapmamaya çalışıyorum hani reglsi gelip ağlayanlardan değilim Allah da o duruma düşürmesi n tabiki ne bilim belki oluyordur sinir stres niye böyleyiz

Back
X