- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Kan sonucumu bir size bir de başka biriyle iletişim halindeyiz ona attım başka kimseye atmafım özelde falanYa özelde konuştuk ve hala soruyorsun ben şokkk
Kız test yaptın hamilelik yok dedik
Kan verdin yine yok diyoruz hala bişeylerle çıkıyorsun vardır belki diye hamile mi olmak istiyorsun anlamadım ya
Evet kadın doğuma gittin şimdi psikiyatri ye git lütfen bu kadar takıntı çoooook fazla sitede yazmadığın kişi kalmamış kan verdim herkese sonuç attın özelden, bende bi tek bana yazıyorsun sanıyorum halbuki
HAMİLE DEĞİLSİN İNAN ARTIK
Adet düzenim aşırı iyi düzgün giderken bir anda bu gelince paniğimi korkumu normal görün ilk kez hafta geciktimYavrum biraz mesajlara bakayım deidm de senin yaşın daha küçük sanırım. Bende evlisin falan sanıyorum
Neyse bak şimdi bu siteden, beta testlerinden, idrar testlerinden bi uzaklaş. Pkos varsa zaten adet düzeni diye bir şey bekleme. Tamam düzenli olanlar da var ama stres hemen etkiliyor. Ki sen stresi geçmiş baya paranoyaya bağlamışsın
Önce şu prolaktin için tedavine başla
Sevişme işini de mümkünse uzun bir süre yapma emi
rahatlaaa.bir daha da böyle hatalar yapmaa.genç yaşta yaşlanacaksın bu stresle.değmezzz hiç bir erkek içinn.gez toz gençliğinin keyfini çıkarrKan sonucumu bir size bir de başka biriyle iletişim halindeyiz ona attım başka kimseye atmafım özelde falan
Keyif mi kaldı abla ya karman çorman bir hayata girdim vallahi kızıyprum her gün kendime aşırı yorgunum diyordum hep demirim 20 çıkmış ondanmışrahatlaaa.bir daha da böyle hatalar yapmaa.genç yaşta yaşlanacaksın bu stresle.değmezzz hiç bir erkek içinn.gez toz gençliğinin keyfini çıkarr
demir hapı iğnesi al ayrıca da devit3 al günlük.bunlar olmazsa hem yorgun olursun hem de stresliKeyif mi kaldı abla ya karman çorman bir hayata girdim vallahi kızıyprum her gün kendime aşırı yorgunum diyordum hep demirim 20 çıkmış ondanmış
AynenDalga mi geçiyorsunuz
Diyeyim doktora prolaktin için 28 sınırda diyip hap vermedi geçen yine aynısını diyecekdemir hapı iğnesi al ayrıca da devit3 al günlük.bunlar olmazsa hem yorgun olursun hem de stresli
artık hamile olmadığını anladınn.bu konuyu sonsuza dek kapat.yoksa sitede eğlence olmaya devam edeceksinn.başka konulara odaklannDiyeyim doktora prolaktin için 28 sınırda diyip hap vermedi geçen yine aynısını diyecek
Demir için iğne benim mi demem gerekartık hamile olmadığını anladınn.bu konuyu sonsuza dek kapat.yoksa sitede eğlence olmaya devam edeceksinn.başka konulara odaklann
sağlık ocağı dr u bile yazar sana.demir sonucunla git oraya verirDemir için iğne benim mi demem gerek
Kadın doğuma gideceğim yarın yine onlar da yazar heraldesağlık ocağı dr u bile yazar sana.demir sonucunla git oraya verir
Vücudunu cok fazla dinliyorsun bence biraz rahatla testin cikmis demir takviyesi alırsın bitti başka sıkıntı yokKızlar ağızda tatlımsı olan tat için ne yapmam gerek peki hangi doktora gidilir çok kötü bir tat bu anlamadım neden oldu
Hayır sabah çok açık pembe geldi devamı henüz yok doktor tarlusal verdi eğer adetim gelirse kullanmayayım de mi bir de açık pembe geldi sadeve neden böyle oldu kiKız sen hala adet olmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?