Merhaba herkese

1 küsür negatif ama inanmıyo 0 olmalı yükselir mi bu diyo şimdi de
umutsuzlukdiyarım kuzumm kurban olemmm sen sevişme bir dahaa.git okulunu okuu dil öğrenn.borsadan batmışımmm 7000 .yarın ki akibetimin endişesindeyimmm dibimiz de savaş çıkmışş turizm alarm veriyor .allahını seversen kilitle dükkanı sevişmeeeee bir 6 ayyy .ben de libido nın li si kalmadı ayoll.sen de nasıl hala var şaşıyorumm?

Bugün doktora gittim
Pcos ondan gecikir bir de stres varsa dedi neyse sonra ben prolaktin yüksek ona da bakar miyiz dedim beta hcg istemiş yanına sa 1.20 çıktı
Ya bi git allah aşkına bu testleri bu kadar sorgulamak yerine sevişmeyi sorgula
Onca test yapılmış halen neyin derdindesin

Ay ceycey beni sesli güldürdün
Kız herkes borsadan çıkalı çok oluyo sen hala çıkmadın mı yaf

Bugün doktora gittim
Pcos ondan gecikir bir de stres varsa dedi neyse sonra ben prolaktin yüksek ona da bakar miyiz dedim beta hcg istemiş yanına sa 1.20 çıktı
Yavrum biraz mesajlara bakayım deidm de senin yaşın daha küçük sanırım. Bende evlisin falan sanıyorum
Neyse bak şimdi bu siteden, beta testlerinden, idrar testlerinden bi uzaklaş. Pkos varsa zaten adet düzeni diye bir şey bekleme. Tamam düzenli olanlar da var ama stres hemen etkiliyor. Ki sen stresi geçmiş baya paranoyaya bağlamışsın
Önce şu prolaktin için tedavine başla
Sevişme işini de mümkünse uzun bir süre yapma emi

Asla bunu anlamaz sana bile birazdan niye öyle dedin yoksa hamile miyim gecikme niye olsunki diye soru soracaktır

Ay ceycey beni sesli güldürdün
Kız herkes borsadan çıkalı çok oluyo sen hala çıkmadın mı yaf
çıkıp çıkıp dönüyorummm.ama bir mönü olmuş 45 tl avm de.doğalgaz geldi 850 su geldi 160 elektrik geldi 420 arabanın benzini çeyrek depoya indi anacığımmm.insanın aklında sex mi kalırrr?

çok aminnnnn

Savaş ma seviş der ya

Aman savaş ma da sevişme de

Ikisinden de korkar olduk
Bindik alamete gidiyoruz kıyamete
Bizi neler bekliyor endişesi var

Sende sevişip geliyorsun burda bize eziyet ediyorsun
Sevişme ölmezsin merak etme

Bugün doktora gittim
Ya özelde konuştuk ve hala soruyorsun ben şokkk
Kız test yaptın hamilelik yok dedik
Kan verdin yine yok diyoruz hala bişeylerle çıkıyorsun vardır belki diye hamile mi olmak istiyorsun anlamadım ya
Evet kadın doğuma gittin şimdi psikiyatri ye git lütfen bu kadar takıntı çoooook fazla sitede yazmadığın kişi kalmamış kan verdim herkese sonuç attın özelden, bende bi tek bana yazıyorsun sanıyorum halbuki
HAMİLE DEĞİLSİN İNAN ARTIK

Bi cimere yazmadığı kaldı sen ne diyorsun

Hahaha aman dur mavi mavi bebeleri olur o travmayı yeni atlatmıştık parişimle MssPARE
Kot olur tayt olur herşey olabilir yeter ki ucu girmesin uc olmasin
Araya yastık koysun ama.yastil pamuk yastığı olsun yün ve elyaf yastığın geçirgen olma olasılığı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…