- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Ay yeter. Kan testi yapmıssın daha ne yaPeki bilmediğim için diyorum neden 1.20 0 değil ve adet yok hala korkmali miyim artar mı bu
Ah hayır ama bilemedim soruyorum bir iki yerde 1.2 ile hamile kaldım yazan gördüm diyeAy yeter. Kan testi yapmıssın daha ne ya
0/5 arasında her sey çıkabilir
0/5 aralığında ne çıkarsa çıksın negatif
Hamile mi olmak istiyorsun anlamadım ki
Ne duymak istiyorsun?Kan testi 1.2 sonradan artar mı adet olmadım yazanlara geç döllenme olabilir yazılmış burda bazı konularda ondan soruyorum
Daha öyle bir ihtimal yok net negatif hamile değilsin olamazsın bunuNe duymak istiyorsun?
Tamam o halde değilsin. Regl geçmiş. Eğer hamile olsa idin yüksek çıkardı o rakam. Kocaman negatif yani.Daha öyle bir ihtimal yok net negatif hamile değilsin olamazsın bunu
Hay yarabbimDaha öyle bir ihtimal yok net negatif hamile değilsin olamazsın bunu
Bu kadar strese gelmez tabi adetinDaha öyle bir ihtimal yok net negatif hamile değilsin olamazsın bunu
bir kaç gündür yazmıyor hamile miyim diyordu gene .buradan bir hemşire sen hamilesin demiş ne akla hizmet dediyse.Hay yarabbim
Her okuduğuna inanma
Prolaktinin yüksek muhtemelen ondan gecikti adetin
Daha da yükselmez beta
Hamile fln değilsin
Gözünü seveyim artık sevişme
Prolaktin önceden de yüksekti de bu sefer pcos stres yüklenmişHay yarabbim
Her okuduğuna inanma
Prolaktinin yüksek muhtemelen ondan gecikti adetin
Daha da yükselmez beta
Hamile fln değilsin
Gözünü seveyim artık sevişme
Bıkmıştır napsınbir kaç gündür yazmıyor hamile miyim diyordu gene .buradan bir hemşire sen hamilesin demiş ne akla hizmet dediyse.
Gelir gelirProlaktin önceden de yüksekti de bu sefer pcos stres yüklenmiş
Bir de adet sökturücü ile de gelmezse ne yapmam gerekir
hah tam da sana yazmıştımm.ne yaptın test aldın mı?Prolaktin önceden de yüksekti de bu sefer pcos stres yüklenmiş
Bir de adet sökturücü ile de gelmezse ne yapmam gerekir
Kız kan testi yaptırdı sonunda görmedin mihah tam da sana yazmıştımm.ne yaptın test aldın mı?
yok kaçırmışım onu.sonuç neymiş pekii?Kız kan testi yaptırdı sonunda görmedin mi
Bugün doktora gittimhah tam da sana yazmıştımm.ne yaptın test aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?