- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Doktora gitmekten inanın korkmuyorum hamile olmadığıma net kesin emin olabilsem gideceğim hemen orda öğrenir ederim diye korkuyorumHamile değilsin korkma. adetin için doktora gitmelisin başka yolu yok
Azmine hayran kaldımHamile değilsin korkma. adetin için doktora gitmelisin başka yolu yok
madem bu hamilelik konusuna bu denli takıntılısın korkuyorsun sex yapmasan olmuyor mu?okulunu bitir dil öğrenmeye çalış ek yetenekler edin mesleğinle ilgili roman oku izleyemediğin filmleri izle.böyle sex hayatı olmaz korku filmi gibi.hayır de sevgiline hem de denemiş olursun.senden ayrılmaya kalkarsa da zaten sevgisi yok sadece cinsellik için senle birlikte demektir.hayır demeyi öğren insanlara.Yardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorum
Hamileysen babası sorumluluğu üstlenecek. Sonuçta tek başına yapmadın bunuDoktora gitmekten inanın korkmuyorum hamile olmadığıma net kesin emin olabilsem gideceğim hemen orda öğrenir ederim diye korkuyorum
Azmine hayran kaldımbiz ona daha önce senin belli ki psikolojik rahatsızlığın var iyileşene kadar sevişme dedik, hamile değilsin dedik kesinlikle kabul etmiyor. Regl oluyor sonra tekrar sevişip yeniden regl olana kadar yine hamileyim diye dolaşıyor
Ergen falan da değil bu arada. 25den fazla yaşı. Toksik bi adamla birlikte onu kaybetmemek için sevişmeye ve anksiyete krizleri geçirmeye devam edecek
aynen öyle mirta.özelden gene yazdı bana değilsin dedim inanmadı.benim de çok bilgim yok eni topu bir kez hamile kaldım onda da doğurdum dedim kendineAzmine hayran kaldımbiz ona daha önce senin belli ki psikolojik rahatsızlığın var iyileşene kadar sevişme dedik, hamile değilsin dedik kesinlikle kabul etmiyor. Regl oluyor sonra tekrar sevişip yeniden regl olana kadar yine hamileyim diye dolaşıyor
Ergen falan da değil bu arada. 25den fazla yaşı. Toksik bi adamla birlikte onu kaybetmemek için sevişmeye ve anksiyete krizleri geçirmeye devam edecek
Sevişmezse sevgilisi terk eder onu. Adam zaten bundan ayrılmaya çalışıyordu bu mesaj atıp duruyordu. Cinselliği bırakırsa direkt sepetler bunu. O yüzden bırakamaz sevişmeyimadem bu hamilelik konusuna bu denli takıntılısın korkuyorsun sex yapmasan olmuyor mu?okulunu bitir dil öğrenmeye çalış ek yetenekler edin mesleğinle ilgili roman oku izleyemediğin filmleri izle.böyle sex hayatı olmaz korku filmi gibi.hayır de sevgiline hem de denemiş olursun.senden ayrılmaya kalkarsa da zaten sevgisi yok sadece cinsellik için senle birlikte demektir.hayır demeyi öğren insanlara.
öyleyse zaten olmasın hayatında.bu ne aylardır hamile miyim telaşı?böyle hayat mı geçer?adam keyfinde bizim kız testlerle psikolojik sorunlarla dr larla boğuşuyor.öyle sevgiliyi bir gün yanımda tutmam benSevişmezse sevgilisi terk eder onu. Adam zaten bundan ayrılmaya çalışıyordu bu mesaj atıp duruyordu. Cinselliği bırakırsa direkt sepetler bunu. O yüzden bırakamaz sevişmeyi
İlişkisiyle ilgili açtığı konuyu hatırlamıyo musun Hatta geyik topiğinde de anlatmıştı. Adam zaten ayrılmak istiyordu bu barışmaya çalışıyordu. Yanında tutmamayı bırak yanından ayrılacak diye ödü kopuyor. Yani kimse bu kıza dil dökmeye çalışmasın vaktine ve emeğine yazıköyleyse zaten olmasın hayatında.bu ne aylardır hamile miyim telaşı?böyle hayat mı geçer?adam keyfinde bizim kız testlerle psikolojik sorunlarla dr larla boğuşuyor.öyle sevgiliyi bir gün yanımda tutmam ben
umarım aklı başına gelir ne diyeyimm.işin tuhafı bu konuyu gören tanımadığım bir üye de özelden bana hamilemiyim diye soru sormuşş.şaşkınlıktan cevap dahi vermedimmİlişkisiyle ilgili açtığı konuyu hatırlamıyo musun Hatta geyik topiğinde de anlatmıştı. Adam zaten ayrılmak istiyordu bu barışmaya çalışıyordu. Yanında tutmamayı bırak yanından ayrılacak diye ödü kopuyor. Yani kimse bu kıza dil dökmeye çalışmasın vaktine ve emeğine yazık
20 yaşındayım ve regl gecikmesi yaşadığım için korkuyorum bu sefer olsam zaten artık korkmam gecenki gibiAzmine hayran kaldımbiz ona daha önce senin belli ki psikolojik rahatsızlığın var iyileşene kadar sevişme dedik, hamile değilsin dedik kesinlikle kabul etmiyor. Regl oluyor sonra tekrar sevişip yeniden regl olana kadar yine hamileyim diye dolaşıyor
Ayrılacak diye ödüm kopmuyor benim inanın önceki gibi değilim bu ay regl olsam asla kafama takmazdim ama olmadıkça diyorum ki demek ki hamileyim ondan olamıyorumİlişkisiyle ilgili açtığı konuyu hatırlamıyo musun Hatta geyik topiğinde de anlatmıştı. Adam zaten ayrılmak istiyordu bu barışmaya çalışıyordu. Yanında tutmamayı bırak yanından ayrılacak diye ödü kopuyor. Yani kimse bu kıza dil dökmeye çalışmasın vaktine ve emeğine yazık
Haklısın ama az önce değilsin dedin abla hala ihtimali mi var korkuyorum gerçekten burda amacım sizi belirtmek size inanmamak değil bilmediğim için anlamadığım için yardım bulmak psikolojik destek de beklemiyorum asla sizden öyle bir niyetim yokHamileysen babası sorumluluğu üstlenecek. Sonuçta tek başına yapmadın bunu
biri vardı 28 yaşındaydı onunla karıştırdım yaşını. Onun dışında dediklerim aynen geçerli20 yaşındayım ve regl gecikmesi yaşadığım için korkuyorum bu sefer olsam zaten artık korkmam gecenki gibi
Hormonlar durur mu hiç? Bu kadar kafaya takıyor, kendine işkence ediyor, bizleri taciz ediyor sonra yine gidiyor prezervatif bile kullanmadan ilişkiye giriyorKesin çözümü söylüyorum. bunu uygula kafan rahat olacak emin ol.
SEVİŞME
Pişmanım evet diyorum korkuyorum şu anda da lütfen yardımcı olmak varken şu tarz yorumlarla daha da korkuyorum benHormonlar durur mu hiç? Bu kadar kafaya takıyor, kendine işkence ediyor, bizleri taciz ediyor sonra yine gidiyor prezervatif bile kullanmadan ilişkiye giriyor. Cesaretine hayranım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?