Merhaba herkese

Hamile değilsin korkma. adetin için doktora gitmelisin başka yolu yok
Azmine hayran kaldım biz ona daha önce senin belli ki psikolojik rahatsızlığın var iyileşene kadar sevişme dedik, hamile değilsin dedik kesinlikle kabul etmiyor. Regl oluyor sonra tekrar sevişip yeniden regl olana kadar yine hamileyim diye dolaşıyor

Ergen falan da değil bu arada. 25den fazla yaşı. Toksik bi adamla birlikte onu kaybetmemek için sevişmeye ve anksiyete krizleri geçirmeye devam edecek

Yardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorum
madem bu hamilelik konusuna bu denli takıntılısın korkuyorsun sex yapmasan olmuyor mu?okulunu bitir dil öğrenmeye çalış ek yetenekler edin mesleğinle ilgili roman oku izleyemediğin filmleri izle.böyle sex hayatı olmaz korku filmi gibi.hayır de sevgiline hem de denemiş olursun.senden ayrılmaya kalkarsa da zaten sevgisi yok sadece cinsellik için senle birlikte demektir.hayır demeyi öğren insanlara.

Üzdü

aynen öyle mirta.özelden gene yazdı bana değilsin dedim inanmadı.benim de çok bilgim yok eni topu bir kez hamile kaldım onda da doğurdum dedim kendine konu aç da yardım al kurtul dedim açmış ama gene inanmıyor.ben pes ettim

Sevişmezse sevgilisi terk eder onu. Adam zaten bundan ayrılmaya çalışıyordu bu mesaj atıp duruyordu. Cinselliği bırakırsa direkt sepetler bunu. O yüzden bırakamaz sevişmeyi

Sevişmezse sevgilisi terk eder onu. Adam zaten bundan ayrılmaya çalışıyordu bu mesaj atıp duruyordu. Cinselliği bırakırsa direkt sepetler bunu. O yüzden bırakamaz sevişmeyi
öyleyse zaten olmasın hayatında.bu ne aylardır hamile miyim telaşı?böyle hayat mı geçer?adam keyfinde bizim kız testlerle psikolojik sorunlarla dr larla boğuşuyor.öyle sevgiliyi bir gün yanımda tutmam ben

öyleyse zaten olmasın hayatında.bu ne aylardır hamile miyim telaşı?böyle hayat mı geçer?adam keyfinde bizim kız testlerle psikolojik sorunlarla dr larla boğuşuyor.öyle sevgiliyi bir gün yanımda tutmam ben
İlişkisiyle ilgili açtığı konuyu hatırlamıyo musun Hatta geyik topiğinde de anlatmıştı. Adam zaten ayrılmak istiyordu bu barışmaya çalışıyordu. Yanında tutmamayı bırak yanından ayrılacak diye ödü kopuyor. Yani kimse bu kıza dil dökmeye çalışmasın vaktine ve emeğine yazık

umarım aklı başına gelir ne diyeyimm.işin tuhafı bu konuyu gören tanımadığım bir üye de özelden bana hamilemiyim diye soru sormuşş.şaşkınlıktan cevap dahi vermedimm

20 yaşındayım ve regl gecikmesi yaşadığım için korkuyorum bu sefer olsam zaten artık korkmam gecenki gibi

Ayrılacak diye ödüm kopmuyor benim inanın önceki gibi değilim bu ay regl olsam asla kafama takmazdim ama olmadıkça diyorum ki demek ki hamileyim ondan olamıyorum

Hamileysen babası sorumluluğu üstlenecek. Sonuçta tek başına yapmadın bunu
Haklısın ama az önce değilsin dedin abla hala ihtimali mi var korkuyorum gerçekten burda amacım sizi belirtmek size inanmamak değil bilmediğim için anlamadığım için yardım bulmak psikolojik destek de beklemiyorum asla sizden öyle bir niyetim yok

Siz hala inanmıyor diyorsunuz ama bana net olarak değilsin ya da ihtimalin çok diyemiyosunuz . Ben neye inanacagimi şaşırdım gerçekten iyi değilim çok korkuyorum ya bir benim yerime koyun kendinizi çok zor şeyler yaşıyorum hem

Zaten adetim gelse inanın daha düşünmem ama adetim de gelmiyor hayatım boyunca ilk kez gecikti ve diyorum ki o zaman kesin hamilesin yani başka sebep gelmiyor aklıma anlayın beni nolursunuz kimseye anlatamiyorum

Hormonlar durur mu hiç? Bu kadar kafaya takıyor, kendine işkence ediyor, bizleri taciz ediyor sonra yine gidiyor prezervatif bile kullanmadan ilişkiye giriyor . Cesaretine hayranım gerçekten.
Pişmanım evet diyorum korkuyorum şu anda da lütfen yardımcı olmak varken şu tarz yorumlarla daha da korkuyorum ben

Evet herkesin kapsayarak diyorum bu yazdığımı
Ben de pişmanım yaptığım durumda içinde oluşan korkuyu paniği engelleyemediğim için daha da tedirgin oluyorum. 4 5 şubat ilişki olan günler ben 16 şubatta test yaptım ilk idrarla yapamadim ama testimi de koydum buraya. Olsa çıkar mıydı bunu merak ediyordum ben sizlere bunu sormak istemiştim
kimseyi burda delirtme taciz etme keyfini kaçırma gibi bir isteğim yok inanın kızlar. Sizi yaşça büyük görüp tecrübe sahibisiniz diye yardım edecek kimsem yokken size danışmak istedim ben sadece. Lütfen korkumu mazur görün kusuruma da bakmayın

Her zaman en fazla bir iki gün oynayan regl bugün hala olamadım ve paniğe kapılıyorum beni anlamaya çalışırsanız inanın daha kolay iletişim kurarız hepinizden tekrar özür diliyorum belirtip yorduysam hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…