merhaba istanbul'da çok sıkılıyorum

peynirlikek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
63
4
298
İstanbul
Merhaba üniversiteyi başka şehirde okuduğum ve görevimi yine başka şehirde yaptığım için(öğretmenim) istanbul'da hiç arkadaşım yok ve tatilim çok sıkıcı geçiyor
Benim gibi bu durumdan muzdarip olan kimse yok mu:) çok mu açık sözlü bir itiraf oldu:(

Hakikaten İstanbul'da sıkılman beni güldürdü:1:
Arkadaşsız olursan her yerde sıkılırsın ama İstanbul'da olan biri diğer arkadaşsızlardan
çok daha şanslıdır aslında..

Çık tek başına sahil kenarına git, dolaş o bile mutlu eder.
Martılarla konuşursun, 10 dklık vapur gezisi bile o gününü dolu geçirmiş gibi hissettirebilir..
Ahhhh ahhh gün sayıyorum ben bekle beni İstanbul:16:

İstanbul'da sıkılıyorsan benim şuan bulunduğum yerde olsan ne yapardın merak ediyorum :1: Bne kafayı yiyorum çünkü :1: Devamlı mı orada duracaksın, arkadaş edineceğin iş/okul yok mu?

Canım çıkıp gezebilirsin ben çoğu zaman arkadaşlarım olmasına rağmen tek başıma gezilere çıkar fotoğraf çekerim ufak tefek alışverişler yaparım (kitap,film) arkadaşlarımın işyerine kısaca uğrar çayını içerim. Bazen rastlantısal şekilde yeni birileriyle tanışırım. Daha birçok şey bunlar bana çok zevk veriyor. Kendini eve hapsetme dışarı çık hareket bereket demektir. Çok yakın olmayan arkadaşların olabilir belki onlarda tek sıkılıyordur kahve içmeye davet et mesela

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çıkıp gezebilirsin ben çoğu zaman arkadaşlarım olmasına rağmen tek başıma gezilere çıkar fotoğraf çekerim ufak tefek alışverişler yaparım (kitap,film) arkadaşlarımın işyerine kısaca uğrar çayını içerim. Bazen rastlantısal şekilde yeni birileriyle tanışırım. Daha birçok şey bunlar bana çok zevk veriyor. Kendini eve hapsetme dışarı çık hareket bereket demektir. Çok yakın olmayan arkadaşların olabilir belki onlarda tek sıkılıyordur kahve içmeye davet et mesela

:) valla şu an hepsini yapasım geldi öyle bir anlattın ki. Ne yazık ki yapı itibariyle yalnızlığı hiç sevmiyorum

Izmir'e tasinali fazla olmadi ve benimde hic arkadasim yok.
Arkadas bir yana, ailem bile yanimda degil su an.
Valla arkadasim ben kendimi zorluyorum, hergun geziyorum yalniz basima.
Kordon'a gidiyorum, karsi tarafa vapurla gidiyorum, o pazar senin, bu pazar benim, cafe, cay bahcesi.... vs :1:
Orucumu actim, birazdan hazirlanip cikacam, artik kafa nereye eserse...
Benim durumum boyle iste. :50:

Şimdi burcunu sordum ama pek fikrim yok terazi ile ilgili. İstanbul da hiç mi arkadaşın yok?

Liseyi istanbul da okudum aaslında ama lise arkdaşlarımın hemen hemen hepsi evli mutlu çocuklu:))bir de lise arkadaşlığı lisede kalıyor uyum zor bence

Merhaba üniversiteyi başka şehirde okuduğum ve görevimi yine başka şehirde yaptığım için(öğretmenim) istanbul'da hiç arkadaşım yok ve tatilim çok sıkıcı geçiyor
Benim gibi bu durumdan muzdarip olan kimse yok mu:) çok mu açık sözlü bir itiraf oldu:(

bi kursa yazılın arkadaş edinin bence :)

Ben de ogretmenim ve tayinim de ist.a cikti :-) nedense çok umutsuzum ist. Konusunda . Orada yalnizlik hiç cekilmez diye düşünüyorum:-( canim istersen eylulde geldigimde bana spor arkadaşı olabilirsin. Tenise ve yuzmeye gidecegim. Ne dersin ?

Ben de ogretmenim ve tayinim de ist.a cikti :-) nedense çok umutsuzum ist. Konusunda . Orada yalnizlik hiç cekilmez diye düşünüyorum:-( canim istersen eylulde geldigimde bana spor arkadaşı olabilirsin. Tenise ve yuzmeye gidecegim. Ne dersin ?
Çok incesin:)ne yazık ki 2 ay için burdayım ve ben de başka bir yerde öğretmenlik yapıyorum:)

Back
X