Ayy çok korktum ben şimdi gece boyunca gözüme uyku girmezBelki hakaretler yağdırdığı kişilerin içinde avukat arkadaşlar da vardır, burayı çözmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım
Vermemiş değil ki verememişButun bu sinirin vermediginden aslinda. Bir versen rahatlarsin ahshdhd
Gerci evli mevli dinlemeden pesine düşen kadindan cok da sey beklememek lazımates basina vurduysa demek
Gidip beni şikayet etsene özürlü bana hakaret etti desene bakalım bende seni şikayet edeyim kanun seçsin haklıyı haksızı orda da anlat derdini götünü nasıl gezdirdiğini aynı bu üsluplaSen yallah mahkeme kağıdı bana değil sizin gibi pisliklere gelir ben dürüstçe adım attım hoşlandığım adama buraya gelip ananizi ortaya s..ik diye atan sizsiniz bide soru benim sorum sg sorumdan
Korkmaya devam et o haldeAyy çok korktum ben şimdi gece boyunca gözüme uyku girmez
Valla senin annemin ömrü Allah katında birdir yani sende önce geberebilirsin orasını Allah bilir inşallah Allah seni seçer de dünya senin gibi bı pislikten kurtulurGidip beni şikayet etsene özürlü bana hakaret etti desene bakalım bende seni şikayet edeyim kanun seçsin haklıyı haksızı orda da anlat derdini götünü nasıl gezdirdiğini aynı bu üslupla
ilk küfrü eden burda ana bacı muhabbeti açan sensin kendi anan masaya yatınca mı sen dürüst oldun biz pislik olduk noldu ? Sözde kanser ya anan git başında ağla ölmesini falan bekle burası sana fazla
Kenarda köşede bir kaç küpe daha varsa onlarıda bozdursan iyi olur çünkü burada hakaret ve küfür ettiğin kişiler içinde tazminat ödemen gerekecek gibi duruyorSorumdan çıkamıyorsunuz ay baya bı eğlendim Allah iyiliğinizi değil belanızı versin inşallah
yine başkası adına utandık çok şükürkuyumcunun whataspına yazdınız hangi akla hizmet acaba.. anlatıp anlatıp dalga geçiyorlardır hala gitcem diyorsunuz.
Bir şey olmayacağına o kadar inanıyor ki, ben iki üç sene önce dayanamayıp trolün tekine sadece ya... k dediğim için tam 18000 lira ödedimKenarda köşede bir kaç küpe daha varsa onlarıda bozdursan iyi olur çünkü burada hakaret ve küfür ettiğin kişiler içinde tazminat ödemen gerekecek gibi duruyor
Ama ayni kuyumcuya degil lutfen adama acıyınKenarda köşede bir kaç küpe daha varsa onlarıda bozdursan iyi olur çünkü burada hakaret ve küfür ettiğin kişiler içinde tazminat ödemen gerekecek gibi duruyor
Demiyor hayatım boş sadece burda insanların sorusuna boş boşuna hvldgm için verdim demiyorBir şey olmayacağına o kadar inanıyor ki, ben iki üç sene önce dayanamayıp trolün tekine sadece ya... k dediğim için tam 18000 lira ödedim
Ahaha yazik ya zor durumda gerçekten belli ki. Ha bence gercekten kadin madin degil, cuma gecesi sıkılan sivilceli ergenin teki ama olsun. Ya kadınsaVermemiş değil ki verememişAdam almamış resmen, verebilse öyle bi verirdi ki ağzın açık kalırdı o yanıklık var belli oluyor çok net lslslslslsl
İnterneti özgür alan sanıyor şuan kendisi. İki üç sene önce 18000 olan şimdi kim bilir kaçtır. Siz sadece tek bir kelime yazmışsınız , bu kişi sabahtan beri önüne gelene hem küfür hem hakaret ediyor.Bir şey olmayacağına o kadar inanıyor ki, ben iki üç sene önce dayanamayıp trolün tekine sadece ya... k dediğim için tam 18000 lira ödedim
Yaw he hadi yallah burda sana kemik yok hadiValla senin annemin ömrü Allah katında birdir yani sende önce geberebilirsin orasını Allah bilir inşallah Allah seni seçer de dünya senin gibi bı pislikten kurtulur
Burada değil kornişon turşusu, siyasiDemiyor hayatım boş sadece burda insanların sorusuna boş boşuna hvldgm için verdim demiyor
ÜslubunValla senin annemin ömrü Allah katında birdir yani sende önce geberebilirsin orasını Allah bilir inşallah Allah seni seçer de dünya senin gibi bı pislikten kurtulur
Şey diyor kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım hahahahHee mayam bozuk diyon yani
Aynen öyleŞey diyor kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım hahahah
Ya bu tipler anca bu kadar olur işte, hiçbir adam kapısında yatmaz aşkından,nikahına almaz, anca kullanır atar yada metres olur asfaffaŞey diyor kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım hahahah
Belliki seni çok kullanıp kenara atmışlar yazıkYa bu tipler anca bu kadar olur işte, hiçbir adam kapısında yatmaz aşkından,nikahına almaz, anca kullanır atar yada metres olur asfaffa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?