• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Havlayan sizsiniz şuan ama baya eğlendim yorumlarınıza kocalarından korkan kezbanlar sizi bencede korkun siz 🤣🤣🤣
Sen gidip ananı gömsene ezik hadi yallah
Biraz daha kurcalarsan ezik ezik odanda oturup eğlendiğini sandığın evine mahkeme kağıdı gelecek o kağıdı anandan babandan dayak yemekten açıklayamican kaşınma zorla

Sen gidip ananı gömsene ezik hadi yallah
Biraz daha kurcalarsan ezik ezik odanda oturup eğlendiğini sandığın evine mahkeme kağıdı gelecek o kağıdı anandan babandan dayak yemekten açıklayamican kaşınma zorla
Sen yallah mahkeme kağıdı bana değil sizin gibi pisliklere gelir ben dürüstçe adım attım hoşlandığım adama buraya gelip ananizi ortaya s..ik diye atan sizsiniz bide soru benim sorum sg sorumdan

Seni gerçekten takan adam sen düşmeden peşine düşerdi bu senin sorunun cevabı. İçin, zihniyetin o kadar pis ki şuraya verdiğin cevaplardan çok güzel anlaşılıyor isteyen istediği yorumu yapar sormasaydın o zaman soru. Memlekette bir güzel sensin maşallah iki bakış ilgi gördümü kendini tek varlık sanan şu tiplerden gerçekten gına geldi artık ya birde beddua edip hakaret ediyor. Bu arada erkek bulursan yaman hemen şu anına kadar bahsettiğin güzelliğin pek işe yaramamış çünkü fırsatları değerlendirmelisin. Beddualarında sana dönsün püffff 🌬️

Seni gerçekten takan adam sen düşmeden peşine düşerdi bu senin sorunun cevabı. İçin, zihniyetin o kadar pis ki şuraya verdiğin cevaplardan çok güzel anlaşılıyor isteyen istediği yorumu yapar sormasaydın o zaman soru. Memlekette bir güzel sensin maşallah iki bakış ilgi gördümü kendini tek varlık sanan şu tiplerden gerçekten gına geldi artık ya birde beddua edip hakaret ediyor. Bu arada erkek bulursan yaman hemen şu anına kadar bahsettiğin güzelliğin pek işe yaramamış çünkü fırsatları değerlendirmelisin. Beddualarında sana dönsün püffff 🌬️
Ben sabr etseydim peşime düşerdi 😁 ben hızlı davrandım ama olsun benim niyetim temiz geçmişim temiz ve eminim ki ben gidince duymak istediklerimi duycam biliyorum çok merak ettiniz yarın akşam size müjdeyi veririm cnm 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X