Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belliki seni çok kullanıp kenara atmışlar yazık
Çok üzüleceksin ama ben evliyim
Ayrıca arkandan bakan adama böyle yapışan kezban bir kız olarak bazı şeyleri istesende anlayamazsın. Sen ve senin gibiler ancak erkeklere pas pas olur, böyle ağlarsın sevgisi var mı tanışmak istiyorum diye yada evlide olsa fark etmez dersin, ordan burdan yazarsın ederin bu kadar asagga

Evli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuz aldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla

Belliki seni çok kullanıp kenara atmışlar yazık
Başta size üzülmüştüm, hem yalnız hissediyorsunuz belli hem de hasta bir yakın ile yaşamak maddi sıkıntılar vs ciddi anlamda zor süreçler. Lakin haddinizi çok aşıyorsunuz. Evet sert yorumlar gelmiş olabilir tüm yorumları okumadım ancak çok bel altı vurmaya başlamışsınız. Zaten maddi sıkıntıdasınız belli ki bence davalık olmaya bu kadar niyet etmeyin.

İsteseydi bir şekilde ulaşırdı o kadar ulaşmaya çalışmışsınız zaten. Üzerine düşmeyin bence gerçekten evli de olsa özür dilemeyin şimdi anlattıklarınızdan davetkar olduğunu anladım eğer öyleyse ve evliyse özür dilenecek pek bişey yok. Endişeye kapıldığından sizi savmışlar besbelli

Evli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuz aldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla
Çok şükür eşim kör yada gerizekalı değil
Ayrıca aldatılmaktan korkmak ancak senin gibilerin harcıdır bak yine anlamıyosun dedim ya iş oraya geliyor afagsa
Kocam korksun beni kaybetmekten, ben neden korkayım kezban seni asddfj

Konu gerçek buna kesin gözle bakıyorum yoksa bu kadar uzamazdı. E şimdi merak ettim ya gerçekten adam ulaşırsa sonradan bu kıza çünkü belki de bilerek öyle bir mesaj attırdı karısı öğrenmesin diye aklıma bu geldi nedense

Bence fazla alınganlık yapıyorsunuz, üyelerin çoğu (siz anlamasanız da) sizin iyiliğiniz için tavsiyelerde bulunmuş. Ama bu üslup la işiniz cidden çok zor umarım fake sinizdir, zira hiçbir kadının bu üslüba sahip olduğunu düşünmek istemiyorum çok ucuz duruyor çünkü

Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar

Ya işte madem evli olması senin içinde kırmızı çizgiyse neden insanların kanına girip oo kalede kaleci var diye gol atmayalım mı diyerek tahrik ediyorsun ? Ben senin yaptığın şeyi mantıklı bulmadım ancak olmaz mı olur ? Neden olmasın yani bir şekilde yeri gelir kadın da adım atar ancak sana tüm çalışanlarımız evli mesajı geldikten sonra hala soru soruyorsan niye yapıyorsun derler. Ha sert dillendirilir ha yumuşak. Ama denir yani. Sonradan aldığın tepkiler evet abartı olabilir ama üzgünüm sen de çok normal cevaplar vermiyorsun. Ben senin bu sert ve tahrik edici tavrını yaşadığın zor döneme bağlıyorum lütfen sende kendini daha da zora sokma hakaret ettiysen özür dile kendini açıkla uzamasın bu konu. Emin ol sonrasında üyelerle yaşadığın sorunlar hem onların hem senin başına dert olur.

Ooo zar diktirme muhabbeti ile vites arttirdi ahshdhd
"Arka kapidan veren" tanimi asiri erkek tanimi yalnız, senin gibi bir kadin bile bunu kullanmaz. Gittikce ele veriyorsun kendini. Uyku saatin gelmedi mi hala?

Ha velev ki gercekten bu kadar avam bir kadinsin, "evli oldugunu aklimin ucundan gecirmedim" diyorsun, iyi hos, sonra ogrenmissin. Hala ne bu pesinden kosmalar o zaman?

Bı çok illerde iş yerleri var benle iletişime geçen adam hoşlandığım kişi değil muhtemelen bahsettiğim kişiyi anlamadi konuda gerçek gerçek olmasa niye bu kadar pis insanlarla ugrasayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…