Itin duasi kabul olsa gokten kemik yağardıSorumdan çıkamıyorsunuz ay baya bı eğlendim Allah iyiliğinizi değil belanızı versin inşallah
Karakola davet edilince de çok eğleneceksin, garanti veriyorumSorumdan çıkamıyorsunuz ay baya bı eğlendim Allah iyiliğinizi değil belanızı versin inşallah
Sen gidip ananı gömsene ezik hadi yallahHavlayan sizsiniz şuan ama baya eğlendim yorumlarınıza kocalarından korkan kezbanlar sizi bencede korkun siz
Yook tam aksi ve yarın uyanır uyanmaz kuyumcudaki aşkıma gidecem tekrarBence üye erkek ve konu gerçek değil, aksini düşünmek istemiyorum
Ne sabrı ya sirk kurulmuş soytarı çıkmış eğlendiriyo milleti işteNasıl bu kadar sabrettiniz buna?
Kendinizi rezil etmeye pek heveslisiniz anlaşılanYook tam aksi ve yarın uyanır uyanmaz kuyumcudaki aşkıma gidecem tekrar
Eve kağıtlar bir bir gelince görecek hörekesini ergenusNe sabrı ya sirk kurulmuş soytarı çıkmış eğlendiriyo milleti işte
Sen yallah mahkeme kağıdı bana değil sizin gibi pisliklere gelir ben dürüstçe adım attım hoşlandığım adama buraya gelip ananizi ortaya s..ik diye atan sizsiniz bide soru benim sorum sg sorumdanSen gidip ananı gömsene ezik hadi yallah
Biraz daha kurcalarsan ezik ezik odanda oturup eğlendiğini sandığın evine mahkeme kağıdı gelecek o kağıdı anandan babandan dayak yemekten açıklayamican kaşınma zorla
Kuyumcu: Ben ne alaka?Yook tam aksi ve yarın uyanır uyanmaz kuyumcudaki aşkıma gidecem tekrar
Alya kuyumcunun önünden geçerken yıldızdan ama evlisin şarkısını açsana. Bakalım napacakYook tam aksi ve yarın uyanır uyanmaz kuyumcudaki aşkıma gidecem tekrar
Merak etme cnm sen o iş bendeAlya kuyumcunun önünden geçerken yıldızdan ama evlisin şarkısını açsana. Bakalım napacak
Ben sabr etseydim peşime düşerdiSeni gerçekten takan adam sen düşmeden peşine düşerdi bu senin sorunun cevabı. İçin, zihniyetin o kadar pis ki şuraya verdiğin cevaplardan çok güzel anlaşılıyor isteyen istediği yorumu yapar sormasaydın o zaman soru. Memlekette bir güzel sensin maşallah iki bakış ilgi gördümü kendini tek varlık sanan şu tiplerden gerçekten gına geldi artık ya birde beddua edip hakaret ediyor. Bu arada erkek bulursan yaman hemen şu anına kadar bahsettiğin güzelliğin pek işe yaramamış çünkü fırsatları değerlendirmelisin. Beddualarında sana dönsün püffff
Adam iyiki evliymis valla verilmis sadakası varmış insan bu beşer şaşarSorumdan çıkamıyorsunuz ay baya bı eğlendim Allah iyiliğinizi değil belanızı versin inşallah
Muhtemelen inanmıyo :):)Eve kağıtlar bir bir gelince görecek hörekesini ergenus
Evli olması hiçbir şeyi değiştirmez kiAdam iyiki evliymis valla verilmis sadakası varmış insan bu beşer şaşar
Belki hakaretler yağdırdığı kişilerin içinde avukat arkadaşlar da vardır, burayı çözmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazımMuhtemelen inanmıyo :):)
Hee mayam bozuk diyon yaniEvli olması hiçbir şeyi değiştirmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?