Merhaba kızlar

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
bir sorum olucak . Çocuk cinayetleri oluyor maalesef eşime dedim duydun öı çocukları naptılar diye . Cok üzüldüm dedim. Adam tepkisiz . Bıseu demıyo. Ya üzülür insan şanet eder . Napayım ben dıuo. Her insan üzüldüğünü göstermez diyo ama nolursa olsun insan bir iki bıseu der ya . Duygusz adam . Var mı aranızda öylesi

Valla şüphelencem. İnsan üzülür bıseu der . Ben mi abartıyorum yoksa bazıları üzüntülerini dile mi getırmez anlamıyorum

Toplumda kabul etmediğimiz vijdanımızın rahatsız olduğu konularda biz üzülürkdn onlar üzülmez o hissi anlamazlar bile ..am tabiki saygısızlık olsun diye demedim size lütfen yanlış anlamayın

Erkekler genelde böyle. Benim eşim asla tahammül edemiyor bu tip haberlere. Ama oturup ağlamıyor da. Sadece Tv'de falan çıkarsa kapattırıyor uyarıp.

Herkesin tepkileri farklı oluyor, duygusuz ilan etmeyin eşinizi... adam da haklı ne yapsın? Yapması gerekenler bişey yapmıyor, susuyolar, anca kına, lanet oku... Hah sen lanet okudun ya şimdi Allah hepsini helak edecek (size demedim)

Siz ne yapmasını bekliyordunuz ? Kınamak
Lanet okumak
Sosyal medya üzerinde paylaşımlarda bulunmak
Küfür etmek ???
Bende okuduğum zaman Allah'a havale ediyorum böylesi insanları ama ağlayıp sızlamıyor ya da sözel tepki vermiyorum.
Bu tür olaylarda ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef

Back
X