Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Siz de ateşi iyice harlıyorsunuz farkında mısınız?
Ben size cahil demedim her şeye alınganlık yapmayı bir kenara bırakıp biraz sakin mi olsanız?
Gidin gereken yerlere şikayetinizi yapın. Okuldan sonuç alamazsınız bir üst merciye gidin illa sonuç alırsınız.

Ama siz de olayı sürekli sıcak tutarak, dramatize ederek çocuğunuza zarar veriyorsunuz.

Ukala olduğunuz kadar anlayışınız da kıt. Velisi durumu okula bildirdiği halde hiçbir şey yapılmadığını yazmış yazılanları anlayamadığınızı buradan bir kez daha anlıyoruz. Çok yazık ki tek derdiniz laf sokmaya çalışmak burada bir çocuk söz konusu siz kendi derdinize düşmüşsünüz. Herkes bir çözüm yolu arıyor gereksiz muhabbet yapmak yerine sizde bir çözüm yolu sunabilirsiniz !

Kime, neyi anlatıyorum ben şu an? Mı?
Burada bırakıyorum bu tartışmayı.

ozel okullar bilindik köklü okullardan değilseler orta hallilerse asgari ucrete calisabilecek olanı kabul ediyorlar. öğretmende aldıgım asgari ucret zaten diyip önemsemiyebiliyor. okul idaresi verdiği paranın farkında oldugu icin ögretmene yüklenemiyor.

Böyle okullara vermektense devlet okulları çok daha iyi.

Evet çok dogru dediniz orta halde bir okuldu . Zaten dediginiz gibi oldu hersey

Bu dönemde bir özel okul öpretmenin böyle davranması benim pek aklıma yatmadı. Ha mesleğini kötü icra eden öğretmenlerin olmadığından değil ama bu kadarı yemez. Burda bi abartı var gibi geldi.
Ayrıca okul ortamında gidip çocuğunuzun dersini dimnleyip kaydedebiliyor muydunuz? Bunu yapmaya da sizin hakkınız yok.
Bu konuya pek inanasım gelmedi benim.

Burda sizi ispatlama gibi bir lüksüm yok allah biliyor ben biliyorum yasadıklarımızı elimde kayıt var size daha nasıl ispatlıcam hukuksal yönü olmada buraya atardım keyfiniz bilir inanıp inanmamak size kalmıs

Evet çok dogru dediniz orta halde bir okuldu . Zaten dediginiz gibi oldu hersey

Vereceğiniz en iyi tepki oğlunuzun kaydını yenilememek olmalı. zira gecen seneki oğlumun özel kresinde de öğretmenleri ayni böyle umursamaz tavirdaydılar aldığimiz maas ne sanki gozuyle bakıyorlardı ben kayıt yenilemedim yenilememe sebebimi de bizzat söyledim. kreste calişan ögretmenler buyuk ihtimal universite mezunu bile değillerdi.

böyle davranan öğretmenin pedegojik formasyonu olduğunu düşünmüyorum.

Burda sizi ispatlama gibi bir lüksüm yok allah biliyor ben biliyorum yasadıklarımızı elimde kayıt var size daha nasıl ispatlıcam hukuksal yönü olmada buraya atardım keyfiniz bilir inanıp inanmamak size kalmıs

Elinizde kayıt olması da ayrı sorun ben de onu diyorum. Ne olursa olsun dersi dinleyip kaydetme hakkınız yok.
Galiba söz konusu okul kurumsal bir yer değil. Çünkü hem kurumsal bir okulda böyle bir öğretmen tavrı olmaz. Hem de sizin gibi velilere müsahama gösterilmez. Bir TED okulu öğretmeni olarak söylüyorum bunu. İyi forumlar.

Acaba bizim dersleri izinsiz olarak kim kaydediyor diye bi düşündüm şu an

Benim gibi velide ne var pardon ? Hakkımı savununca benim gibi velimi oluyor acaba ?? Kusura bakmayın da herkes yerini görevini bilmeli malesefki bu durumla karsılastım ve kaydı cektim bu benim en dogal hakkım

Anlayışım kıt değil de sende sıkıntı büyük onu anlamadım . Olayı hemen ihbar edin koşun yayagara koparına getiren ben değilim sayın ergen . Seninle muhabbet edemeyeceğim . Yaş olarak ve beyin olarak yeterli değilsin ... haydi milleti gaza getir sen koşşş!!!

TED köklü bir kolej ama. yıllık 12 bine ortaokula yemek dahil tam gün kayıt yapan okullar var. dediğim gibi böyle özel okullardansa devlet okulu daha iyi.

Benim gibi velide ne var pardon ? Hakkımı savununca benim gibi velimi oluyor acaba ?? Kusura bakmayın da herkes yerini görevini bilmeli malesefki bu durumla karsılastım ve kaydı cektim bu benim en dogal hakkım
Oğlunuz ilk kez o gün size açıldıysa ortada hiçbir şey yokken öğretmen hakkında neden kaydetme gereği duydunuz?

Sucluysa karsındaki insan herkes kaydetmeli
Gizli kayıt alma suç sayılıyor .
Bildiğim kadarıyla mahkemede de kanıt olarak kullanılamıyor
Yasal olarak sizin düşünceniz pek bir şey ifade etmiyor yani

TED köklü bir kolej ama. yıllık 12 bine ortaokula yemek dahil tam gün kayıt yapan okullar var. dediğim gibi böyle özel okullardansa devlet okulu daha iyi.
Yıllık 27 bin ortaokul için az bir para değil bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…