- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Siz de ateşi iyice harlıyorsunuz farkında mısınız?Derse karısıcak kadar cahil olmadım çok şükür böle bir durum yapsam sanırım bu okulda bir dk tutmazlardı bizi. Kendine yakısanı yaptı öğretmen . Evet oğlum şuan okulundanda öğretmenindende nefret ediyor
Aldım zaten kaydıHadi devlettekiler rahat davraniyor da özel okulda bu rahatlik bu tavir neymiş böyle? Kayit alsaydinjz keske ama zaten diger cocuklar da şahit olmus kesinlikle şikayet edin bunlar egitimci degil
Ben de bunu diyorumAma siz de olayı sürekli sıcak tutarak, dramatize ederek çocuğunuza zarar veriyorsunuz
Çocuk kurdeşen mi olmuş bu olay yüzünden inanamıyorum.Ben de bunu diyorum
Kurdeşen olduysa çocuk bu tavırdan olduğuna eminim ben
Bakın olay cocugun yanında konusulmuyor bilip bilmeden konusmayın oglumun sabrı kalmadı 5aydır en sonunda patlak verdiBen de bunu diyorum
Kurdeşen olduysa çocuk bu tavırdan olduğuna eminim ben
Ukala olduğunuz kadar anlayışınız da kıt. Velisi durumu okula bildirdiği halde hiçbir şey yapılmadığını yazmış yazılanları anlayamadığınızı buradan bir kez daha anlıyoruz. Çok yazık ki tek derdiniz laf sokmaya çalışmak burada bir çocuk söz konusu siz kendi derdinize düşmüşsünüz. Herkes bir çözüm yolu arıyor gereksiz muhabbet yapmak yerine sizde bir çözüm yolu sunabilirsiniz !yaş kaççç? 14-15 falan galiba .Haber kanallarına verince ihbar hattına gönderince çocuğun psikolojisi mi düzelecek ? Bunun psikolojiyle ne alakası var ? Merak etme ben çok çocuk gördüm çok da veli neyin ne olacağını senden öğrenecek değilim .
Kime, neyi anlatıyorum ben şu an? Mı?özel okullarda öğretmenlerin pedagojik eğitimiyle ve sosyal haklarıyla ilgili garantiyi veliler ancak resmi evraklarına ulaşarak elde edebilir. bazı özel kreşler için de durum böyle. kız meslek lisesinde öğrenciliği devam eden çocuk gelişimcileri öğretmen diye kreşlere koyuyorlar gün içinde çocukları saçmasapan şekilde yetiştiriyorlar. içlerindeydim de çok şey gördüm kime neyi anlatıyorum ben şuan. devletle özel okul bu konuda aynı değildir ve bu kişisel görüş de değildir. romantik olmaya gerek yok bu konuda. emek veriyosunuz ki ekmeğini yiyorsunuz. kimse babasının hayrına ekmek vermiyor.
Evet çok dogru dediniz orta halde bir okuldu . Zaten dediginiz gibi oldu herseyozel okullar bilindik köklü okullardan değilseler orta hallilerse asgari ucrete calisabilecek olanı kabul ediyorlar. öğretmende aldıgım asgari ucret zaten diyip önemsemiyebiliyor. okul idaresi verdiği paranın farkında oldugu icin ögretmene yüklenemiyor.
Böyle okullara vermektense devlet okulları çok daha iyi.
Burda sizi ispatlama gibi bir lüksüm yok allah biliyor ben biliyorum yasadıklarımızı elimde kayıt var size daha nasıl ispatlıcam hukuksal yönü olmada buraya atardım keyfiniz bilir inanıp inanmamak size kalmısBu dönemde bir özel okul öpretmenin böyle davranması benim pek aklıma yatmadı. Ha mesleğini kötü icra eden öğretmenlerin olmadığından değil ama bu kadarı yemez. Burda bi abartı var gibi geldi.
Ayrıca okul ortamında gidip çocuğunuzun dersini dimnleyip kaydedebiliyor muydunuz? Bunu yapmaya da sizin hakkınız yok.
Bu konuya pek inanasım gelmedi benim.
Evet çok dogru dediniz orta halde bir okuldu . Zaten dediginiz gibi oldu hersey
Burda sizi ispatlama gibi bir lüksüm yok allah biliyor ben biliyorum yasadıklarımızı elimde kayıt var size daha nasıl ispatlıcam hukuksal yönü olmada buraya atardım keyfiniz bilir inanıp inanmamak size kalmıs
Acaba bizim dersleri izinsiz olarak kim kaydediyor diye bi düşündüm şu anBu dönemde bir özel okul öpretmenin böyle davranması benim pek aklıma yatmadı. Ha mesleğini kötü icra eden öğretmenlerin olmadığından değil ama bu kadarı yemez. Burda bi abartı var gibi geldi.
Ayrıca okul ortamında gidip çocuğunuzun dersini dimnleyip kaydedebiliyor muydunuz? Bunu yapmaya da sizin hakkınız yok.
Bu konuya pek inanasım gelmedi benim.
Benim gibi velide ne var pardon ? Hakkımı savununca benim gibi velimi oluyor acaba ?? Kusura bakmayın da herkes yerini görevini bilmeli malesefki bu durumla karsılastım ve kaydı cektim bu benim en dogal hakkımElinizde kayıt olması da ayrı sorun ben de onu diyorum. Ne olursa olsun dersi dinleyip kaydetme hakkınız yok.
Galiba söz konusu okul kurumsal bir yer değil. Çünkü hem kurumsal bir okulda böyle bir öğretmen tavrı olmaz. Hem de sizin gibi velilere müsahama gösterilmez. Bir TED okulu öğretmeni olarak söylüyorum bunu. İyi forumlar.
Sucluysa karsındaki insan herkes kaydetmeliAcaba bizim dersleri izinsiz olarak kim kaydediyor diye bi düşündüm şu an
Anlayışım kıt değil de sende sıkıntı büyük onu anlamadım . Olayı hemen ihbar edin koşun yayagara koparına getiren ben değilim sayın ergen . Seninle muhabbet edemeyeceğim . Yaş olarak ve beyin olarak yeterli değilsin ... haydi milleti gaza getir sen koşşş!!!Ukala olduğunuz kadar anlayışınız da kıt. Velisi durumu okula bildirdiği halde hiçbir şey yapılmadığını yazmış yazılanları anlayamadığınızı buradan bir kez daha anlıyoruz. Çok yazık ki tek derdiniz laf sokmaya çalışmak burada bir çocuk söz konusu siz kendi derdinize düşmüşsünüz. Herkes bir çözüm yolu arıyor gereksiz muhabbet yapmak yerine sizde bir çözüm yolu sunabilirsiniz !
Elinizde kayıt olması da ayrı sorun ben de onu diyorum. Ne olursa olsun dersi dinleyip kaydetme hakkınız yok.
Galiba söz konusu okul kurumsal bir yer değil. Çünkü hem kurumsal bir okulda böyle bir öğretmen tavrı olmaz. Hem de sizin gibi velilere müsahama gösterilmez. Bir TED okulu öğretmeni olarak söylüyorum bunu. İyi forumlar.
Oğlunuz ilk kez o gün size açıldıysa ortada hiçbir şey yokken öğretmen hakkında neden kaydetme gereği duydunuz?Benim gibi velide ne var pardon ? Hakkımı savununca benim gibi velimi oluyor acaba ?? Kusura bakmayın da herkes yerini görevini bilmeli malesefki bu durumla karsılastım ve kaydı cektim bu benim en dogal hakkım
Gizli kayıt alma suç sayılıyor .Sucluysa karsındaki insan herkes kaydetmeli
Yıllık 27 bin ortaokul için az bir para değil bence yaTED köklü bir kolej ama. yıllık 12 bine ortaokula yemek dahil tam gün kayıt yapan okullar var. dediğim gibi böyle özel okullardansa devlet okulu daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?