Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Yıllık 27 bin ortaokul için az bir para değil bence ya
ara sayfaları okumadım. konu sahibi yıllik 27 bin veriyorsa yazık ediyor parasina. ben konuyu okuyunca bahsettiğim okullardan diye dusundum.

Onu yarın baska avukatlara ve savcıya sorarak halledicem

Yaşınızı bilmem ama kesinlikle yaşınızın kadını değilsiniz ergen gibi davranıyorsunuz buna son mesajınızla emin oldum. Hala laf yetiştirme peşindesiniz ezikliği dibine kadar yaşıyorsunuz tek derdiniz altta kalmamak sanırım özgüven sorununuz var. İsterseniz konudan uzaklaşmak yerine çözüm bulun. Ayrıca sizinle muhabbet etmek istediğimi kim söyledi ki bunu da yanlış anlamışsınız benim yorumuma cevap yazmaya çalışan sizsiniz

İşte ben de bunu anlatmak istedim. Önceden bir durum oldu ki veli burada Uğur Dündar misali tetikte beklemiş resmen kayıt yapmak için.

Onu yarın baska avukatlara ve savcıya sorarak halledicem

çocuğunuzu okuldan almayacaksanız verdiginiz asiri tepkiler cocugunuza zarar verir.

Savciya ve avukata göruntuleri izleterek bir sonuca varacağınızı zannetmiyorum.

idare ile yüz yüze ciddi bir sekilde görüsün. hala sonuc alamadiysaniz ara tatilde nakil aldirin baska okula.

olayı savciya tasirsaniz " kafanı kırarım" lafından ögretmenin buyuk ceza alacaginı zannetmem.

İ

Kötü bir şey demek istemiyorum sizde kende açınızdan haklısınızdır ama her mesleğin için kötü niyetli insanlar yok mudur? Konuya inanmıyorum demeyin daha geçen yıl ilköğretim öğretmeni 5-6 öğrenciyi taciz etmekten meslekten men edilmedi mi edildi maalesef. Biz bütün öğretmenler kötü demiyoruz tabiki ama arada böyle meslekleri karalayan şahıslar oluyor maalesef.

Ben koskoca yaşımda üniversite dekanından küfür yemiş kadınım, olurdu olmazdı neyi tartışıyoruz?

Var bu ayılar her yerde, bitmiyorlar.
Gayet olası, hiç hayal ürünü falan değil.
Devlette işler biraz daha sıkı ama özel kurumlarda kat be kat fazlası yaşanıyor.
Niye şaşırdık ki bu kadar...

Var olmaz mi,her meslegin manyagi da psikopati da var. Ama artik cogu sey eskisi gibi degil,ortbas edilirdi eskiden,dayak vardi,kotu muamele vardi. Simdi hele hele ozel bir okulda cocuklar el ustunde tutulurken boyle bir olay mumkun degil dedim. Gercekse de yapar sikayetini dedim. Hepsi bu.

Ben de ogrenci oldum,36 yasindayim,bir defa haksiz yere disipline verildim,bir defa “bu cocuktan bir mok (aynen bu kelime kullanildi bana) olmaz” diye ogretmen olan babama sikayet edildim,bir defa da ilkokula basladigim ilk gun ogretmenim tarafindan “annen seni baska ogretmene versin” diye eziklendim yani guluyorum evet cunku komik geliyor simdi. O zamanlar mumkundu boyle seyler,simdi imkansiza yakin.

Konu sahibinin “paramla rezillik” alt metni hosuma gitmedi. Ayrica soylemek istedim.

Çok tşk ederim aynen öyle haketmedigimiz davranıslar allahlarından bulsun böyle kişiler

Hiç imkansız değil, o duyduğun cümleleri ben ünide prof hocalarımdan duydum yahu.
Mezun olalı da seneler olmadı, 7 sene

Paramla rezillik algısı hoş olmasa da bir hizmet için ücret ödeniyorsa elbette daha dikkatli ve özenli bir tavır bekleniyor, beklenmeli de.
Eve yemek söylerken bile soğuk gelince yorumları döşüyoruz malum siteye ‘yok soğuktu, bilmem neydi parama yazık oldu’ diye.
Burada beklenen hizmet, şikayete rağmen bir önlemin alınmaması ve ısrarla aynı tutumun devam etmesi.

Oğlunuza çok üzüldüm. Benim de oğlum çekingendir, oğluma öğretmeni bu şekilde davransa içim acırdı.
Lütfen halkınızı arayın.

Aynı şeyi diyecektim. Bir çocuğun aşağılanması asla kabul edilmez ama bazı çocuklar asla laftan anlamıyor. 20 kişilik bir sınıfta canlı ders esnasındaki lütfen bitirenler beklesin dediğim halde ben yazdım ben bitirdim diye bağıran, hatta heceleyerek okuyarak yazmayın bakın rahatsız oluyor arkadaşlarınız dediğimiz halde bunu inatla yapan, arkadaşına ders sırasında küfür eden pek çok örnek gördüm. Hatta tüm aile canlı dersi izleyip bir de aynı Anda tv açanlar da var da neyse. Geçen bir Veli okula gelip kızıyla yanı sınıfta yer alan kuzenini örnek gösterip ona çok söz hakkı verdiniz, kızım üzüldü diye şikayet etmiş bizi. Komik... konu sahibinin bir şeyleri eksik anlattığını düşünüyorum ama durum anlatılan gibiyse hem evladımı alır hem de şikayet ederdim ama durum buysa tabi.

Unide bizim de prof hocamiz vardi,derse gec girenlere ana avrat kufrederdi 300 kisilik sinifta o da komikti bence. Ama bu da 14 sene onceydi. Su anda o adam olsa hakkinda sorusturma baslatilir ve sürülür bilmem nerelere.
Yemek sitesinde yaziyoruz elbette ama parasini da veriyor olsak ozel okulda iyi hizmet bilemiyorum. O zaman daha fazla para verenler daha iyi hizmet almali,az para verenlere “biraz daha cok odeme yapilan okula vereydin cocugunu da orada iyi muamele goreydin” derler hak vermek mi gerekecek bu durumda? O da degil. Bilemedim hemsirem,konu benim icin pek uygun bir konu degil. Mahalle agzi cok tarzim degil,kendimi bozmak istemedim acikcasi. Kibar olmaya calisiyorum. Su anda konuya hic yorum yapmamis olmayi tercih ederdim sahsen :) gereksiz oldu

Edit: tahminimden gencmissin sen de,pek citir kaldin yanimda

Tabikide bu şekilde cahil insan degilim çok şükür şikayet ettigimde yalan beyan yüzünden yasaların agır sartı var ama elimde kanıt var ben sahidim görüntü var daha ne diyebiilirimki???

Pedagojik formasyon sahibi bir insanın böyle konuşacağını düşünmüyorum. Bahsettiğiniz kişi öğretmen değil sanırım. Özel okullarda bölüm mezunları da çalıştırılıyor. Matematik bölümünü bitirmiş bir şahıs bence. Öğretmenlik okumamıştır diye tahmin ediyorum.

Hakkınızı arayın ki başka çocukları da madur etmesin. Oğlunuz da arkasında ailesinin olduğunu bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…