Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Aslında sunu da sorusturmak gerek .Ogretmen kac yıldır o okulda.Yıllardır o okuldaysa demekki ogretmenden memnunlar ve cok sikayet almıyor.Yoksa bir özel okul böyle bir ogretmeni uzun yıllar asla barındırmaz.

Aslında sunu da sorusturmak gerek .Ogretmen kac yıldır o okulda.Yıllardır o okuldaysa demekki ogretmenden memnunlar ve cok sikayet almıyor.Yoksa bir özel okul böyle bir ogretmeni uzun yıllar asla barındırmaz.
Bence de okul sahibinin çok ama çok yakını değilse asla barindirmazlar. Belki konu sahibi söyler kaç senedir o okulda olduğunu.

Ortaokul. Özellikle 6 ve 7 :)
Bende de 7 ve 8ler var hiç böyle şeyler yaşamıyorum şansıma. Iki kere bundan daha kötü bir olay yaşadım umarım bir daha olmaz. El kaldırıyorlar söz verince konuşuyorlar . Allah sabır versin zor durum. Bir de küçük de değiller yani.

Şikayet etmediniz mi müdürümüze?

Bir öğretmen olarak yazdığınız her kelimeye katılıyorum.

Yani yine tutamadim kendimi maalesef! 5 aydir siz bu durumu yasiyorsunuz ve bir kere olsun idareye gidip konusmuyorsaniz sizde de sikinti var.
Olay oturmuyor cunku.
5aydir bunlara (sozde)maruz kalan bir cocuk ve bunu bilen bir veli. Sadece sinif ogretmenine soyluyor. Ama en sonunda eline telefon alip kayda geciyor. (Zaten o kayit kisilik haklarina ihlal oldugu icin bir ise yaramaz) yani biraz tuhaf.
Ogretmene soruluyor saka yaptim deniyor falan.
Olmaz dogal hayatin akisina aykiri lutfen.!!
50 yasinda bir kadin meslekte kacinci yilidir siz hesap edin. Yeni ogretmen degil ki.! Bolum mezunudur diyen var! Olamaz ozel okullar alamaz formasyonu olmak zorunda. Yoksa atamasi yapilmaz.
Eksikler var hikayede kimse kusura bakmasin.

Ve cocuk kurdesen dokuyorsa bu sizin abartmanizdan ve evde bunu problem yaratip sikinti yapmanizdan kaynaklidir benden soylemesi.

Evet özelde barındırmazlar.

İşin tek tuhaf yanı konu sahibi bu durumun 5 Aydır olduğunu söyleyip bugün bir şey olacak diye içime doğdu. Dersi Kaydetmeye başladım ve içime doğan çıktı diyor. Cidden ilginç

Acik konisayim ortaokulda dershanede bir ogretmen haksiz yere sinifta beni rencide etmsti, o kadat zoruma gitti ki ve hala cok pismanim o adami sikayet etmedigime, ben sessiz kaldim bir daha o ogretmenin dersine girmedim ve cok ii olan dersim gittikce dustu simdi o ogretmen adab bilmmezligi yuzunden benim gelecegimle oynamadi mi ? Bu cocukta gittikce o dersi sevmeyecek ve girmeyecek calismayacak bence bu ogretmenler hak ediyor ekmegiyle oynamaksa evet gelecege karsili ekmek bence gayet hakkaniyetli olur

İşin tek tuhaf yanı konu sahibi bu durumun 5 Aydır olduğunu söyleyip bugün bir şey olacak diye içime doğdu. Dersi Kaydetmeye başladım ve içime doğan çıktı diyor. Cidden ilginç
Israrla soruldu burada net bir cevap yok maalesef. 5 ay ya bu kadar hassas olan bir veli nasil oluyorda 5 ay bekliyor.
Ayrica bu ogretmen manyak mi durup duruken cocuk hicbir sey demeden direk kafa goz olayina girsin! Hem de ozel okulda. Insandan kan alirlar ya im-kan-siz.

Benim velilerimden de bazilari dersi dinliyor sesleri geliyor, yardim ediyorlar çocuklarına zaten baska hangi amacla dinlerki bir veli(çocugu herkesten iyi olacak ve kendi egosu oksanacak) ,Bu arada ben de yeri gelince kızıyorum çocuklara velilerden mi cekinecegim ama benim veliler Allah sabir versin hocam diyorlar genellikle ve iyi niyetle dinliyorlar yani zaten ben de kotu niyetle kizmiyorum sonucta..Derse gec girene , istedigi zaman girip ogretmenim sayfa kac diye sorana ,ekrani karalayana ,dersini pekistirmek adina calismalarini yapmayana vs kızıyorum.Tabii hakaret etmeden.Ne yapalim yanlisa da mi sabredelim ,dersi bölen cocuga da sabretmek diger cocuklara karsi duyarsizliktir bence.Ama kizilan cocugun annesi incinebiliyor.Karmasik bir konu bu yani. Bence dinlenmemeli de..Neyse..Siz dinlemissiniz maden dinlediniz sorunu aylarca bekletmeden cozecek adimlar atmaloudiniz.Siz tepki konusunda gec kalmissiniz bence.Ogretmenin tavri hatali ama sizin tarafinizdan da cok gecikilmis ve sert bir tepki var.

Herkes konu sahibinin para verdim para kısmına takılmış ama benimde iki çocuğum var ola ki böyle bir durum oldu ister devlet okulu olsun ister özel asla bu şekilde davranmaz yanlız garip olan sunki ilkokullar genelde dersteyken anneleride aynı odada oluyor ogretmeni bu ayrıntıyı atlamış galiba ben de herzaman değil ama 2. Sınıfa giden oğlum dersteyken öğretmenini dinliyorum belli etmeden tatlım kızım güzel oğlum diyerek uyariyor ki çok disiplinli bir çok şeyden taviz vermeyen bir hocamız var her ne olursa olsun ben çocuğuma bu şekilde bagirilmasini istemem gerekeni yapın

Kesinlikle pesini birakmayin bugun ekmegiyle oynamamak icin vicdan yaptiginjz ogretmen sizin cocugunuzn gelecegiylr oynuyor ! Benm ortaokulda basima geldi ve bir daha o derse giremedim dershanedeydi ve gayet yuksek olan not ortalamam gittikce dustu ve inanin hakkimi helal etmiyrum o pislik adama ! O ogretmen denen nasil davranacaginj bilseydi daha iyi bir gelecegim olabilirdi

Çocuğa hakaret edilmediği sürece kizilmasinda sakınca yok bencede benim de iki oğlum var bazen derste gevsiyolar öğretmeni uyarıyor ama üslup çok önemli hiç bir öğretmen kafa göz dalarım dememeli bizim öğretmenimiz de kızıyor ama ben hiç rahatsız olmadım kelimeleri seçmek önemli

Evet hakaret etmeden olmalı.Birde ogretmenin de bir kisiligi karakeri var onu da es gecmemek lazim. Ben mesela kendi ogluma da cok netimdir.Sesim sertlesir uyarirken,suratim ciddilesir.Bunu ogrencime de yansitiyorum.Velilerden de ters bir dönüt almadim bunca yildir.Sert bir tarafim var ama yumusak tarafim her daim òndedir o ayri.Mesele tanimak ve olumlu dusunmek aslinda.Bazen ogretmenler veliye,veliler de ogretmene karsi olumsuz dusunceler besleyebiliyor boyle olunca da ortaya iste bu tarz ciddi sorunlar cikabiliyor..Isin asli olan cicuga oluyor.Net yani.

Hemen şikayet edin öğretmeni.Boyle bir öğretmeni zamaninda meb şikayet etmistim kendine çeki düzen vermişti

İşte aslında veli öğretmenin ne amaçla dediğini anlıyor onu söylemek istedim bizim öğretmenimiz de sert disiplinli bagiriyo da kiziyoda ama kolay değil işleri farklı bı kızma olunca anlıyor insan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…