Çok tşk ederim allah razı olsunÜstüne bi de teşekkür etsin isterseniz!? Ne hakla öyle konuşabilir çocuğa? Ne münasebet yaa. Büyütürken ne hassasiyetle büyütüyoruz, aman geleceğini etkilemesin diye! "Eğitimsiz eğitimcinin" teki çıkacak çocuğa şu kelimeleri sarfederek! Onu klozetin suyunda boğarım.
Banımı yemeye hazırım.
İnanıp inanmamaktan bağımsız size birebir yaşadığım 2 olayı anlatayım.
Müdür yardımcısı olarak görev yaptığım okulda kapının önünde duruyorum. Bir veli yaldır yaldır geliyor. Ne olduğunu sordum. Matematik öğretmenini şikayet etmek istediğini söyledi. Öğrencisi çok başarılı bir kız. Onur öğrencisi desem yeri var. Olay şu. Son bir iki deneme de başarısı biraz düşüyor. Öğretmeni de dikkatli olması konusunda nasihat veriyor. En ufak kırıcı bir cümle kurmadan. Neymiş efendim arkadaşlarının yanında çocuğu üzülmüş :) Öğretmeni de tanısanız öyle kibar öyle özverili bir insan ki. ben şikayet falan almam gidin Milli eğitime şikayetinizi almadığımı belirtip benimle birlikte şikayet edin öğretmeni deyip gönderdim...
İkinci olayda benim velim okul yönetimini şikayet etmiş. Şikayet konusu kantinin kapatılması. Neymiş efendim, diğer çocuklar bir şeyler alınca kendi çocuğu da para istiyormuş. Kantin kapatılsınmış.
Gerçek olayların yanında ne saçmalıklarla uğraştığımız için biraz tedbirli yaklaşmamız normal.
Kesinlikle katiliyorum. Kendi yasadigim olaylari velilerin ağzından dinleyince inanin duyduklarma inanamyorum. Hic sanmyorum çocuğun masumca soyledigi bi cumleye oyle cevp verildigini..yanls anlama,mübalağa var gibi geliyor. Dediğiniz gibi yine sorun varsa ogretmnle,sinif ogretmnyle,idareyle vs konusulablr. Ben bu isin icndeki biri olarak soyluyorum kusura bakmayin da cocuklar da veliler yuznden cok da masum kalamams. Sehzadeler,prensesler yetstrym derken hak,hukuk bilmeyen bencil,ben merkezci,hep kndisini one atan,hep istedgi olsun isteyen ve olmamasina tahammul edemeyen,bu arada sessiz çocuğun hakkina giren cok cocuk var. Bunu eski cocuklarin masumluguyla yapmyorlar.hakkini yedrtme diyen ama bunu hos olmyan sekilde cocuga yansitan velilerin asiladigi sekilde yapyorlar. Konu sahibine yonelim degil bu cumlelerim. Ama konuyu sakince,her iki tarafi da dusunerek ve konusarak,gercekten anlmya calisarak cozmnzi oneryorum.cunku bu cozum arama yollariniz bile cocklariniza bi iz,bi ornktirEvet bu tarz velileri biliyorum canlı ders boyunca gözünü dersten ayırmaz . Öğretmen ne yaptı kaç dakika derste durdu , kime söz hakkı verdi vs vs . Öğretmen açığı arayan veli türü . Bir de bunun özel okul versiyonu vardır ki ,benim paramla maaş alıyorsuncular .Ben olayın aşırı abartıldığını düşünüyorum . Öğretmeni savunmuyorum ama o kadar da söylediğini sanmıyorum veliler abartmaya bayılır çünkü . Aman senin kafanı kırarım demiştir belki . Ama bu bile yanlış aslaaa savunmuyorum . Dememeli kesinlikle . Veli bunu bire bin katıp anlatır . Oturur öğretmenle konuşursun bu söylediğiniz hoşuma gitmedi diye . Sebebini sorarsınız vs . Hele bir de fişekçiler var ki hemen karakola git demiş yuh ya . Tecavüzcüler, hırsızlar ortalıkta fink atsın öğretmeni canlı derste kızdı diye müebbet verilsin . Bazıları cidden ne kadar şuursuzca yorum yapıyor !
edepsiz!! kardeşimin de vardı böyle bir hocası,direkt müdürle konuştuk. hocayla hiç muhatap olmadık. müdür bey gerekli konuşmayı yapmış olacak ki ertesi gün süt dökmüş kediye dönmüştü adam.Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Allah sabır versin. Bi de yetim diye vurgulamışsınız. Kimin umrunda ki. Anca ana yüreği yanıyo.Çok tşk ederim allah razı olsun
Sınıfta yapmış deseniz inanırım da canlı derste imkansız. Kameralar kapalı öğrencilerin, öğretmen bilmiyor bile karşısında kim var... böyle konuşmaya cesaret edemez. Ayrıca en ufak bir sebep de yok evinde oturduğu yerden öğrenciye bu kadar kızması için. Kısacası fake...
Aşagalanmak sizin geninizde var sanırım ben çocuguma kim olursa olsun laf söyletmem bn onu 10senedir tek basıma büyüttüm arkasında ölene kadar ben olucam millet ezsin diye ben suscak degilimmatematik öğretmenimiz bize ağzına geleni sayardı soruyu bilemezsek şakayla karışık aşağılardı, hoşumuza bile giderdi, gulerdik, ki ben çok alıngan bir çocuk olmama rağmen böyleydi.
abartıyorsunuz, o çocuğunuzun surekli yanında olamayacaksınız. şaka amaçlı şiddetle alakası olmayan kardeşim bile kafanı kırıcam senin der.
şiddet mi bu.
bi erkek çocuğunun 10 yaşında buna ağlamaması lazım.
fazla korumacı ve mudahalecisiniz çok belli.
Aynen öyle zaten vicdan olsa böyle durumlar olmaz yetim agladımı arşı ala titrermiş malesef aglattılar kendileri bilirAllah sabır versin. Bi de yetim diye vurgulamışsınız. Kimin umrunda ki. Anca ana yüreği yanıyo.
İlkokulda mı konu sahibinin oğlu? Ben lisedeyim biZde kapalı. Öyle bile olsa kameranın görmediği yerde velinin oturma ihtimali yüzde seksenbeşkameralar kapalı değil ki..
Çok tşk ederim kendiside dedi saygısızlık etmedi diye yetimi üzdü bildigi halde ilahi adaletedepsiz!! kardeşimin de vardı böyle bir hocası,direkt müdürle konuştuk. hocayla hiç muhatap olmadık. müdür bey gerekli konuşmayı yapmış olacak ki ertesi gün süt dökmüş kediye dönmüştü adam.
küçücük çocuk, tamam diyelim ki bir saygısızlık etti zamanında ondan bilendi çocuğa, ama o zaman bir kenera çekersin düzgünce anlatırsın,konuyu kapatırsın. aylarca kin tutup küçücük çocukla sidik yarıştırmak nedir ya!!
güzel yavrum benim,canını yerim onun.. içim acıdı resmen...
çok üzgünüm konu sahibi
Kamera acı yanında oturuyorum kamerakapamak yasak bizim okulda oglum 5.sınıfa gidiyor canlı dersleri oluyorİlkokulda mı konu sahibinin oğlu? Ben lisedeyim biZde kapalı. Öyle bile olsa kameranın görmediği yerde velinin oturma ihtimali yüzde seksenbeş
Evet aldım görüntüyü ses kydını herseyim var bende şahıdim zatenOrda nerden baksan 30 cocuk da sahit bu olaya.
Arti siz de keske goruntuye alsaydiniz hakaret ederken.
Ve sizin sahitliginiz de cok onemli.
Bu olay cozume kavusmali.
O insan ogretmen vasfina layik gozukmuyor malesef .
İlkokulda mı konu sahibinin oğlu? Ben lisedeyim biZde kapalı. Öyle bile olsa kameranın görmediği yerde velinin oturma ihtimali yüzde seksenbeş
Kesinlikle var ve bende ilk mesajımda şikayet etmesi gerektiğini söyledim. Burada konu açmaya gerek yok. Benim çocuğuma aynısı yapılsın bütün yasal yolları kullanırım. Ama şunu unutmasın cimerci arkadaşlar her şikayetin bir sorumluluğu var. Milli Eğitim Bakanlığı kendine ait şikayet hattını kapattı. Sebebi şikayetleri susuturmak değildi. Asılsız şikayetlere karşı bakanlığın davacı olma sorumluluğu var. Şikayet eden iddaasını ispatlayamazsa yandı gülüm keten helva oluyor. Bakanlık hatırlarsanız çok fazla asılsız şikayet aldığını söyleyerek kapattı iletişim kanalını.öyle velileri de biliyorum ben öyle değilim öğretmen anne baba çocuğuyum bir öğretmeni şikayet etmekten ar duyarım böyle sebeplerden. ama herkesi kendimiz gibi bilemeyiz. şimdi ben veli olarak yok öyle veliler desem yok olmazlar.
öğretmen arkadaşlarda bilsin ki var böyle öğretmenler. bunu demek istemiştim.
Kamera acık okulun kurallarında canlı derse kapamak yasak . 5.sınıf öğrencisi dedim5 teymiş. özellerde bütün sınıflarda kamera açık.
ikinci dediğinizi anlamadım ne demek istediniz?
Evet biliyorum elimde kayıt edilmiş o anda görüntüsü ses kaydı var bagırarak diyor bu laflarıKesinlikle var ve bende ilk mesajımda şikayet etmesi gerektiğini söyledim. Burada konu açmaya gerek yok. Benim çocuğuma aynısı yapılsın bütün yasal yolları kullanırım. Ama şunu unutmasın cimerci arkadaşlar her şikayetin bir sorumluluğu var. Milli Eğitim Bakanlığı kendine ait şikayet hattını kapattı. Sebebi şikayetleri susuturmak değildi. Asılsız şikayetlere karşı bakanlığın davacı olma sorumluluğu var. Şikayet eden iddaasını ispatlayamazsa yandı gülüm keten helva oluyor. Bakanlık hatırlarsanız çok fazla asılsız şikayet aldığını söyleyerek kapattı iletişim kanalını.
sevgili C cokguzelolsun çoğu yorumunuzu beğenirim genelde, ancak bu konuda size katılmıyorum... eskilerin aşağılamalarına kimsenin bir şey dememesi bunun normal karşılanmasıyla alakalı bir durum değildi bence... eskiden öğretmene ses edemezdik,ondan..matematik öğretmenimiz bize ağzına geleni sayardı soruyu bilemezsek şakayla karışık aşağılardı, hoşumuza bile giderdi, gulerdik, ki ben çok alıngan bir çocuk olmama rağmen böyleydi.
abartıyorsunuz, o çocuğunuzun surekli yanında olamayacaksınız. şaka amaçlı şiddetle alakası olmayan kardeşim bile kafanı kırıcam senin der.
şiddet mi bu.
bi erkek çocuğunun 10 yaşında buna ağlamaması lazım.
fazla korumacı ve mudahalecisiniz çok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?