Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Çok tşk ederim kendiside dedi saygısızlık etmedi diye yetimi üzdü bildigi halde ilahi adalet
eğer gerçekten tamamen sizin anlattığınız gibiyse ben bu hocanın vicdanından şüphe duyarım...

çok ilginç yahu yani el kadar çocuklarla böyle konuşmak...

başka öğrencilerle de mi böyle konuşuyor o öğretmen biliyor musunuz? bir de ne zamandır oğlunuzla bu şekilde konuşuyor? ilk miydi bu?

Tşk ederim aynen öyle

Altta yatan sebep nedir bunu yapmasinda onu cok merak ettim ozellikle sizin cocugunuza.Sorardim ben hayirdir ne derdiniz var benim cocugumla diye.
Bir derdim yok dedi yan çizmeye bsladı artık oglum onun dersine girmek istemiyor malesefki

kardeşim de özel okula gidiyor ve kameralar açık ders yapıyorlar :)

inanın var böyle ders işleyen öğretmenler :)

Hayır hep sustum aman dedim belki düzelir ama daha beteri oldu

Ben eğitimci değilim, eğer olsaydım veli ile iletişimi minimumda tutardım.
Bakın şikayet etmiş ve haklılığınız ortaya çıkmış, kendinizden şüpheniz olmadığına göre velilere gard almak doğru bir durum değil.
Direkt gözardı edin, varsa sıkıntısı olan zaten bildiğini yapacaktır.

Şurada çokça konuya şahit oldum, öğrencinin ödevini velisi soruyor ya da öğretmene hemen mesaj atabiliyorlar, ne münasebet yahu!
Çocuk takip edecek onu ve öğretmenin muhattabı yine çocuktur.
Çok müdahaleci aileleri doğru bulmadığım gibi veliler sebebiyle her hareketini bir şekilde düşünerek atan öğretmeni de doğru bulamadım.
Çocuk sorumluluğunu yerine getirmemişte elbette uygun dille azarını yer, öğretmeni dikte eder vs.
Veli kaygısıyla teletabilere dönmemelisiniz.

5 teymiş. özellerde bütün sınıflarda kamera açık.
ikinci dediğinizi anlamadım ne demek istediniz?
Yani kamera açık bile olsa sadece karşıyı görüyor. Öğrencinin sağında kör noktada veli otursa öğretmen bunu göremez. Yani anneai yok nasıl olsa diye kimseye bağırmaya hakaret etmeye cesaret edemez

Bu ulkenin insanlari siddetsiz iletisimi ogrenmeli. Sonra o cocuktan ozguven bekle. Hadi pedagojik egitimi yok iletisim dersleri de mi olmadi. Kimse kimsenin stres topu degil, bir cocuga saygili yaklasmalisin ki o da saygili davransin. Tamam ogretmenlerde bunaliyor fakat cocugun simdiden sevki kirilmis. Herkes kendine ceki duzen vermeli bu surec hepimizi yipratti, stres oluyoruz haliyle fakat siddet dilini yok etmek lazim artik 2021 yilindayiz. Bagirmak yada azarlamak ilkel yontemler, sogutmaktan baska ise yaramaz.

Son düzenleme:
Bir öğretmen olarak söylüyorum bunları, sizin oğlunuzun dersine suç üstü yapar gibi katılmanız hiç hoş değil bunu bilin bir çok Veli bunu yapıyor hatta kemera açısının dışına oturup tüm dersleri izleyenler bile var. Sınıfa kapıyı çalmadan girilmediğini biliyorsak izinsiz dersi dinlemeninde doğru olmadığını bilmeliyiz. Oğlunuzun söylediklerini dinleyin ona güvenin bu yeter. Senin kafanı kırıcam gibi şiddet içerikli bir cümle kabul edilir değil. Sadece bölümü bitirerek öğretmen olunmasa da keşke psikolojik testlerden de geçilse. Her cümlemizle çocukların kalbine geleceğine dokunduğumuzu keşke herkes bilincinde olsa. Yönetime durumu bildirmelisiniz mutlaka gereği yapılacaktır. Sevgiler

Kusura bakmayın ama abartı bir durum yok hakaret yemek için ben oglumu yollamıyorum sizinde birgün cocugunuzun basına gelirse yalayıp yutarsınız lafını ben yutmuyorum herkes ilk önce saygısını bilicek.
Asla yalayıp yutmam ama fevri de davranmam . Oturup konuşmak biz insanlara mahsus bir şey . Olayı büyüteceğime çözmeye çalışırım .

üzgünüm konu sahibi ama şu yorumda da size katılamadım.

özel-devlet fark etmez,hiçbir eğitim kurumunda böyle bir şey kabul edilemez

:)

Velilerin bir kısmı maalesef bire bin katarak anlatır . Öğretmeni hep düşman gibi görüp açığını kollarlar sebep nedir bilinmez ama asla memnun olmazlar hiçbir şeyden . Çocuklar da artık anne babalarını taklit ediyorlar . Daha açık algıları ve anne babanın dedikleri onları da etkiliyor. Yalan söyleyip öğretmeni zor durumdan bırakan çok çocuk gördüm . Yetiştirilme biçimi çok önemli .

Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sorun degil ben herseyimle diger sayfada msjı bile kanıtladım sacma sapan dediginizi biz 3gün önce yasadık!!!!
Diger mesajinzida bisey yok ki müdürü aradim ulaşamadım kendi bilir kendi kaybeder özeti. Orda çocuğunuzun yaşadığı olayi anlatan rehber öğretmenin yorumu yok.. ulaşamadım demişsiniz oda off be demiş o kadar

Kusura bakmayın ama abartı bir durum yok hakaret yemek için ben oglumu yollamıyorum sizinde birgün cocugunuzun basına gelirse yalayıp yutarsınız lafını ben yutmuyorum herkes ilk önce saygısını bilicek.
Hanımefendi çocuğunuzun derslerine girmenizden anladığım kadarıyla müdahaleci bir velisiniz ve Çocuğunuz da henüz bireysellesememis. Çocuğunuz size böyle bir şikayetle geldiğinde öğretmenine gereken yanıtı vermesi gerektiğini ve böyle insanlarin hareketlerine asla uzulmemesi gerektiğini ogretmelisiniz. Ben kendi çocukluğumda kiyasliyorum kusura bakmayın bize ne neler yapiliyodu ama ailem böyle tepkiler verseydi şuan her halttan etkileniyor olurdum. müdüre kadar aramak nedir yahu? Siz böyle tepkiler verdikçe çocuğunuz haystta her ters laf edeni kötü soz söyleyeni olduğunda dünyası başına yıkılmış gibi tepkiler verecek. İyi eğitim verecek mantığıyla gelişigüzel ozellere para savurmayin. bı kez daha uyarmak istiyorum orda her öğretmenin pedagojik eğitimi yok. Parayla kaliteli eğitim almak mümkün değil bu ülkede. Lütfen beni kötü niyetli algılamayın çok denk geliyorum böyle çocuk yetistirene o yüzden çok üzülüyorum. Sevgiler

Aynen öyle allah razıolsun dersten sogudu yemin ederim okuldan gitmek istiyorum diyor okulunu degişicem

Sahsen sikayet ederdim. Kayit da var. Orda oglunuz tarafindan bir provokasyon olup olmadigi da belli olur. O laflari yasal yoldan bir güzel yediririm (kesinlikle gidip o kisiyle kavga ediyim demeyin). Hepimiz gerginiz biraz Heleki 2020 herkesi yipratti biraz ama böyle laflar ögrenciye karsi kabul edilir degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…