- Konu Sahibi mutluluk_27
-
nereye kayboldunuz kızlarrr
hayırlısı cnm. benım testın sonucunun çıkması 4-u 5i bulabılırmış. of yaaa
canım daha önce gittimm ama d
üzenli devam etmedim 3-4 ay arayla falan gittim oda bi kaç kere düzenli tedavide daha ilk ayım sen ne kadardır tedavi görüyosun
ben bir ay gördüm sadece kist olunca ara verdik daha çok yeniyim yani Allah bilir önümde daha ne kadar bi süre var cnm
cnm hiç belli olmaz biliyo musun kimisinin hemencik oluveriyo inşallah Rabbim hiçbirimizi bekletmez daha
doğru diyosn nasip bu işler bakalım hayırlısıyla bin türlü sorun çıkıyo ama umudumu kaybetmiş değilim:)
canım ben sorunlardan korkmuyorum tedavisi mümkün oldukça ki tıp ne kadar gelişti düşünsene hem ben kk da o kadar mücizevi şeler okudum ki Allah ın izniyle bizde anne olucaz bi gün bak daha topik açılalı kaç gün oldu yelpaz_e hamile sibel var adaşım idrar testi pozitif çıktı kan sonucuyla inşallah hamile olduğunu söyleyecek zikzak var bide bence hamile inşallah arkalarından da biz gideriz cnm ya
ben geldim tekrardan napıyosunuz bakalım
inşallah inşallah ya bu mübarek günde dua edelim birbirimize valla var ya tatile gidecez trabzona nasipse pazar günü hiç gitmek istemiyorum boyuna soruyolar boyuna soruyolar daralıyorum inanki hele bende bi eltiler var şekerim akıllara ziyan:))
kız bende de hiç elti yok olsada kaynanayı beraber alt etsek isterdim hep bende aman valla memlekete gitmeyi bende hiç sevmiyorum dediğin gibi herkes sorup duruyo bi ne zaman evlencen evlenirsin ne zaman çocuk yapcan neyse bu kadar dertleri benle diom bende
kızlaarrr hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmm hemde 5 haftalık
pkolu olarak hemde adetı 2 ayda 3 ayda gelen bırı olaral ılacı bıraktığımın ıkıncı ayı hamıle kaldım. Rabbım ol dıyınce oluyo. ALLAH aratmasın hıçbırınıze ınş
kız benim kayınvalidem melek gibi hiç kurcalamaz ha ama eltiler çok cadaloz yaa şimdi 1 tane yapabilsem bu sefer de 2. nerde diye soracaklar bu milletin üstüne vazife olmayan işlere karışmasına uyuz oluyom yaa
kızlaarrr hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmm hemde 5 haftalık
pkolu olarak hemde adetı 2 ayda 3 ayda gelen bırı olaral ılacı bıraktığımın ıkıncı ayı hamıle kaldım. Rabbım ol dıyınce oluyo. ALLAH aratmasın hıçbırınıze ınş
çok tebrik ederim canım. Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin .
dün regli oldum bende 3. ay boşa gitsede burda hamile haberleri alınca içim kıpır kıpır oluyo ümitleniyorum. çok sevindim adına
aynı gün regl olmuşuz kutlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?