merhaba pkolular burda toplanalım mı??

oo bebeğim ya inşallh ama yok valla ben duygusal boşluktayım umudumu kaybettim gibi mutlu yıllar sana ya ben de yazın mutlu geçiremedim ee yaşım 30 oldu benim dahada korkuyorum (

cnm doğum günün kutlu olsun bu arada

oo bebeğim ya inşallh ama yok valla ben duygusal boşluktayım umudumu kaybettim gibi mutlu yıllar sana ya ben de yazın mutlu geçiremedim ee yaşım 30 oldu benim dahada korkuyorum (

sağolasın.

olsun canım ümitsizliğe düşmiycez.bak rabbim nasip edicek.bak böyle güzel bi kandile ulaşmışız bol bol dua edelim.Rabbim açılmayan kapıları açar.
Rabbim boynu bökük bırakmıycak bizi
Mevlam Kimsenin kucağını boş bırakmasın.

3 kez klomen içtim canım 2 seneyi geçkinde çocuk istiyorz..tedaviye geç başladım ..ilk iki ay yumurtalarım büyüdü 20 mm vs ama son ay 9 mm de kaldı yine ..sen ne aşamadasın

2 yıl uzun bir süre ama inş. sonunda Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin inş.
4.aya girdim ben.dr progestan verdi salladı yani bi nevi bide bana dio ki sordum ne kadar böyle devam edecek die bebek olana kadar böyle devam etcez dio.olcak iş deil.ben pkoluyum progestan benim sorunlarımı gidermiyor yahu.bekar ken gittiğim dr çocuk istediğinde klomen tedevisine başlıycaz demişti.ama bu doktor sadece zaman kaybettiriyor.

canım cok sevindim mübarek günde aldın en güzel haberi ne mutlu sana

neler yaptıgını bizede anlatırsın artık

sorma tatlım nolcak gitcem bu sefer klomen yerine iğnecolacak yumurtaarım ya büyümeyecek ya da çatlamayacak manasızca gülüp ağlıyorum

bana çevremdeki arkadaşlarım çok umutsuzsun der umut edecek halimiz kalmıyo dimi her ay başka bişile mücadele ediyorum Rabbim demekki bize bebeklerin en tatlısını verecek sabrın sonu selamet napalımm

canım değiştir o zaman doktorunu

bana çevremdeki arkadaşlarım çok umutsuzsun der umut edecek halimiz kalmıyo dimi her ay başka bişile mücadele ediyorum Rabbim demekki bize bebeklerin en tatlısını verecek sabrın sonu selamet napalımm

kesinlikle biz üstümüze düşen görevleri yerine getirip gerisini rabbime bırakalım kesinlikle sabrın sonu selamet olacak inşaallah.

canım değiştir o zaman doktorunu

valla değiştirmek istiyorumda kim iyi kim deil bilmiyorum.burda tanıdığımda yok .deneye deneye öğrenicem arık doktorları :) burda bi forumda sordum bi dortor a progestan yeterli olmazmış.bende öyle düşünüyodum ama dedim bi deniyim belki vardır bi hikmeti.ama yok doktor gerçekten salladı her halde.yumurtlama takibi filan hiç bişey yapmadı.

kaldıki yapması gereken en önemli şey yumurta takibi nerde oturuyorsun cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…