- Konu Sahibi mutluluk_27
-
kızlaarrr hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmm hemde 5 haftalık
pkolu olarak hemde adetı 2 ayda 3 ayda gelen bırı olaral ılacı bıraktığımın ıkıncı ayı hamıle kaldım. Rabbım ol dıyınce oluyo. ALLAH aratmasın hıçbırınıze ınş
merhaba canlarımmm
iki cihan güneimizin doğumu olan kandilimiz mübarek olsun.rabbim habibinin hürmetine kucaklarımızı doldursun.birbirimizi duada unutmayalım inşaallah..
sibelcimmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk sevindimmmm hayırlı olsun tatlımm...
özellikle hamile arkadaşlar yelpaze ve sibel dualarınızı bekliyoruz ona göre..
buarada belirtilerinizi paylaşır mısınız bize yöne göstersin..
hepinizi öpüyorumm hemşerim sibel seni de çok öpüyorum:):)
kızlaarrr hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmm hemde 5 haftalık
pkolu olarak hemde adetı 2 ayda 3 ayda gelen bırı olaral ılacı bıraktığımın ıkıncı ayı hamıle kaldım. Rabbım ol dıyınce oluyo. ALLAH aratmasın hıçbırınıze ınş
kızlar merhaba bnde 1 bcuk yıldr evlıyım 22 yasındaym ben bıraz acelecıyım esımde 30 yasında dıye bebek cok ıstıyorm bı kez yumurtlama takıb yaptrdım rahım fılmı cektrdm ve 2 asılama yaptrdm en son aralıkta yaptrdm malesef olmadı tup dedı bende kendımı hazır hıssetmedım 11 aydırda metformn kullanıorm en son aralıkta adet oldm 20 aralıkta.. bu ay yıne olmadm umarm bu metformn bnm adetıde duzene sokar
hamıle arkadaslara allah hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallahh.. ve 50 kılo olan zayıf pkolulardanım
ıyı dıleklerınız ıçın sağolun kızlar. dun çok dua ettım Rabbım kımseyı bekletmesın dedim
iyiki doktorumu dınleyıp klomene başlamamışım yahu.arkadaşlar kızmayın bu dediklerıme ama valla ben 2-3 ayda bır adet gören bırıyım eşim gecmışte varıkosel olmuş ben bıle hamıle kaldıysam sızlerde kalırsınız ALLAHın ıznıyle
yaşam var oldukça umut hep vardır
merhaba
hoş geldin.
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inş.
merhaba hosbulduk sen kac yasndasn cnm
cnm sende kovasın bnde kova burcuyum 28 ocakta bnm dogum gunum dogum gunun kutlu olsun en kısa zamanda rabbım gonlundekı dılegını versn cnm2 gün önce 26 ya adım attım
canım tedavı olmadım. korunmayı bırakmadan doktora gıttım" dedim ben hamıle kalmak ıstıyorum hanı hormonlarıma felan bakılsın "dedim. fsh 6 lh 10.5 e2 85 pro 11 çıktı.doktor normal dedi. folık asıte başlattı şu gunlerde bırlıkte olun dedı. uyguladık ama adetım geldı tekrar gıttım doktora bana klomen verdı. içime sınmedı daha ılk aydan klomen verılır mı yahu. hem attan bıle muayene etmemıştı. bu ayda adetım gelmeyınce 30.gunde kanda baktırdım çıkmayınca adetım sokulsun dıye adacayı soan felan içtim:26: dun tekrar sığan kuru yapcaktımkı suprizzzz
benım adetım hıç gunumd egelmedı kesın tedavı olmadan hamıle kalamam derdim. kısmet. ama yarın doktora görunmeden ıçım rahat etmıyo
cnm sende kovasın bnde kova burcuyum 28 ocakta bnm dogum gunum dogum gunun kutlu olsun en kısa zamanda rabbım gonlundekı dılegını versn cnm
canım tedavı olmadım. korunmayı bırakmadan doktora gıttım" dedim ben hamıle kalmak ıstıyorum hanı hormonlarıma felan bakılsın "dedim. fsh 6 lh 10.5 e2 85 pro 11 çıktı.doktor normal dedi. folık asıte başlattı şu gunlerde bırlıkte olun dedı. uyguladık ama adetım geldı tekrar gıttım doktora bana klomen verdı. içime sınmedı daha ılk aydan klomen verılır mı yahu. hem attan bıle muayene etmemıştı. bu ayda adetım gelmeyınce 30.gunde kanda baktırdım çıkmayınca adetım sokulsun dıye adacayı soan felan içtim:26: dun tekrar sığan kuru yapcaktımkı suprizzzz
benım adetım hıç gunumd egelmedı kesın tedavı olmadan hamıle kalamam derdim. kısmet. ama yarın doktora görunmeden ıçım rahat etmıyo
ınş cnm eşime doktora görunmeden kımseye bırşey deme dedım. butun işyerıne yaymış:26:
saolasın. seninde 4 gün kalmış :)) şimdiden doğum günün kutlu olsunn o gün göremezsek filan
evt kovayım ucu ucuna denk geliyo :)))
malesef doğum günüm de regli oldum pek iyi olmadı ama inş. güzel haberlerimi vermek için bir dahaki dogum günümü beklememD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?