- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım bu 6.ayım bu ay klomen kullandım ama yumurtamın gelismediğini söyledi drum buna rağmen calısmalara devam ettim bu sekildede hamile kalan arkadaslar gördüm kkda.yumurtlama günümden sonra ağrılarım başladı kasıklarıma sancılar ağrılar giriyordu.bi kaç gündür şiddetlendi otururken kalkarken batmalar oluyor eğilirken zor eğiliyorum bugün birde gögüs sızlaması cıktı işte benim hiç gögüslerim böyle acımamıstı dokunamıyorum hayırlısı bakalım
Merhaba dr gittigimde yumurtam gelismemis bu ay oyle dedi ama siz calismalara devam edin % dusuk olsada tutabilir dedi.benimde yumurtaliklarda batma oluyor ara ara goguslerim kasiniyor belim agriyor ve gece yatinca hafif mide bulantisi var klomenmi yapiyor yoksa umut isde sizinde yazinizi okuyunca yazmak istedim bat ne zaman benim 8 subat
Bende akinti var ve bu sabah midem bulaniyor ama cok degil bende klomenden supheleniyorum.vucudumu bu ay taniyamadim resmen oyun oynuyor bana gene Allahdan umut kesilmez dua duymustur belki gondermistir.canm benim 15 16. günden sonra ağrılar bşladı ayağa kalkarken otururken zor büküyorum kendimi dün ayrıca gögüs uclarım acımaya basladı camasırım dokundukca canım acıyor gece uyuyamadım oyüzden akıntım falan pek yok mide bulantısı bendede var ama aşırı değil midem kötü oluyo sadece belkide klomenin etkisi bizde umutlanıyoruz
geçen ay4ünde oldum farlutal ile bu ay bilmiyorum canım ptesiye kadar beklicem test yapcam..perşembe günü hastanede ulturasyon randevum var drum bi kaç ay öncesinde istemisti randevu anca geldi renkli olarak incelenecek gitmisken kan vereyim diyorum ama cıkarmı süpheliyim
yeni gelen arkadasım hosgeldin aramıza
bu demek oluyorki klomenin etkisi umutlanmamak en iyisi ama ben kendimi hamile gibi hissetmeye baslamıstım simdi bütün umudum kırıldı
selam kızlar :) bende pko hastasıyım , prolaktinimde yüksekti onun için şuanda parlodel kullanıyorum aynı zamnda diaformin 850 kulanmayada devam bide üzerine klomen eklendi bu ay deneme gerçekleşti yumurtam gelişti ama çatladı mı bilmiyorum , midem sanırım bu ilaçraın etkisiyle hep bulantı halindebuna bide bir uyku hali ve de göğüslerimde sızılar oluşmaya başladı ya bir sürü bişiler oluo vucudumda anlayamamak ne kotu ....
kızlar herkes nerelerdeeeee
hayırdır inşallahbenim gögüslerim patlıcak gibi oldu
hosgeldin kartanesi anlat tabiki
kızlar benim bgün ulturasyon randevum vardı klomenle 7cm kistim olmus dr adetine kadar bekle eriyebilir erimezse 1 ay dk hapı kullancaz dedi ağrılarımın sızılarımın sebebi 7cmlik kistmis ağlaya ağlaya eve zor attım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?