merhaba pkolular burda toplanalım mı??

canım üzülme atarsın benimde 2-3 ay önce 6cm kist olmuştu pragnova die bi hap verdi doktor onun sayesinde gitti sanırım ama doğum kontrol hapı değildi bi sor doktoruna eğer kist gitmezse ilacın tam adı cyclo pragnova

kızlar yumurta çatladıktan ne kadar sonra regli olunur 14 gün diolar galiba ama net bileniniz varmı benim yumoş 15-16-17 bu tarihlerden birinde çatladı ne zaman regli olmam lazım sizce

kızlar yumurta çatladıktan ne kadar sonra regli olunur 14 gün diolar galiba ama net bileniniz varmı benim yumoş 15-16-17 bu tarihlerden birinde çatladı ne zaman regli olmam lazım sizce

Bende ondört gün diye biliyorum bende... inşallha olmazsın da bebiş gelir canım..

Bende ondört gün diye biliyorum bende... inşallha olmazsın da bebiş gelir canım..

canım zannetmiyorum ki zaten gebelikte yoktur benimde korkum bende de kist oluşması doktor regln geçerse gel dedi ama yumurtlamaya göre en son dün olmam lazımdı kendi günüm gçen 2 sinde oldum bundada 2 si geçsinde doktora giderim olmazsa bebek die uğraşırken nur topu gibi kistimiz oluyo napalımmmm

canım bende glokofen kullanıyorum sence o ilacında kist yapma olasılığı var mı?

canım akıntım fazla bu kistin eridiğine işaretmidir sendede öylemi olmuştu ? geçmemiş olursa dkh yerine bi söyleyeyim bakalım ne diyecek

hb sağol. ben 5 yıldır polikistik tedavisi görüyorum 4 yılıda bitirdim evleneli.bebiş çok istiyorum ama malesefff gitmediğim doktor kalmadı hepside aynı bu arada kullandığım ilaçlar yüzünden çok kilo aldım.yeni bi doktor buldum çok iyi dalında başarılı il dışından bile gelenler var bu doktora.inş.yarabbim bu sefer olacak kızlar umud ediyorum.diğer tedavilerim gibi bi tedavi uygulamadı daha doğrusu başından atmadı herşeyi takip ediyo.çok zor kızlar işimiz.Allah yardımcımız olsun.ben artık bırakmıştım umudumu kesmiştim bu doktor çıktı karşıma herşey çok iyi olacak bu doktorun sayesinde öyle umud ediyorum...

harmoni hosgeldin canım aramıza

kartanesi hangi tedavileri gördün canım bu drlar zaten varya tam dayaklık insanı insan olarak görseler hiç bişey böyle olmazdı tıp bukadar ilerlemisken herşeye çözüm varken Allahın izniyle drların baştan savması yüzünden insanlar perişan...adam gibi bi dr bulmak çölde su bulmak gibi artık ne yapsak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

zikzak hoşbuldum

kartanesi üzülme inşallah olacaktır. ben de bekarım geçen yıl teşhis koydular. doktorun biri resmen deneme tahtasına çevirdi beni. her ay ilacımı değiştirdi bir sene sonunda bir mm bile küçülmediği gibi sadece sol overimde olan kist sağ overimde de çıktı. şimdi başka bir profesörle tedaviye başladık bakalım 1 ay oldu daha. yüzüm gözüm sivilce doluydu bir ayda bariz azaldı. bir de her gören sen zayıfladın diyor destek oluyor. inşallah güzel haberlerini alacağız senin de. 4 yıl uzun bir süre evet ama sabret inşallah Rabbim sana da nurtopu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat (hatta istiyorsan evlatlar ) nasip etsin.

canım cok sanslısın bekarlıgımda bana yol göstercek kimse yok dra gittiğimizde dogum k. hapını verdi yolladı beni 2 sene kullandım sonunda geçecek sanıyodum evlendim 1 sene geçti cocuk isteğim nedeniyle bıraktım zannediyorum ki geçti cocugum hemen olur nerdeeee hastalıgımı dogru düzgün anlatmamıslar bile bana yeni yeni ögreniyorum ben bekar olsam şu soğan suyunu kesinlikle kullanırdım ve asla ama asla ilaç kullanmazdım

canım inşallah bu tedavinden sonuç alırsın insan beklemekten bıkıyor ama ne yazıkki elden gelen bişi yok ben bekarkenden biliyordum polikistikover olduğumu evleneli 3 yıl oldu hala bende de yok bebek Rabbim inşallah bign hepimzin yüzünü güldürsün

ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an ama tahlillerim filan düzenli yapılıyor. bundan önceki doktor bir de erkeklik hormonun yüksek demişti onun için bir antiandrojen vermişti ama şu anki doktor gerek görmedi. şimdi ki ilacımı üç ay kullanıp kontrole gidecekmişim. soğan suyu nedir?

hoşgeldin canım

hoşbuldum

dkh geçici bir çözüm bıraktıgın ay tekrarlıyor soğan kürü var netten araştır

doktor senin yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmamıştı değilmi canım zaten sıkı takip etse kist olma ihtimali çok düşük bende çatlatma iğnesi olduğum ay kist oldu meğer iğneyle bile çatlamamış yumurtam o yüzden bende kistle mücadele etmiştim ama sana şunu sölim kistim gittikten sonra tüm hormon değerlerim normale dönmüştü benim hani derler ya her şerrin ardından bi hayır gelir öle de oldu umarım seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…