merhaba pkolular burda toplanalım mı??

canım çok üzüldüm sabır diliyorum sana. kimseyi düşünme boşver. umarım drun dediği gibi bi umut vardır

Son düzenleme:
test sonucunu merakla bekliyordum canım.
görünce çok üzüldüm ama dua etmekten başka birşey gelmez elimden.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.dualarımdasın
saol bitanemmm olsunn senin olduu çok şükür nasip benimde olur Allah verir hepimize inşaallah.tabii özel duada isterimmm:):):)

nereye gitsem çocuğun olmadı mı sorusu
bıktım artık.
3.yıla girdik aşılamaya başlayacağız ama hayırlısı

boşverrr olsaaa 2. yi sorarlar canım sen keyfine bak Allah tedavinde yardımcın olsun inşaallahhhh...

ben gonal f ile tüp bebek yaptırmıştım canım o şekilde gebe kalmıştım 6. ayımda kaybettim.inşaallah Allah gönlüne göre versin oşgeldn bu arada...

hayırlısı canım nasip işte duanda unutma bizi olurmu...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bende iyiyim dün aşılamamı yaptırdım 14 gün sonra belli olur dedi bakalım gün sayıyorum :))

hadi ayırlısı canım inşALLAH RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR...

haklısın canım çok yorucu her ay ümitlen üzül tekrar ümitlen. hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte versin rabbim inş bebişlerimiz bizimle olcak rabbim sabır versin bize
HAYIRLISI CANIM NE DİYİM İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ...

genelde 15 gün sonra test yapıyorlar. öncesinde ilacın etkisinden pozitif çıkabilir diyorlar. nasılsın nasıl hissediyorsun kendini

dün bütün gün evdeydim yattım dinlendim cnm ağrım vardı ama neden kaynaklanıyodu anlamadım yürümekte zorluk çektim bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrım var kasık kısmında öksürürken hapşırırken sanki düşecekmiş gibi bişey bide lavaboya gidince ağrım oluyo normal mi bu bilmiyorum... progestan verdi doktor onu kullanacam bakalım sonuç ne olacak...

bende bugün kullanmaya başlayacam cnm aldım ilacı progestan 200 mg 30 yumuşak kapsül yazıyo prospektüsünde ağızdan diyo ama bana hazneye koyacaksın dediler bide sabah öğle akşam çalıştığımı söyleyince sabah akşam yap dediler...

sağol cnm benim inş.hepimizin gönlüne göre versin rabbim...

bende ilk gördüğümde garip gelmişti yumuşak yumuşak ama senin gibi patlatmadım denesem mi acaba
ben günde 3 kere 10 gün kullandım.son hapı içtikten sonra 24 saat geçmemişti regli oldum.ama ilk ay içtiğimde öyle oldu.
diğer aylarda son ilacı içtikten 48 saat sonra geliyor regli.
dr 10 gün içinde regli olursun demişti bünyeden bünyeye değişiyor.

progestan sizlerde işe yaradımı kızlar benim bi akrabam 10 senedir ugrasıyordu 1 ay progestan kullandı hamile kaldı

progestanı 4 aydır içiyorum regli olmak için.bu 5. ay.
pkolarda progestan tek başına hamile kalmak için yeterli deil.
sanırım gebelik oluştuğunda bebeğin daha sıkı tutunmasını sağlıyor.

progestanı 4 aydır içiyorum regli olmak için.bu 5. ay.
pkolarda progestan tek başına hamile kalmak için yeterli deil.
sanırım gebelik oluştuğunda bebeğin daha sıkı tutunmasını sağlıyor.

progestan hakkında araştırma yaptım yumurtlamayı sağlamaya yardımcı oluyormuş yumurta oluştukdan sonra spermle döllendirmeye döllendikden sonra rahime yerlestirmeye her asamada yardımcı yani

inş hayırlı olur sonuç canım. dikkat et hareketlerine yavaştan al biraz :))))

inşallah hayırlı haberlerını duyarız canım

hmmm desene yenıden dr muayene parası verecegım bu durumda 10 gun ıcınde yenıden gıttıgınde ucret alınmıyor e ılacı kullanmak 10 gun zaten ben umudumu kaybettım artık

bazı hastanelerde 15 gün .
gittiğin hastane 10gün demek.malesef sanırım tekrar ücret ödemek zorunda kalıcaksın.
can sıkıcı bir durum sanki para basıyoruz.ama amacımız uğruna göz yumuyoruz....

progestan hakkında araştırma yaptım yumurtlamayı sağlamaya yardımcı oluyormuş yumurta oluştukdan sonra spermle döllendirmeye döllendikden sonra rahime yerlestirmeye her asamada yardımcı yani

ben 4 ay içtim bana yumurta konusunda bir faydası olmadı.bence döllendikten sonra daha etkili o ilaç.
yoksa benim yumurtam gelişmedikten sonra ne yapıyım progestanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…