Merhaba bugün muayene oldum tedavi olmayı düşünüyorum siz tedavi gördünüz müMerhabalar Isparta'da Hakan Kaya ya tüp bebek tedavisi yaptıran var mı? Lütfen bilgi verir misiniz
Yumurta toplama transfer 80 bin TL. Dondurma işlemi 25 bin TL ilaçlar ortalama 35 bin TL tutuyor bugün görüştümMerhaba bugün muayene oldum tedavi olmayı düşünüyorum siz tedavi gördünüz mü
Değişik bir yöntemi varmış Zift mi ne doğru mu? O yöntemle mi yapacak rahme mi yerleştirecek sordunuz muYumurta toplama transfer 80 bin TL. Dondurma işlemi 25 bin TL ilaçlar ortalama 35 bin TL tutuyor bugün görüştüm
Zift yöntemini sormadım ama benim yumurtalarim asenkron büyüyor eğer pyle olursa buyuyenleri alacak ikinci kez opu yapip kalanları da alacak. İlk topladıklarını transfer edecek ikinci topladıklarını büyürse donduracak ikinci opu 50 bin TL ek olarakDeğişik bir yöntemi varmış Zift mi ne doğru mu? O yöntemle mi yapacak rahme mi yerleştirecek sordunuz mu
O zift yöntemini bi sorar mısınız çünkü rahme yerleştirmiyor tüplere yerleştriiiyor o yöntemi yapan pek yok o hocayı da zift yöntemiyle duydumZift yöntemini sormadım ama benim yumurtalarim asenkron büyüyor eğer pyle olursa buyuyenleri alacak ikinci kez opu yapip kalanları da alacak. İlk topladıklarını transfer edecek ikinci topladıklarını büyürse donduracak ikinci opu 50 bin TL ek olarak
Bu arada asenkron büyüme için enstrofem kullandırıyorlar bir sonraki ay senkron büyüyor tekrar opuya gerek kalmıyor onu da bi sorun benceZift yöntemini sormadım ama benim yumurtalarim asenkron büyüyor eğer pyle olursa buyuyenleri alacak ikinci kez opu yapip kalanları da alacak. İlk topladıklarını transfer edecek ikinci topladıklarını büyürse donduracak ikinci opu 50 bin TL ek olarak
Siz nerede tedavi görüyorsunuzBu arada asenkron büyüme için enstrofem kullandırıyorlar bir sonraki ay senkron büyüyor tekrar opuya gerek kalmıyor onu da bi sorun bence
Ankara şehir hastanesiSiz nerede tedavi görüyorsunuz
Merhaba acaba muayene ücreti ne kadar ve tüp bebeğe ne kadar gidiyor bende yaptırmak istiyorum Hakan hocaya ama ücret konusunda biraz zorlanıyoruzMerhaba bugün muayene oldum tedavi olmayı düşünüyorum siz tedavi gördünüz mü
Merhaba ben yaptırdım Zift yöntemini sorularınız varsa cevaplayabilirimO zift yöntemini bi sorar mısınız çünkü rahme yerleştirmiyor tüplere yerleştriiiyor o yöntemi yapan pek yok o hocayı da zift yöntemiyle duydum
Merhaba farklı mı oluyor acaba tam olarak nasıl işliyor süreç ve neden bu yöntem oluyor ağrı oluyor mu vsMerhaba ben yaptırdım Zift yöntemini sorularınız varsa cevaplayabilirim
Normal tüp bebekte yumurtalar toplandıktan sonra belli bir gün takip ediliyo ve kalitesi vs belli oluyo ya hani bunda aynı zamanda hem yumurta toplanıyor daha sonra direkt yumurta ve sperm i birleştirip direkt transfer ediyorlar fakat normal tüp bebekteki gibi değil alt karnın tarafından küçük bir kesi açıp ordan tüplere yerleştiriliyorMerhaba farklı mı oluyor acaba tam olarak nasıl işliyor süreç ve neden bu yöntem oluyor ağrı oluyor mu vs
ağrı oluyor mu transfer aşaması da mı anestezi altında oluyor ? Siz pozitifi gördünüz mü ? Bir de mesela 5 tane döllendi diyelim hepsini birden mi koyuyorlarNormal tüp bebekte yumurtalar toplandıktan sonra belli bir gün takip ediliyo ve kalitesi vs belli oluyo ya hani bunda aynı zamanda hem yumurta toplanıyor daha sonra direkt yumurta ve sperm i birleştirip direkt transfer ediyorlar fakat normal tüp bebekteki gibi değil alt karnın tarafından küçük bir kesi açıp ordan tüplere yerleştiriliyor
Bir de yumurta ve sperm i dışarda mı birleştiriyorlar yineNormal tüp bebekte yumurtalar toplandıktan sonra belli bir gün takip ediliyo ve kalitesi vs belli oluyo ya hani bunda aynı zamanda hem yumurta toplanıyor daha sonra direkt yumurta ve sperm i birleştirip direkt transfer ediyorlar fakat normal tüp bebekteki gibi değil alt karnın tarafından küçük bir kesi açıp ordan tüplere yerleştiriliyor
Evet yumurta toplama olacağı gün anestezi veriliyor yumurta toplanıyor sonra dışarıda yumurta ve sperm birleştiriliyor bu sırada anestezi etkisi çok hafif geçmeye başlayabiliyor o sırada tekrardan anestezi veriliyor transfere geçiliyor zaten.Döllenen yumurtaların hepsi transfer edilmiyor tabi duruma göre ayarlıyorlar sanırım ki zaten yumurta ve sperm dışarda birleştirilip direkt transfer ediliyo tek dezavantajı da bu zaten normalde ki gibi embriyo kalitesi vs bilemiyorsunuz evet ben pozitifi aldım fakat kese gördükten sonrasında kalp atışı duyamadan düşük gerçekleştiağrı oluyor mu transfer aşaması da mı anestezi altında oluyor ? Siz pozitifi gördünüz mü ? Bir de mesela 5 tane döllendi diyelim hepsini birden mi koyuyorlar
Evet yumurta toplama olacağı gün anestezi veriliyor yumurta toplanıyor sonra dışarıda yumurta ve sperm birleştiriliyor bu sırada anestezi etkisi çok hafif geçmeye başlayabiliyor o sırada tekrardan anestezi veriliyor transfere geçiliyor zaten.Döllenen yumurtaların hepsi transfer edilmiyor tabi duruma göre ayarlıyorlar sanırım ki zaten yumurta ve sperm dışarda birleştirilip direkt transfer ediliyo tek dezavantajı da bu zaten normalde ki gibi embriyo kalitesi vs bilemiyorsunuz evet ben pozitifi aldım fakat kese gördükten sonrasında kalp atışı duyamadan düşük gerçekleşti
Merhaba acaba ne kadar ücreti bnde gotmeyi dudEvet yumurta toplama olacağı gün anestezi veriliyor yumurta toplanıyor sonra dışarıda yumurta ve sperm birleştiriliyor bu sırada anestezi etkisi çok hafif geçmeye başlayabiliyor o sırada tekrardan anestezi veriliyor transfere geçiliyor zaten.Döllenen yumurtaların hepsi transfer edilmiyor tabi duruma göre ayarlıyorlar sanırım ki zaten yumurta ve sperm dışarda birleştirilip direkt transfer ediliyo tek dezavantajı da bu zaten normalde ki gibi embriyo kalitesi vs bilemiyorsunuz evet ben pozitifi aldım fakat kese gördükten sonrasında kalp atışı duyamadan düşük gerçekleşti
MerhabaEvet yumurta toplama olacağı gün anestezi veriliyor yumurta toplanıyor sonra dışarıda yumurta ve sperm birleştiriliyor bu sırada anestezi etkisi çok hafif geçmeye başlayabiliyor o sırada tekrardan anestezi veriliyor transfere geçiliyor zaten.Döllenen yumurtaların hepsi transfer edilmiyor tabi duruma göre ayarlıyorlar sanırım ki zaten yumurta ve sperm dışarda birleştirilip direkt transfer ediliyo tek dezavantajı da bu zaten normalde ki gibi embriyo kalitesi vs bilemiyorsunuz evet ben pozitifi aldım fakat kese gördükten sonrasında kalp atışı duyamadan düşük gerçekleşti
Merhaba bende gitmeyi düşünüyorum Hakan hocaya acaba ne kadar ücret gidiyor tüm herşeyeMerhaba farklı mı oluyor acaba tam olarak nasıl işliyor süreç ve neden bu yöntem oluyor ağrı oluyor mu vs
Merhaba
Merhaba bende gitmeyi düşünüyorum Hakan hocaya acaba ne kadar ücret gidin
Merhaba yukarda yazılan fiyatlar ortalama tabi tedavi kişiye göre değişebileceği için mesela ilaçlar vs kimisinde daha az tutabilir kimisinde daha fazla yani o şekildeMerhaba
Merhaba bende gitmeyi düşünüyorum Hakan hocaya acaba ne kadar ücret gidiyor tüm herşeye
Yukarıda yazdığım fiyatlar guncel fiyatlar. Ben kendisine gitmekten vazgectim bu aradaMerhaba
Merhaba bende gitmeyi düşünüyorum Hakan hocaya acaba ne kadar ücret gidiyor tüm herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?