Merhabalar Ispartada Hakan Kaya ya tüp bebek tedavisi yaptıran var mı. Labaratuvar doktor ve ücreti nedir ve etkili bi yontem mi ?

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda alırsın yavrunu kucağına teşekkür ederim bilgiler için acaba onların orda mikroçip var mı biliyor musunuz

Peki tuttumu ben şuan ilaç kullanım aşamasındayim cumartesi tekrar bakılacak sonuçlara ona göre birşeyler yapılacak siz hangi ilaçlari kullandiniz
Benim daha sonuç zamanım gelmedi bekliyorum Allahın izniyle inşallah tutmuşturGonalf bide bir iğne daha kullandım ama onun adını hatırlamıyorum şuan

Neden acaba bir sebebi varmı ben başladım şuan orda tedaviye ilaç kullanımı aşamasındayım da bilgi verirmisiniz sebebi varsa
Yumurta toplama ve transfer için tek ücret alıyor. Genelde bu iki işlem için ücretler ayrıdır çünkü embriyo olusmayabilir. Hastanenin koşulları da bence çok yeterli değil ben Antalya'da tedavi görüyorum şu an inşallah bol bol embriyonuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…