- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Benim bir kayınvalide var insanlara karşı güler yüzlüdür ama aslında altında maske vardır. annem bile der kayinvalidenin gülüşü hiç samimi değil diye çünkü sinsi bir insandır benim kayinvalidem. Benim eşimde tam anneci bir yapısı var mesela biz tatile Karadenize gidecektik bana söz vermişti. annesi ona dediki Karadenizi yolları çok kötü nasıl gideceksiniz dedi ama kendine gelince o karadeniz yolları hiç te tehlikeli değildir.eltisi Karadenize gidecekmis otobüsle bana haber et de ben eşime soyleyim bizde gelelim olmazsa dedi.3 geliniz biz alışveriş yapsak masraf israf olur ama kendi ve kızı yapınca israfın i si olmaz benim eşimde onun ağzına baktı ve biz alanyaya gittik. bende tepkimi koydum bize gelince yollar tehlikeli kendine gelince değil dedim. Eşim anlamazlıktan geliyor bana diyorum benim ailem hakkında bana bisey söyleme dedi bana ben haklıydım halbuki bende haklı yerlerde konuşurum sende dinlersin dedim. Sinsi insanları bilirmisiniz? ben çok iyi bilirim çünkü sana alır biseyler yeri geldimi oda senden bisey ister neden yapmak zorunda olsun diye mecburiyette kalsın ki gelsin diye ben kayvalidemin aldığı şeylere pek inanmam çünkü o insanı nasıl kullanacağını iyi bilir. sen istediğini yapma hemen bağırmaya çalışır kendi hatasını ört bas eder kendini öyle havlamaya çalışır yada isteğini öyle yaptırmaya çalışır. Ama ben korkmam pekte aldırmam bazen iyi niyetimi suistimal ediliyor yaptığım iyilikler bi anda unutuluyor hediye alırsın beğenmez çokta tın benim yuvam kayinvalidem yüzünden yıkılacaktı ama Rabbım bir yol gösterdi döndüm mesela kendisi çok güzel gezer tozar ama işe gelince heryani agrir bu haksızlıktır görümcem elimin bebeğini alır çekilir sadece biz üç gelin sofra kurup kaldırırız ben gelin oldum olali bir tane tabak kaldırdığını görmedim kayinvalidemin mesela etilerim 6 aylık evliyken çocukları olmuş bana diyorum istersen hastaneye gidelim. bende hayir dedim gitmeye gerek yok adetim düzenli dedim ben eşimin anneci olmasından şikayetçiyim sürekli Allaha şikayette bulunurum derim allahim ben bu durumdan şikayetçiyim ana ile ogulun arasına giremem ama anneci olmasın orta olsun orta yolu bulsun. Kayinvalidemin yüzüne gülerim ama hiçte sevmem çünkü kendisi yaptı bunu kendisi istedi saygısızlık yapmam haşa ama Rabbım bana yol göstersin... sadece bir yol yoksa ben ya kanser olucam ya verem