Merhamet Kanal D

tekrarlarını izleyorum sabahları, takip edemediğim bir diziydi..gerçekten güzelmiş..

yayınlanırken izlemediğime pişman oldum keşke daha önce izleseymişim bayıldım. 19 bölümü bir çırpıda izledim 2.sezonu merak ediyorum.gerçi hikaye biraz tıkandı gibi ama fazla uzatmayıp zamanında bitirirlerse efsane olur.

bu sezon izleyen yok galiba geçen sezon nette terarları kolay bulunuyordu bu sezon yok sanki

Geçen hafta özlediğim icin izledim ama bu hafta kesik kesik izledim. Çok ağır akıyor. Sıkıyor. Soğuduk sanırım diziden.

kanal d dızılerıne hiç değer vermıyor her sezon ıyı giden bıkaç tanediziyi katletmese olmaz geçen sene kayıp şehirde sınır etmişti ıkıde bır gun değişerek şimdide aynı şeyi merhamete yapıyor saat değişerek umarım a.ş.k tutmazda normal saatınde yayınlanır

yazık olacak bu diziyede
hem konu ağırlaştı, ilerlemiyor. hem saati değişti.

Belki alakasız olacak ama, Narin'in üniversiteyi kazandığında kaldığı evin iç detayları çok dikkatimi çekmişti. Barok tarzda bir konaktı; şimdi farkettim ki yıllaar öncesinin dizisi Dudaktan Kalbe'de Lamia'nın besleme olarak yaşadığı konak da aynı konakmış

bu sezon tekrarları nette bulmakta zorlanıyorum geçen sezon rahat bulunuyordu

ben de şunu farkettim aynı konakta Yeditepe İstanbul çekilmişti ve onda da Özgü Namal oynuyordu :)

hala akşamki bölümünn etkisinden kurtulamadım, sermet ve denizi bütün gece rüyamda gördüm, sonunda sinir olsamda aşkları beni fena etkiledi, haftaya nasıl gelecek ya

ben netten izliyorum gençlik dönemleri güzel geldi şadiyenin bebek nerde acaba

şadiyenin çocuğunu o hemşire almış.narin dedi ya''büyük kızı sana ne kadar benziyor''diye.gerçi erkek bekliyordu ama dr yanılmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…