- 11 Şubat 2015
- 64
- 48
- 38
Kuzeniniz ahmet beye mi gidiyor çiğdem hanıma mıAhmet Kaan beyi bırakıp yenişehirde Haldun beye gittim aylarca o takip etti hamileliğimi ve gece aniden nişanem gelip sancıyla hastaneye gidip doktoru aradığımızda bakmadı bizde hastaneden arattırdık üniversite hastanesine gidin gelemem orda daha iyi bakarlar demiş eşime telefonda açıkçası bizi yüz üstü bıraktı diyebilirim bebeğim kadın doğumda doğdu küveze konuldu erken doğum sebebiyle açıkçası risk almak istemediği için gelmediğni düşünüyoruz. Aylarca sancısız doğum yaparım ümidiyle boşuna gitmişim Haldun beye ve hiç tavsiye etmiyorum arayınca gelen doktorlardan değil acil durumlarda ulaşılamıyor. Keşke Ahmet beye devam etseydim veya Çiğdem hanıma gitseydim kuzenim ona gidiyor gece bile arasa geliyormuş.
aynı dertten muzdaribim naptın buldun mu birinimerhabalar ben 1,5 senelik evliyim hamile kalamadım.Artık aşılama düşünüyorum ama dr bulamıyorum daha doğrusu kime gideceğimden emin değilim.Mersinde son dönemde aşılama yaptıran veya iyi bildiği dr olan varmı .
canım yeni doktorunu yazar mısın özeldenŞunu da eklemek isterim, sorun yok diyerek bizi pışpışladı, çünkü kontrol etmedi. Öyle ultrason ekranına baktı, nasılsa biz birşey anlamıyoruz diye midesi, idrar kesesi var, böbrekleri var, omurgası var vs vs diyerek görmeden salladığı organlarından böbreklerin birisi Adana prof'da çıkmadı (Mersindeki doktorlara gitmeyin, kafanızı karıştırırlar dedi bir de. Korktu, ya başkasına gidersek! ya bizden daha fazla para kazanamazsa ! ). Güle oynaya gittiğim detaylı ultrason kontrolünden ağlaya ağlaya çıktım. Günlerce ağladım. Bir sürü doktora gittim sonra, bana dedikleri "organlar 12. haftada oluşmaya başlar. Nasıl görmemiş doktorunuz bu durumu? nasıl haber vermemiş size?" Sonrasında da Arzu doruk direk savunmaya geçti. O güne kadar bana "hiçbir sorun yok, her şey yolunda, hatta gelişimi haftasının önünde gidiyor, iri bir bebek" diyen o arzu doruk sonradan "ben zaten sorun farketmiştim, size söylemedim(bize söylemeyip kime söyleyecekse artık), gelişimi de geriden geliyordu" gibi kıvırmalarla kendini üste çıkarmaya çalışmaya başladı.
Ben henüz doğum yapmadım. Doğum sırasında ne kadar başarılıdır bilemem, keza birkaç sorunlu doğum yaşandığını da duydum. Sadece duydum ama kesin birşey diyemem. Mahkemelik olduğu birkaç hastası varmış.
Ama doğum öncesi kontroller için kesinlikle ve kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM. Gebeliğin her günü her dakikası çok kıymetli. Bu tarz para hırsı ile yanıp tutuşan insanlarla o güzel zamanınızı harcamayın. Ben yarısını harcadım, çok pişmanım.
merhabaaynı dertten muzdaribim naptın buldun mu birini
dr ismini yazabilirmisin özeldenŞunu da eklemek isterim, sorun yok diyerek bizi pışpışladı, çünkü kontrol etmedi. Öyle ultrason ekranına baktı, nasılsa biz birşey anlamıyoruz diye midesi, idrar kesesi var, böbrekleri var, omurgası var vs vs diyerek görmeden salladığı organlarından böbreklerin birisi Adana prof'da çıkmadı (Mersindeki doktorlara gitmeyin, kafanızı karıştırırlar dedi bir de. Korktu, ya başkasına gidersek! ya bizden daha fazla para kazanamazsa ! ). Güle oynaya gittiğim detaylı ultrason kontrolünden ağlaya ağlaya çıktım. Günlerce ağladım. Bir sürü doktora gittim sonra, bana dedikleri "organlar 12. haftada oluşmaya başlar. Nasıl görmemiş doktorunuz bu durumu? nasıl haber vermemiş size?" Sonrasında da Arzu doruk direk savunmaya geçti. O güne kadar bana "hiçbir sorun yok, her şey yolunda, hatta gelişimi haftasının önünde gidiyor, iri bir bebek" diyen o arzu doruk sonradan "ben zaten sorun farketmiştim, size söylemedim(bize söylemeyip kime söyleyecekse artık), gelişimi de geriden geliyordu" gibi kıvırmalarla kendini üste çıkarmaya çalışmaya başladı.
Ben henüz doğum yapmadım. Doğum sırasında ne kadar başarılıdır bilemem, keza birkaç sorunlu doğum yaşandığını da duydum. Sadece duydum ama kesin birşey diyemem. Mahkemelik olduğu birkaç hastası varmış.
Ama doğum öncesi kontroller için kesinlikle ve kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM. Gebeliğin her günü her dakikası çok kıymetli. Bu tarz para hırsı ile yanıp tutuşan insanlarla o güzel zamanınızı harcamayın. Ben yarısını harcadım, çok pişmanım.
Kızlar merhaba bana lütfen biri yardım etsin ben mersine geldim ama ne bir Dr ne başka bişey bilmiyorum ya internetteki yorumlarda Haldun canova ya gittim ama memnun kalmadım çok ilgisiz ve bana boşuna dünyanın ilacını aldırdı dolapta bekliyor ve yanımda drlar sitesine asist ı yorum yapıyordu yıkıldım nitekim gördüğüm tedavi Bi işe yaramadı bugün erkenden regl oldum daha 15 gün var regl ime kısa ve öz yazmış bana 1 ay bekle adetli gel diye çok gerildim çok üzüldüm. Ahmet kaan koca yı duydum ama emin olamıyorum lütfen biri yardımcı olsunkonu pek aktif değil ama bugün ahmet kaan kocaya randevu aldım bana biraz pozitif bir doktor gerekli
yıllardır bende bir doktor bulamadım malesef . kaan hoca hakkında hep olumlu şeyler duydum ama gitmedim hiç . kaan hocayı dene istersenKızlar merhaba bana lütfen biri yardım etsin ben mersine geldim ama ne bir Dr ne başka bişey bilmiyorum ya internetteki yorumlarda Haldun canova ya gittim ama memnun kalmadım çok ilgisiz ve bana boşuna dünyanın ilacını aldırdı dolapta bekliyor ve yanımda drlar sitesine asist ı yorum yapıyordu yıkıldım nitekim gördüğüm tedavi Bi işe yaramadı bugün erkenden regl oldum daha 15 gün var regl ime kısa ve öz yazmış bana 1 ay bekle adetli gel diye çok gerildim çok üzüldüm. Ahmet kaan koca yı duydum ama emin olamıyorum lütfen biri yardımcı olsun
Randevu aldım diyince belki gitmişsiniz diye düşündüm canım sezin saygı onu da duydum ama çok pahalı 200 lira kafam karışık emin olamadımyıllardır bende bir doktor bulamadım malesef . kaan hoca hakkında hep olumlu şeyler duydum ama gitmedim hiç . kaan hocayı dene istersen
ÖEL MUAYNE HANESİ VAR ONUN SANIRIM.Randevu aldım diyince belki gitmişsiniz diye düşündüm canım sezin saygı onu da duydum ama çok pahalı 200 lira kafam karışık emin olamadım
Ben Ahmet kaan kocaya gittim sevdim doktoru gayet ilgili görünüyor onunla devam edicem ilaçlarımı kesti ve sadece zayıfla sana folic de yok dedi bakalımÖEL MUAYNE HANESİ VAR ONUN SANIRIM.
randevumu iptal ettim regli iken gidecem normalde dün gidecektim
Kaç kilosun peki ?Ben Ahmet kaan kocaya gittim sevdim doktoru gayet ilgili görünüyor onunla devam edicem ilaçlarımı kesti ve sadece zayıfla sana folic de yok dedi bakalım
Canım ahmet kaan koca çok iyi bende miyom vardı gittiğim her doktor sorun yok çocuğun olur dedi bir tek ahmet hoca ve himmet özdemir ameliyat dedi koca proflar sorun yok deyince ben onlara inanmadım ama baktım ki iki sene çocuk ol adı adana başkentte gittim bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum şu an korunmasız ilşkiyle hamile kalabilirsin dedi doktor demem o ki çocuğun olmuyorsa direk adana başkent bülent hocayı bul bi kere görün derim mersinde çok uğraşmışım şimdiki aklım olsa hemen başkente giderdim amadediğim gibi kaan hocanın teşhisleri doğruKızlar merhaba bana lütfen biri yardım etsin ben mersine geldim ama ne bir Dr ne başka bişey bilmiyorum ya internetteki yorumlarda Haldun canova ya gittim ama memnun kalmadım çok ilgisiz ve bana boşuna dünyanın ilacını aldırdı dolapta bekliyor ve yanımda drlar sitesine asist ı yorum yapıyordu yıkıldım nitekim gördüğüm tedavi Bi işe yaramadı bugün erkenden regl oldum daha 15 gün var regl ime kısa ve öz yazmış bana 1 ay bekle adetli gel diye çok gerildim çok üzüldüm. Ahmet kaan koca yı duydum ama emin olamıyorum lütfen biri yardımcı olsun
Ben işe başkent ile başladım tayfun coktu dr. Gürkan hoca varsa alalım mantığında idi ama oda var gibi gördü adetin ile gel dedi bu seferde regliyken rahim kalın görünmüyor dedi. Bitince tekrar gel dedi. Bende gitmedim kaan hocaya da gitmedim regli olunca gidecemCanım ahmet kaan koca çok iyi bende miyom vardı gittiğim her doktor sorun yok çocuğun olur dedi bir tek ahmet hoca ve himmet özdemir ameliyat dedi koca proflar sorun yok deyince ben onlara inanmadım ama baktım ki iki sene çocuk ol adı adana başkentte gittim bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum şu an korunmasız ilşkiyle hamile kalabilirsin dedi doktor demem o ki çocuğun olmuyorsa direk adana başkent bülent hocayı bul bi kere görün derim mersinde çok uğraşmışım şimdiki aklım olsa hemen başkente giderdim amadediğim gibi kaan hocanın teşhisleri doğru
Gittim canım kaan hocaya ben işte alttan muayene etti bu kadar yumurtası olan birisine nasıl olursa geliştirme ilaçları kullandırtırlar dedi folic de dahil tüm ilaçlarımı bırakırtırdı kan tahlili doğrultusunda. Simir aldı bakalım Bi dedi araya bayram giriyor artık bayramdan sonra sonuç. Bir sonraki adetinden tekrar gel bakalım dedi acil zayıfla dedi bizdeCanım ahmet kaan koca çok iyi bende miyom vardı gittiğim her doktor sorun yok çocuğun olur dedi bir tek ahmet hoca ve himmet özdemir ameliyat dedi koca proflar sorun yok deyince ben onlara inanmadım ama baktım ki iki sene çocuk ol adı adana başkentte gittim bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum şu an korunmasız ilşkiyle hamile kalabilirsin dedi doktor demem o ki çocuğun olmuyorsa direk adana başkent bülent hocayı bul bi kere görün derim mersinde çok uğraşmışım şimdiki aklım olsa hemen başkente giderdim amadediğim gibi kaan hocanın teşhisleri doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?