Mersin' de Tavsiye Ettiğiniz Kadın Doğum Doktorları

Senin sorunun ne tam olarak

Kaan hoca bana doğru teşhis koydu zaten başkent bülent hocaya da o yönlendirdi ama ben ona inannadım ve çok zaman kaybettim inş.senin teşhisin de doğrudur çünkü sorunu anlamak çok önemli yoksa inanılmaz zaman kaybediliyor allah yardımcımız olsun

2 yildir ahmet kaan kocaya gidiyorum baska hi yerde tup bebek denedim olmadi teshisimi zaten kaan hoca koymustu gel asilama deneyelim dedi ve suanda sukurler olsunki hamileyim gercekten iyi bir doktor

2 yildir ahmet kaan kocaya gidiyorum baska hi yerde tup bebek denedim olmadi teshisimi zaten kaan hoca koymustu gel asilama deneyelim dedi ve suanda sukurler olsunki hamileyim gercekten iyi bir doktor
Ben de gittim çok ilgiliydi çok da güven verdi bana tüm ilaçları tedavileri iptal önümüzdeki adette tekrar gidicem kontrol edicek. Bakalım hayırlısı olsun canım inşallah bu Defa hamiş olurum

Amin canım amiinnn

arzu dorukla aynı sorunları bende yaşadım malesef suanda hangi doktorlara gidiyorsunz kimi önerirsiniz hanımlarrrr bnde muallakta kaldım cok.

arzu dorukla aynı sorunları bende yaşadım malesef suanda hangi doktorlara gidiyorsunz kimi önerirsiniz hanımlarrrr bnde muallakta kaldım cok.
mercan aslan vp medicalde şuan saffet dilek ile çalışıyordu ilgisi benim hoşuma gitmişti

mercan aslan vp medicalde şuan saffet dilek ile çalışıyordu ilgisi benim hoşuma gitmişti
Saffet dilek ayrılmış sanırım medicalden mercan aslanıda arastırdımda kararsz kaldım. sezin saygı yı düsünüorm aslında ama karıstım tamamen bilginiz varmı hic bu arada sizde hamilemisiniz

merhabalar
ben mersinde yasıyorum 9 aydır evlıyım ve 2 aydır bebiş yapmak ıcın ugrasıoruz ama olmadı ve bende doktor arastırdım. Şehir hastanesine gitmeyi dusunuyorum bıraz özel hastaneler tuzlu geldi. 3 doktor ismi duydum 1- Bayezit Ersoy 2- Varol Gülseren 3-Başaran doktor dıye birisi ama hangisi iyidir bilemedım. BAzı doktorları bılırsınız katıdır gaddardır benım bıraz kılo problemım var ben gttıgımde benımle dalga gecmeyız guzel anlayısla karsılılayacak bır doktor istyrm yardımcı olabılırmısınız ??? Lutfennnnnn???

merhaba bebek olmuyorsa mersin üniversitesi tüp bebek bölümüne git onlar senin sorununu tespit edip ona göre bir tedavi uygular

İkinci bebeğime hamileyim ilkine hamile kalmamı sağlayan doktora gidiyorum akademi hastanesinde dr. ahmet kaan koca. En önemlisi aradığımda telefona kendi çıkıyor. Malum ilk hamileliğimde Yenişehir hastanesinde Haldun Canovayla devam ediyordum acil doğum oldu ve gelmedi. Bu sefer doğru doktorla devam ettiğimi düşünüyorum.

Mersin hakkında ben de doktor arıyorum bilenler lütfen yardım edebilir mi, şu zamana kadar birkaç doktor değiştirdim ama pek memnun kalmadım, şuan bebek bekliyorum, mesela öznur karaere bir kere gittim bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum, o kadar gergin ki suratına bile bakmıyor insanın, ilgilenmiyor dinlemiyor muayene hanesinin önü de bomboştu. Forum yaşamda sultan hanıma gittim çok güler yüzlü ama çok hızlı muayene etti.. Semra veziri duydum giden var mı ona. Ama lütfen tercihim bayan doktor ve medical park hastanesi hariç

Şehir hastanesinde aysun savaş efesoya ilk evlendigim zamanlar iliskiye giremedigim için gitmiştim ve çok sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…