Senin sorunun ne tam olarakBen işe başkent ile başladım tayfun coktu dr. Gürkan hoca varsa alalım mantığında idi ama oda var gibi gördü adetin ile gel dedi bu seferde regliyken rahim kalın görünmüyor dedi. Bitince tekrar gel dedi. Bende gitmedim kaan hocaya da gitmedim regli olunca gidecem
Kaan hoca bana doğru teşhis koydu zaten başkent bülent hocaya da o yönlendirdi ama ben ona inannadım ve çok zaman kaybettim inş.senin teşhisin de doğrudur çünkü sorunu anlamak çok önemli yoksa inanılmaz zaman kaybediliyor allah yardımcımız olsunGittim canım kaan hocaya ben işte alttan muayene etti bu kadar yumurtası olan birisine nasıl olursa geliştirme ilaçları kullandırtırlar dedi folic de dahil tüm ilaçlarımı bırakırtırdı kan tahlili doğrultusunda. Simir aldı bakalım Bi dedi araya bayram giriyor artık bayramdan sonra sonuç. Bir sonraki adetinden tekrar gel bakalım dedi acil zayıfla dedi bizdeilgisinden çok memnun kaldım bakalım sürekli böyle olur inşallah
Yarım rahimliyim tek tüpüm var 2 gebelik yaşadım 2 sını de kaydettim. Ayrıca tüp bebek doktorum yumurtaların kalitesiz demiştiSenin sorunun ne tam olarak
2 yildir ahmet kaan kocaya gidiyorum baska hi yerde tup bebek denedim olmadi teshisimi zaten kaan hoca koymustu gel asilama deneyelim dedi ve suanda sukurler olsunki hamileyim gercekten iyi bir doktorKızlar merhaba bana lütfen biri yardım etsin ben mersine geldim ama ne bir Dr ne başka bişey bilmiyorum ya internetteki yorumlarda Haldun canova ya gittim ama memnun kalmadım çok ilgisiz ve bana boşuna dünyanın ilacını aldırdı dolapta bekliyor ve yanımda drlar sitesine asist ı yorum yapıyordu yıkıldım nitekim gördüğüm tedavi Bi işe yaramadı bugün erkenden regl oldum daha 15 gün var regl ime kısa ve öz yazmış bana 1 ay bekle adetli gel diye çok gerildim çok üzüldüm. Ahmet kaan koca yı duydum ama emin olamıyorum lütfen biri yardımcı olsun
Ben de gittim çok ilgiliydi çok da güven verdi bana tüm ilaçları tedavileri iptal önümüzdeki adette tekrar gidicem kontrol edicek. Bakalım hayırlısı olsun canım inşallah bu Defa hamiş olurum2 yildir ahmet kaan kocaya gidiyorum baska hi yerde tup bebek denedim olmadi teshisimi zaten kaan hoca koymustu gel asilama deneyelim dedi ve suanda sukurler olsunki hamileyim gercekten iyi bir doktor
insaallah canimm :)Ben de gittim çok ilgiliydi çok da güven verdi bana tüm ilaçları tedavileri iptal önümüzdeki adette tekrar gidicem kontrol edicek. Bakalım hayırlısı olsun canım inşallah bu Defa hamiş olurum
Geçmiş olsun istersen bülent hocaya görün allah şifa versinYarım rahimliyim tek tüpüm var 2 gebelik yaşadım 2 sını de kaydettim. Ayrıca tüp bebek doktorum yumurtaların kalitesiz demişti
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin2 yildir ahmet kaan kocaya gidiyorum baska hi yerde tup bebek denedim olmadi teshisimi zaten kaan hoca koymustu gel asilama deneyelim dedi ve suanda sukurler olsunki hamileyim gercekten iyi bir doktor
Canım o hastaneye allah beni bir daha düşürmesin orda tayfun hocaya gittim çok pişmanımGeçmiş olsun istersen bülent hocaya görün allah şifa versin
Amin canım amiinnnKaan hoca bana doğru teşhis koydu zaten başkent bülent hocaya da o yönlendirdi ama ben ona inannadım ve çok zaman kaybettim inş.senin teşhisin de doğrudur çünkü sorunu anlamak çok önemli yoksa inanılmaz zaman kaybediliyor allah yardımcımız olsun
mercan aslan vp medicalde şuan saffet dilek ile çalışıyordu ilgisi benim hoşuma gitmiştiarzu dorukla aynı sorunları bende yaşadım malesef suanda hangi doktorlara gidiyorsunz kimi önerirsiniz hanımlarrrr bnde muallakta kaldım cok.
Saffet dilek ayrılmış sanırım medicalden mercan aslanıda arastırdımda kararsz kaldım. sezin saygı yı düsünüorm aslında ama karıstım tamamen bilginiz varmı hic bu arada sizde hamilemisinizmercan aslan vp medicalde şuan saffet dilek ile çalışıyordu ilgisi benim hoşuma gitmişti
merhaba bebek olmuyorsa mersin üniversitesi tüp bebek bölümüne git onlar senin sorununu tespit edip ona göre bir tedavi uygularmerhabalar
ben mersinde yasıyorum 9 aydır evlıyım ve 2 aydır bebiş yapmak ıcın ugrasıoruz ama olmadı ve bende doktor arastırdım. Şehir hastanesine gitmeyi dusunuyorum bıraz özel hastaneler tuzlu geldi. 3 doktor ismi duydum 1- Bayezit Ersoy 2- Varol Gülseren 3-Başaran doktor dıye birisi ama hangisi iyidir bilemedım. BAzı doktorları bılırsınız katıdır gaddardır benım bıraz kılo problemım var ben gttıgımde benımle dalga gecmeyız guzel anlayısla karsılılayacak bır doktor istyrm yardımcı olabılırmısınız ??? Lutfennnnnn???
merhabalar
ben mersinde yasıyorum 9 aydır evlıyım ve 2 aydır bebiş yapmak ıcın ugrasıoruz ama olmadı ve bende doktor arastırdım. Şehir hastanesine gitmeyi dusunuyorum bıraz özel hastaneler tuzlu geldi. 3 doktor ismi duydum 1- Bayezit Ersoy 2- Varol Gülseren 3-Başaran doktor dıye birisi ama hangisi iyidir bilemedım. BAzı doktorları bılırsınız katıdır gaddardır benım bıraz kılo problemım var ben gttıgımde benımle dalga gecmeyız guzel anlayısla karsılılayacak bır doktor istyrm yardımcı olabılırmısınız ??? Lutfennnnnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?