- 22 Ocak 2018
- 8
- 7
- 16
- 37
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Bende arzu hanıma gitmek istiyordum ama sanırım çok pahalıymış ebe bir arkadasım var önceden atzu hanımla aynı hastanede çalışmış değmez o kadar paraya gitme dedi. Ben Urfa da Doğu görevi yapıyorum geçen hafta Doğum için geldim Mersin’e şehir hastanesinde Doğum yapacağım böyle karar verdim sen sürekli buradasın şehir hastanesine git beğenmedikçe doktor değiştirirsin
Benim de ilk doğumum bende biraz tedirginim ama özellerde para tuzağı ve hemen sezeryan a yönlendiriyorlar bak ben 36. Hafta da geldim Mersin’e ve yeni gitmeye başladım şehir hastanesine seninki daha küçük alışırsın doktorları tanırsın böyle bir imkanın var en azındanEvet ben sürekli mersindeyim ama ilk doğumum olacağı için şehir hastanesinden biraz çekiniyorum normal doğum olursa ebeler nasıl davranırlar acaba?
Benim de ilk doğumum bende biraz tedirginim ama özellerde para tuzağı ve hemen sezeryan a yönlendiriyorlar bak ben 36. Hafta da geldim Mersin’e ve yeni gitmeye başladım şehir hastanesine seninki daha küçük alışırsın doktorları tanırsın böyle bir imkanın var en azından
Ben hiç bilmiyorum hangi doktor iyi filan zaten benim için artık doktorun önemi yok kalmış 3 hafta Doğuma da hangi doktor nöbetçiyse o girecek allah iyilerle karşılaştırsın demekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bu hafta kime randevu alsam bende bilmiyorum başar beye alırım belki Beyazıt bey varmış galiba onda iyiymiş ben geçen hafta Dilek diye bir bayana gittim beğenmedim açıkçasıDoğru söylüyorsun aslında. Özeller çok para istiyor hem daha bebeğin de bir sürü masrafı olacak. Denemek lazım. Bir de şehir hastanesinde Türkan İlhan var onu da övüyorlar.
Ben hiç bilmiyorum hangi doktor iyi filan zaten benim için artık doktorun önemi yok kalmış 3 hafta Doğuma da hangi doktor nöbetçiyse o girecek allah iyilerle karşılaştırsın demekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bu hafta kime randevu alsam bende bilmiyorum başar beye alırım belki Beyazıt bey varmış galiba onda iyiymiş ben geçen hafta Dilek diye bir bayana gittim beğenmedim açıkçası
Herkes bir isim söylüyor iyi diye demek ki doktorlar genelde iyi evet hayırlısı olsun Doğum yaptıktan sonra yazarım buraya inşallah sana da bir fikir olur hemAmin inşallah iyilerle karşılaşırız. Gerçi doğru şehir hastanesinde doğuma o gün kim nöbetçiyse o girecek artık kısmet nasip. bak bir de Mehmet Kaya varmış Hacettepe mezunu onu da duydum. Hangisi müsaitse ondan al. Allah hayırlısından versin.
Teşekkür ederim canım o zaman bende başar beyden alayım geçen hafta Dilek diye bir bayana gittim beğenmedim hiç .Başar dolmuş bey herkese tavsiye ederim aysun savaşı hiç tavsiye etmem onun yuzunden 41 haftalık dogum yaptım erken fark etseydi en azından bu kadar beklemek zorunda kalmazdım orda çalışanlara sordum herles basar beyi tavsiye ediyorlar
Rica ederim benim başıma geldi kimseye gelmesun diye herkesi uyarıyorum aysuna gitmesinler korku dolu bi zaman yasadim dogum zamanıTeşekkür ederim canım o zaman bende başar beyden alayım geçen hafta Dilek diye bir bayana gittim beğenmedim hiç .
Herkes bir isim söylüyor iyi diye demek ki doktorlar genelde iyi evet hayırlısı olsun Doğum yaptıktan sonra yazarım buraya inşallah sana da bir fikir olur hem
Amin canım inşallah :)Doğumdan sonra tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım inşallah :)
Nasıl memnun kaldın mi şehir hastanesinden ben çokemnundum naail davrandilar sanaAmin canım inşallah :)
Merhaba canım şimdiye doğurmuşsundur:) hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Nasıl geçti doğumun? Memnun kaldın mı şehir hastanesinden. Vakit bulup yazarsan çok memnun olurum. Allah kolaylıklar versin
Kızlar ben forum yaşamda doğum yaptım şehir hastanesine gittim doğum başlmştı yatışımı verdiler odaya aldılar ama hiç ilgilenmediler ve içeriye de kimseyi almadılar bende çıkmak istedim imza atıp çıktım forum yaşmda epidural normal doğum yaptımNasıl memnun kaldın mi şehir hastanesinden ben çokemnundum naail davrandilar sana
Doktor için bekletmislerdir doğum doktoru farklı acil doktoru farkliKızlar ben forum yaşamda doğum yaptım şehir hastanesine gittim doğum başlmştı yatışımı verdiler odaya aldılar ama hiç ilgilenmediler ve içeriye de kimseyi almadılar bende çıkmak istedim imza atıp çıktım forum yaşmda epidural normal doğum yaptım
Kızlar ben forum yaşamda doğum yaptım şehir hastanesine gittim doğum başlmştı yatışımı verdiler odaya aldılar ama hiç ilgilenmediler ve içeriye de kimseyi almadılar bende çıkmak istedim imza atıp çıktım forum yaşmda epidural normal doğum yaptım
Yok canım açılmam daha 4 cm di gittiğimde ya biraz da şans bazı kişilere iyi ebeler denk geliyormuş herşeyin hayırlısı sağ salim doğdu çok şükürDoktor için bekletmislerdir doğum doktoru farklı acil doktoru farkli
Çok şükür ben çok gittim acille ama dogumum sancisiz gecikmeli olunca direk uzman doktor a sevk gittim acilde dogum yapmadım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahYok canım açılmam daha 4 cm di gittiğimde ya biraz da şans bazı kişilere iyi ebeler denk geliyormuş herşeyin hayırlısı sağ salim doğdu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?