Doğuma Hazırlık Mersin hamileleri burada mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben sancı çekmedim kızımı 41 haftalıkken aldim kucağıma riskli dogum bölümünden gittim sancı oldugu zaman net ye aliyolar benim bildiğim ondan dolayi kimseyi almaya bilirler ama onun haricinde mutlaka refakatçi alıyorlar şehir hastanesinde sadece üniversite almıyor ablam tüm gece doğumda tek kaldı dogum yapana kadar ve yaptıktan sonra sadece görüşte aldilar

Hm anladım canım çok geçmiş olsun sana da sağ Salim kucağına almışsın çok şükür. Ben şehir hastanesinde Doğum yapmak istiyorum sma bu refakatçi olayına takılıyorum bir de gece Doğum olursa iyi bir doktor filan denk gelmezse iyi bir ebe denk gelmezse diye

Doktorların hepsi çok iyi çoğu kez acile gittim gayet anlayislilar 1 tanesinden memnun kalmadim oda havaliydi biraz onun harici erkek olsun bayan olsun doktorlar cok iyi acildeki hemşireler anlayışlı sevecen davranıyorlar norman dogum olsun veya sezeryan refakatçi kalabiliyor erkek haric erkek kalması yasak görüş saatleri harici erkek almıyorlar iceri

Ya ne güzel özel hastanelere insan hem güvenemiyor hem bir sürü para. ama işte eşimin Doğumda yanımda olmasını istiyorum almazlar o zaman bir de doktorlar normal Doğuma girmiyordur orada

Merhabalar ben de Mersinde yaşıyorum. Nerede doğum yapacağıma ve hangi doktoru takip edeeğime tam karar veremedim. Şimdi Arzu hanıma gidiyorum ama çok masraflı. Şehir hastanesinde gebe okuluna gitmek istiyorum. Bilgisi olan var mı?

Doktor olarak Başar dolmuş bey i tavsiye ediyorum herkese çok memnun kaldığım için gebe okulu için fazla bi bilgim yok ama randuvu alarak gidebiliyorsunuz diye biliyorum

Bende arzu hanıma gitmek istiyordum ama sanırım çok pahalıymış ebe bir arkadasım var önceden atzu hanımla aynı hastanede çalışmış değmez o kadar paraya gitme dedi. Ben Urfa da Doğu görevi yapıyorum geçen hafta Doğum için geldim Mersin’e şehir hastanesinde Doğum yapacağım böyle karar verdim sen sürekli buradasın şehir hastanesine git beğenmedikçe doktor değiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…