Mersin'de iyi kaş dudak ve kirpik estetik

Archpa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
1.855
2.317
133
Mersin'e yeni taşındım ve gerçekten bu aralar ruh halim pek iyi sayılmaz. Kendimde değişiklik istiyorum ancak buralarda güvenilir estetik yerleri nereler ve fiyatları neler bilmiyorum. Hem fiyat olarak hem işçilik olarak deneyimli kimseler bilgi verirse gerçekten çok sevinirim. İş yoğunluğumdan yaşlandığımı eşime bile vakit ayıramadığımı aynaya bakınca yorgun göründüğümü düşünüyorum. Keyiften değil gerçekten ihtiyaç oldu benim için estetik :(

Mersin'e yeni taşındım ve gerçekten bu aralar ruh halim pek iyi sayılmaz. Kendimde değişiklik istiyorum ancak buralarda güvenilir estetik yerleri nereler ve fiyatları neler bilmiyorum. Hem fiyat olarak hem işçilik olarak deneyimli kimseler bilgi verirse gerçekten çok sevinirim. İş yoğunluğumdan yaşlandığımı eşime bile vakit ayıramadığımı aynaya bakınca yorgun göründüğümü düşünüyorum. Keyiften değil gerçekten ihtiyaç oldu benim için estetik :KK43:
Merhaba bende geçen yıl mersin e taşındım. Biraz araştırma yapıp bir Dr buldum liposaction yaptırdım ama sonuç çok tatmin edici gelmedi.1 saat yolculuk yapmak sorun olmazsa adana da kendi Dr umu tavsiye edebilirim. (Hem fiyat hem işçilik konusunda)

Back