Merve Bilge Atalay ile sağlıklı zayıflama

Aylık mı 170 tl?ben internetten bu şekilde olmasının kilo verdirecegini hic düşünmemistim.illa diyetisyeni görmek lazım diye düşünüyorum.çunkü benim listeden ziyade tesviğe ihtiyacım var.o yüzden yüzyüze tercih ettigimden inandıricı gelmiyor bana ama sizde işe yaramıs.tebrik ederim.demek ki benim kadar iradesiz degilsiniz.
Aslinda ben de yuz yuze gitmek isteyenlerdenim ama yüz yüze ücreti cok pahali ve herhangi bir sigorta ile anlaşması yok. Daha once baska bir online diyete basvurdum 3 kilo verdim ama cok cok memnun kaldigim söylenemez. Bu arada aylik 170 tl evet.

Aslinda ben de yuz yuze gitmek isteyenlerdenim ama yüz yüze ücreti cok pahali ve herhangi bir sigorta ile anlaşması yok. Daha once baska bir online diyete basvurdum 3 kilo verdim ama cok cok memnun kaldigim söylenemez. Bu arada aylik 170 tl evet.
Devlet hastanesine gitmeyi neden düşünmüyorsun?

Merhaba yüzyüze ücretleri nedir acaba ayda kaç seans görüşüyor bilginiz varmı

Merhaba yüzyüze ücretleri nedir acaba ayda kaç seans görüşüyor bilginiz varmı
Merhaba kusura bakmayin geç gördüm baya. Yüz yüze ücreti sitesinde 400 tl yazıyordu en son. Aylik ücreti yani. Sitesinde gerekli bilgiler var oradan inceleyebilirsiniz. Ben online diyete de başvurmadim bu arada.

Back
X