- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi melisguldemir
-
Aha beni de dövecek. İşte bundan bahsediyordum
Sen mervecik 01 den bahsetmiyormusun. profilinin linkini bana özelden versene.arkadaşlar benim bahsettiğim kişi hakkındaki görüşlerim geyik olsun diye değil hakiki ve samimi düşüncelerim
ayrıca neden buna hakkımız olmasın
tamam benim açtığım konu kurallara aykırı ise kapatılsın
hatta beni de atabilirler
kabulümdür
ben kendi düşüncelerimi söyledim
insanların dini görüşleri ile psikolojik sorunları ile dalga geçen bir üyeyi şikayet etmenin ve farkettirmenin yolu budur diye düşündüm
eleştirilere saygım sonsuz
herkes düzeyli bir şekilde beni burda eleştirmiş onlara ben bişe demiyorum
haklı da oılabilirler ama
bu insan bizimle dalga geçiyorsırf eleştiri yapıyor sırf muhalefet oluyor diye değil
insanlarla dalga geçiyor dalgaaa
dini ve toplumsal görüşlerin aksine hareket ediyor
beni şimdi isteyen atsın isteyen eleştirsin
bu kk nün kurallarına aykırı olabilir belki bilmiyorum öyle bişe varmı
haketmeyen herkes burdan uzaklaştırılmalı bence
ben de haksızsam ben de dahil
insanlar burda iyi kötü her duygularını paylaşıyor
denge sorunu olan birisi çıkıyor
bütün duygusallığı, bayan dayanışmasını paramparça ediyor
kimsenin buna hakkı yok
ayrıca benim bahsettiğim kişi
merve01
mervecik01 ** mi merve01 mii kafamda deli sorularrr biz saatlerdir yanlış insanımı konuştuk enemmm
ben sevişgenım,dövusgen değil..kendımı cok laçka gördüm bıraz offıce olim bende ozaman..
ben sevişgenım,dövusgen değil..kendımı cok laçka gördüm bıraz offıce olim bende ozaman..
valla saracak bize musallat olacak aldık mı başa belayıkızı üstümüze açtığımızla kalacağız :18:
Yanlış insanı konuşmuş olamayız ya baktım şimdi merve01'e topu topu 3 yorumu var, onlarda da derdini anlatmış,dalga falan geçmemiş, 2010'da bir konu açmış 3 de yorum yazmış o kadar, anlamadım neler dönüyor kim kim:44:mervecik01 ** mi merve01 mii kafamda deli sorularrr biz saatlerdir yanlış insanımı konuştuk enemmm
merve01 dıyor..
yeni sürümü cıkmıs ya la..
ee ozaman doğru kişiyi konuşuyoruz konu sahibi ne yaptın bacım sen? olaylar olaylar ben kimin leenYanlış insanı konuşmuş olamayız ya baktım şimdi merve01'e topu topu 3 yorumu var, onlarda da derdini anlatmış,dalga falan geçmemiş, 2010'da bir konu açmış 3 de yorum yazmış o kadar, anlamadım neler dönüyor kim kim:44:
güncelleme geldiyse demek
Bu arada Cow tanıyamamıştı. Ben Mervecik dedim, çünkü diğer bahsedilen üye ile alakası yoktu yahu:44:
20 sayfanın totalinden ve dünkü mune'nin çekirge tasvirinden sonra söyleyebilirim ki; bir tek merve kalacak sitede
Tamam da o onun problemi.Sen inanıyor musun,burda hep olumlu şeyleri savunanların gerçek hayatta da öyle olduğuna.100 kez aldatılmıştır,burda birkez adatılana boşan der.Çocuk eğitiminden bahseder,evde çocuğunu döver.Yani herkes fikrini söyler.Uymazsa yorumumuzu yapar geçeriz.Yeri gelir tartışıyoruz da burda,ama burdan attırmak neTamam ama her şeyin bir sınırı olmalı
Kadına şiddeti savunmak
Hayvanlara işkenceyi kültür olarak görmek bu sınırları aşıyor
korkarım ki evet aynen öle olacak gibi :) neyse az ev işi yapar çocuk bakarım20 sayfanın totalinden ve dünkü mune'nin çekirge tasvirinden sonra söyleyebilirim ki; bir tek merve kalacak sitede
Sen mervecik 01 den bahsetmiyormusun. profilinin linkini bana özelden versene.
20 sayfanın totalinden ve dünkü mune'nin çekirge tasvirinden sonra söyleyebilirim ki; bir tek merve kalacak sitede
Mune? Çekirge? Çıkaramadım bacım, noli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?