MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

Sen mervecik 01 den bahsetmiyormusun. profilinin linkini bana özelden versene.

Son düzenleme:
mervecik01 ** mi merve01 mii kafamda deli sorularrr biz saatlerdir yanlış insanımı konuştuk enemmm
Yanlış insanı konuşmuş olamayız ya baktım şimdi merve01'e topu topu 3 yorumu var, onlarda da derdini anlatmış,dalga falan geçmemiş, 2010'da bir konu açmış 3 de yorum yazmış o kadar, anlamadım neler dönüyor kim kim:44:

Ailelerin çocuklarını okutmamayı istemesine saygı duyulması gerektiği konusunda karşılıklı yorumlaşmamız olan bir kişidir bahsedilen şahıs... Bence de o kişi erkek ama aksi ispatlanmadığına göre bizim yetkimiz dışında onu siteden atmak ya da attırmak. Açıkçası böyle bir konunun açılmış olması doğru değil, yorumunu beğenmiyorsanız kib butonuna basarsınız gereği zaten yönetim tarafından yapılır.
Bu arada bugünün reytingli konusu bu olmuş tebrikler

ee ozaman doğru kişiyi konuşuyoruz konu sahibi ne yaptın bacım sen? olaylar olaylar ben kimin leen

Tamam ama her şeyin bir sınırı olmalı
Kadına şiddeti savunmak
Hayvanlara işkenceyi kültür olarak görmek bu sınırları aşıyor
Tamam da o onun problemi.Sen inanıyor musun,burda hep olumlu şeyleri savunanların gerçek hayatta da öyle olduğuna.100 kez aldatılmıştır,burda birkez adatılana boşan der.Çocuk eğitiminden bahseder,evde çocuğunu döver.Yani herkes fikrini söyler.Uymazsa yorumumuzu yapar geçeriz.Yeri gelir tartışıyoruz da burda,ama burdan attırmak neKüfür ve hakaret içermediği sürece herkes kendi fikrini yazabilir.Cahildir,kocanın vurduğu yerde gül biter teranesiyle büyütülmüştür onu savunur.Kimseyi eğitemeyiz sanal ortamda.Burdaki mantıklı yorumlardan okuyup birşeyler kazanabilirse ne mutlu o tür insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…