- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi melisguldemir
-
mesela merve yi itelerken, geçen gün "sizi engelledim, ben size yazabilirim ama siz bana asla" diyen zeka küpü arkadaşı da itelesek mi?
Bu arada tam emin değilim ama şutlama yorumu bana yani sıradan bir üyeye aitçünkü erkek olduğunu düşünüyorum
çünkü insanların acılarıyla alay edte iyor
benimle etmedi ama ben artık dayanamadım insanlara tavırlarına
ayrıca bunun yasak olduğunu bilmiyordum
dün bir yöneticiydi galiba emin değilim ama
erkek olduğunu düşünüyorum ama ispatlasam şutlayacam demişti
ona istinaden belki fikri olan olur diye böyle başlık açtım
Sizin söylediğinizden çokta farklı bir şey değil söylediğim. Katılıyorum.
Yalnız burası insanların başkalarının sıkıntılarıyla alay edebilecekleri bir yer de değil. Konu sahibi toplu bildirim yapmamızı sağlamaya çalışmış sanırım. Bir üyenin bu şekilde deşifre edilmesi hoş olmasa da, konuya muhatap kişi gibi birisinin haklarını savunmam açıkçası.
Neyse, yönetim gerekeni yapar diye düşünüyorum. Selamlar...
Aaa ama evlilikte de vücut bütünlüğü bozuluyor. Günde açılan en az 3 zar konusunu düşününceBunu da iletirseniz sevinirim
koyacam önüne lağım faresini yesin bakalım
hey allahım kız uçmuş acaba ne içiyor :)
Ben tam da bunu söyledim ona ,zorla evlendirilip cinsel münasebette bulundurulan kızlarında deri parçası yırtılıyor sünnet derisi de deri bu da deri dedim. Sonra bir de namus cinayeti nedeniyle öldürülen kadınlardan örnek verdim, beşik kertmelerinden bahsettim cevap yok.Başka başlıkta tekrar sordum yine cevap yok Beni çok üzüyor, ben ondan ilgi bekliyorum, ama o beni çok ihmal ediyor
Bu köpek yeme olayı çin'de benide dehşete düşürmüştü sonra bir makalede çin insanı o kadar aç kalınca köpekleri yemeğe başlamışlar o kıtlık zamanında sonra bu gelenek halini almış zaten çubukla pirinç yemeleri yine kıtlıktan mış az yensin herkese yetszin mantığından mış
bende aynı tahmin içindeyim.erkek olduğunu düşünüyorum. bunu belirttim gerekeni mune a dedim. ancak ispatlamadan birşey yapılamıyor demek.
ayrıca üyelerle alakalı konu açmak yasak. onuda belirtmeden geçmeyeyim.
canım benım gençlik versin diye 4 aylık cenın yiyorlar..
mesela merve yi itelerken, geçen gün "sizi engelledim, ben size yazabilirim ama siz bana asla" diyen zeka küpü arkadaşı da itelesek mi?
canım benım gençlik versin diye 4 aylık cenın yiyorlar..
Ya bi ben mi tanimiyorum bu kisiyi :)))
Hic de hatirlayamadim ki yaw denk mi gelmedim mi 😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?