MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

bu konunun açılmasını daha itici buldum ben...
herhangi birinin varsa bi saçma yorumu biz forumcanak linç etmeye hazır bekleriz zaten..
taaakiiii o konu kapanana kadar..
MERVE01 de çözmüş forumdaki "polemiğe girmezsem ölürüm" hastalığını bi güzel olta atıyo, ortalık karıştırıyo sonrada eline çekirdek alıp izliyo muhtemelen...
madem öyle bas şikayet butonuna ne konusunu açıp prim veriyosun..

Bu arada tam emin değilim ama şutlama yorumu bana yani sıradan bir üyeye ait
Ispatlasam attıracam dedimdi
Erkek olduğunu

Açıkçası ben de savunma pozisyonuna düştüğüm için son derece rahatsızım ama eğer savunmazsam da bir takım prensiplerime ters düşmüş olurum.

İyi de konu sahibi yok zaten, herkes duvara konuşuyor gibi ya da burada misafir modunda..

Aaa ama evlilikte de vücut bütünlüğü bozuluyor. Günde açılan en az 3 zar konusunu düşününce Bunu da iletirseniz sevinirim

Ben tam da bunu söyledim ona ,zorla evlendirilip cinsel münasebette bulundurulan kızlarında deri parçası yırtılıyor sünnet derisi de deri bu da deri dedim. Sonra bir de namus cinayeti nedeniyle öldürülen kadınlardan örnek verdim, beşik kertmelerinden bahsettim cevap yok. Başka başlıkta tekrar sordum yine cevap yok Beni çok üzüyor, ben ondan ilgi bekliyorum, ama o beni çok ihmal ediyor

Son düzenleme:
Bu köpek yeme olayı çin'de benide dehşete düşürmüştü sonra bir makalede çin insanı o kadar aç kalınca köpekleri yemeğe başlamışlar o kıtlık zamanında sonra bu gelenek halini almış zaten çubukla pirinç yemeleri yine kıtlıktan mış az yensin herkese yetszin mantığından mış
koyacam önüne lağım faresini yesin bakalım
hey allahım kız uçmuş acaba ne içiyor :)

mervecik01 geldiğinde asıl ozaman şenlik başlıcak tabi konu kapanırsa o başka

yada hepimiz banala biliriz o ap ayrı:118:

Köşeye sıkışınca cevap vermiyor ya da üste çıkıyor zaten. Dayak konusunda polemiğe girdikte oradan biliyorum. Yalnız umarım kadın değildir.
Ülkemizde böyle kadınların olması beni ancak üzer. Kadınlar aşağılandıkça, ikinci sınıf muamelesi gördükçe hırsımdan kuduruyorum.
Elimden bir şey gelse çok şey yapardım eminim. Ama ancak sosyal medya üzerinden bilinç aşılamaya yetiyor gücümüz

canım benım gençlik versin diye 4 aylık cenın yiyorlar..

Ben de belirttim canım aynen kesinlikle bir bayanın yazacağı şeyler değil bir insan hemcinsine bu kadar mı düşman olur, aşağılar aklım almıyor. Ana ispat edilemiyor işte neyse bu konuda uzamasa iyi olur boşa prim yani gördüğünüz yerde cevap vermeyelim, alıntı yapmayalım yazdıklarını, kaale almayayım zaten bir süre sonra gider kendisi.

bende kkda kimseyi görmek istemiyorum
eskiden buralar baglık bahceydi. atımızı koşturuyoduk
yine beyaz atımı koşturmak istiyorum ben:102:

Ya bi ben mi tanimiyorum bu kisiyi :)))
Hic de hatirlayamadim ki yaw denk mi gelmedim mi 😛

Cenini bilmem de doğum sonrası plesanta yiyenler var. Protein yönünden zenginmiş, gençlik için yiyen çok ünlü çiftler var. Tom Cruise ve eski karısı mesela
Bana kalırsa onu yiyeceğime güzel güzel ihtiyarlarım

mesela merve yi itelerken, geçen gün "sizi engelledim, ben size yazabilirim ama siz bana asla" diyen zeka küpü arkadaşı da itelesek mi?

Arkadaş siteyi bildiğin günlük olarak kulandı yav, bizimlen muhattap bile olmadı. Misafirliğe gittiği evde ev sahibesinin bir başına oturma odasında bırakıp mutfakta bulaşık yıkamaya gittiği komşu teyze gibi hissettim kendimi. Öyle yalnız, öyle bir köşede unutulmuş, öylesine hüzünlü, öylesine ruhu örselenmiş...

Biliyorum hiç bir şey çöpe atılmıyor , üst düzeyde bürokratlar yiyormuş ama farklı görüşü varsa kurşuna diziliyor ,işkence yapılıyor lnsan ihlalleri çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…