MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

hahahahaha banane banane sizi görmüyorum dedi ama cevapları da verdi herkese

Büyük konuşmayayım da pokla, bebek cesedi ile gelecek gençlik olmaz olsun bacım
Doğaya karşı gelmek niyeyse, o yaştan sonra güveripte bostan olacak sanki.
Bebek cesedi iğrenç de bülbül poku tam kazanç kapısı..
Bülbül çiftliğini açtın mı paraya para demezsin..
Tüm hollywod yıldızları çiftliğe pok sürmeye gelir..

kulakları çınlamıyor mu hıçkırık tutmadı mı buda benim kültürümde var biri arkandan konuşunca felan böyle olurmuş kültür işte

Ne yalan söyleyeyim ben de ben hoşlanmıyorum kendisinden hatta gerçekten atılsa süper olur Ebiş bile daha iyiydi.

Bu üye hiç kimseye saygı duymuyor, kadın düşmanı ben onun nesine saygı duyayım ki? Hatta ben erkek olduğunu düşünüyorum.

Ahahaha çok değil 10 sene evvel bizim şehirde sokaklarda at pisliği olurdu Yabancı değilim bu olaya
E şimdi onlar görmedikleri için kıymetli geliyor herhald.
Neyse şimdi ban yiyeceğiz true. Mervecik yerine biz güme giderük ha

adamlar poktan kahve içiyor :) işte ____ Sumatra ve çevre adalarda yaşayan ve kahve üreticileri tarafından beslenen Paradoxurus adlı etobur memeli, kahve ağaçlarındaki en kaliteli çekirdekleri yiyor. Çekirdekler hayvanın midesindeki enzimlerin etkisiyle bir tür fermantasyona uğruyor, ancak hiçbir şekilde erimiyor. Bu kahve çekirdekleri daha sonra dışkı yoluyla dışarı atılıyor. Kahve üreticileri de Paradoxurus’un dışkısından bu çekirdekleri toplayarak dünyanın en pahalı kahvesini üretiyor. Uzmanlar, kahvenin kalitesini artıran önemli faktörün Paradoxurus’un midesindeki enzimler olduğunu belirtiyor. “Kopi Luwak” yılda ancak 250 kilogram kadar üretilebiliyor.

Uyelerle ilgili konu acmak yasak. Mesajlarina kib yaparsiniz en fazla. Gerci konu yine geyige cevrilmis. Geyik yapiyor diye elestirilen uyenin atilmasi icin acilan topicin geyige donmesi ironik

Çok pahalı o kahve ya
Ben kahve bağımlısıyım. Günde 5 büyük kupaya kadar rahatlıkla içebilirim.
Ama o poktan kahveyi silah dayasalar içmem

Uyelerle ilgili konu acmak yasak. Mesajlarina kib yaparsiniz en fazla. Gerci konu yine geyige cevrilmis. Geyik yapiyor diye elestirilen uyenin atilmasi icin acilan topicin geyige donmesi ironik

atılması ıstenen uye geyık yapmıyor..

aksıne tam konu neyse onu konuşur ama göruslerı bıraz ters..

kadına sıddetse konu,kadın haketmıstır..

basortusunun anlamsızlığı veya sünnet edılen cocuklara karsı durusu olan bır ınsan..

konu sahıbıde gıtsın ıstemıs..suankı geyık,hazır bır araya gelmısız,ateş alıp kaçtı demesinler dıye sanırım:))

konsantre demek ki

köpek pokuda bıgun kıymete bınerse dıye yazdan toplayıp,buzdolabı poşetiyle dondurucuya koycam..

guvercın poku ıcınse buz yapma aparatını uygun gördüm..

anca dolar..tek kullanımlık olsun ıstıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…