- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi melisguldemir
-
kız civciv pokunu unutma aman deyim devir yeni lezzetler yaratma devriköpek pokuda bıgun kıymete bınerse dıye yazdan toplayıp,buzdolabı poşetiyle dondurucuya koycam..
guvercın poku ıcınse buz yapma aparatını uygun gördüm..
anca dolar..tek kullanımlık olsun ıstıyorum..
kesinlikle geyik yapmıyor..bundan bende eminim.atılması ıstenen uye geyık yapmıyor..
aksıne tam konu neyse onu konuşur ama göruslerı bıraz ters..
kadına sıddetse konu,kadın haketmıstır..
basortusunun anlamsızlığı veya sünnet edılen cocuklara karsı durusu olan bır ınsan..
konu sahıbıde gıtsın ıstemıs..suankı geyık,hazır bır araya gelmısız,ateş alıp kaçtı demesinler dıye sanırım:))
köpek pokuda bıgun kıymete bınerse dıye yazdan toplayıp,buzdolabı poşetiyle dondurucuya koycam..
Köşeye sıkışınca cevap vermiyor ya da üste çıkıyor zaten. Dayak konusunda polemiğe girdikte oradan biliyorum. Yalnız umarım kadın değildir.
Ülkemizde böyle kadınların olması beni ancak üzer. Kadınlar aşağılandıkça, ikinci sınıf muamelesi gördükçe hırsımdan kuduruyorum.
Elimden bir şey gelse çok şey yapardım eminim. Ama ancak sosyal medya üzerinden bilinç aşılamaya yetiyor gücümüz
Heryerde olabileceği gibi burda da dikkat çekmeye çalışanlar,geyik yapmayı sevenler var ve bunlar birbirlerini gaza getirerek açılan konuları sulandırıyorlar ve boş konuşuyorlar.
Ben bu tarz gördüğüm kişileri yasaklı listesine ekledim ve ne yazdıklarını artık görmüyorum.Onların atılması için bir çabamda olmaz yani uğraşmam,zaten herkes zamanla kendi kültürünü,birikimini,ahlakını belli ediyor ve benzer olanlar birbirini destekliyor.
Sizde sizi rahatsız edenlere yorum yapmayıp,engelleyerek kendinizi koruyabilirsiniz ve zamanla sizin gibi kimse ilgilenmeyince o kişilerde yokolur gider.
Ama burda bence dikkat etmemiz gereken en önemli konu edep sınırları içinde düşüncelerini paylaşan kişiler bizimle aynı şekilde düşünmeselerde sırf fikirlerimiz farklı diye onlara sataşma,sinir olma hakkımız yok.Bu sözü sizin için değil genel olarak söylüyorum.
köpek pokuda bıgun kıymete bınerse dıye yazdan toplayıp,buzdolabı poşetiyle dondurucuya koycam..
kesinlikle geyik yapmıyor..bundan bende eminim.
kız civciv pokunu unutma aman deyim devir yeni lezzetler yaratma devri
kız yasaklı lıstendekıler burda geyık yapanlar zaten..
nerden gördün yıne..bızı mı keklıyosun ne..
O değil de eltisi Sedefi kıskanan bir üye vardı. Ben ona hayrandım hee, nerede o?
Benim erkek olduğundan neredeyse şüphem yok, sadece dediklerinden de değil üslubu, kelime seçimleri, tepkileri, hassasiyetleri o kadar ben erkeğiiiim diye bağırıyor ki... Ve bu arada ben troll olduğunu da düşünmüyorum onlar kendi gerçekten inandığı fikirler, onun gibi düşünen çok erkek tanıdım. Ekşi'de de benzerlerine rastlamıştım bence bol bol orayı okuyor, oradan fikirler alıyor(oradaki BAZI yazarlardan bahsediyorum şimdiden söyleyeyim yanlış anlaşılma olmasın),kullandığı dil bile bana oranın dilini anımsatıyor.
hayırdır iğrenç olan ne civciv poku mu? okuma ozaman neden polemik yaratmaya çalışıyorsun ki? istediğimi yazar ister geyik yaparım istersemde ciddi olurum. istersen ne konuşmamız gerektiğini yazda bizde copy-paste yapalım !!Igrenc. Geyik yapicaz diye zorlamayin. Şaka bi yere kadar.
Ayy evettt... neydi onun adı yaaa...
Buarada 15 sayfayi mervecik hanımın yorumlarini ha okudum ha okuycam die ookudum hayal kırıklığıiii:-(
hayırdır iğrenç olan ne civciv poku mu? okuma ozaman neden polemik yaratmaya çalışıyorsun ki? istediğimi yazar ister geyik yaparım istersemde ciddi olurum. istersen ne konuşmamız gerektiğini yazda bizde copy-paste yapalım !!
Heryerde olabileceği gibi burda da dikkat çekmeye çalışanlar,geyik yapmayı sevenler var ve bunlar birbirlerini gaza getirerek açılan konuları sulandırıyorlar ve boş konuşuyorlar.
Ben bu tarz gördüğüm kişileri yasaklı listesine ekledim ve ne yazdıklarını artık görmüyorum.Onların atılması için bir çabamda olmaz yani uğraşmam,zaten herkes zamanla kendi kültürünü,birikimini,ahlakını belli ediyor ve benzer olanlar birbirini destekliyor.
Sizde sizi rahatsız edenlere yorum yapmayıp,engelleyerek kendinizi koruyabilirsiniz ve zamanla sizin gibi kimse ilgilenmeyince o kişilerde yokolur gider.
Ama burda bence dikkat etmemiz gereken en önemli konu edep sınırları içinde düşüncelerini paylaşan kişiler bizimle aynı şekilde düşünmeselerde sırf fikirlerimiz farklı diye onlara sataşma,sinir olma hakkımız yok.Bu sözü sizin için değil genel olarak söylüyorum.
he tamam heeBen de istedigime yorum yaparim!!!
he tamam hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?