- Konu Sahibi sohrantifundam
-
merhaba ,meryem ana otu bendede var,üzerinizde nasıl taşıdınız,sapı var ve yumruk şeklinde,siz nasıl yaptınız
Merhaba akadaslar bnimde kayinvalidem umreye gitti geldi ordan getirmis bna nete baktim bazisi icilcek yaziyo bazisi uzerinde tasincak yaziyo anlamadim ikisinide yapsam olurmu bide tam tarif nedir acaba yani adettn nekadr once nekadar snra sicak sudami kayntcaksin nekadar su kullncaksin yardmci olursaniz sevinirm
benimde annecim medineden meryem ana otu getirmiş bana.cam sürahiye hazır su koycam ağzına kadar.içinede bir tane meryem ana otu atcam.bir gece dinlendircem sonra ara ara içicem..sonra başka bir parçasınıda annecim eşarbını hacerül esvede sürmüş o eşarbın içine sarcam meryem suresi ve duaları okuyup sağ göğsümde taşicam.yeterki inanalım bakalım nolcak :)annem umreye gıtmıştı oda bana getırmış bu ottan içeceksın bunu demıştı,ınternette araştırdım cam bır surahı suya koyup bı hafta boyunca eşinle bırlıkte içeceksınız yazıyordu kadınlaarda yumurtlamayı erkeklerde sperm hareketlılığı ve çoğalmasına sebep oluyormuş,bı denemek istiyorum,ama üstte taşındığını bilmıyordum sadece içilecek yazılıyordu
benimde annecim medineden meryem ana otu getirmiş bana.cam sürahiye hazır su koycam ağzına kadar.içinede bir tane meryem ana otu atcam.bir gece dinlendircem sonra ara ara içicem..sonra başka bir parçasınıda annecim eşarbını hacerül esvede sürmüş o eşarbın içine sarcam meryem suresi ve duaları okuyup sağ göğsümde taşicam.yeterki inanalım bakalım nolcak :)
Ewt inanmak onmli gercekten bn daha denemedim suan reglyim bitnce hemn denicem meryem suresi ve bildigimz diger dualari okuycaz degilmi yani namzda okunan dualar meryem suresi kac tane okuncak biliyomusun rabbim isteyen herkese cock hasretiyle yanip tutusan herkese hayirli saglikli eli ayagi duzgn bir evlat nasip etsin ins rabbm bizmde yuzumuzu guldursun hazinesinden bizede versin mevlam
Ben de umreye giden bir tanidiga söyledim getirdi sagolsun . bugün taktim üzerime aynen resimdeki gibi bi ot. Rabbim hepimize nasip etsin inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde annecim medineden meryem ana otu getirmiş bana.cam sürahiye hazır su koycam ağzına kadar.içinede bir tane meryem ana otu atcam.bir gece dinlendircem sonra ara ara içicem..sonra başka bir parçasınıda annecim eşarbını hacerül esvede sürmüş o eşarbın içine sarcam meryem suresi ve duaları okuyup sağ göğsümde taşicam.yeterki inanalım bakalım nolcak :)
bir kısmı taşınıyor herhalde değil mi?Siz ne kadar taşıdınız?
ben bu ay denedım bu otu surahıye su koydum eşimle içtik yumurtlama zamanımda ayrıca bı parçasınıda üzerımde taşıdım,geçenlerde bı kasık ağrısıyla bırlıkte hafıf damla damla bı leke geldı ımplantasyon kanaması dıye şüpheye gırdım,sonra boynuma taktığım o ota baktım rengı değişmiş mor olmuş diğer kullanmadığım otlar sarı ama o boynumda olan mor olmuş takarken sarıydı garıbıme gıttı,belkı buda bı işarettır dedım inşallah öyledır bıraz bekleyıp doktora gıtcem inşallah Allahım nasip etmıştır.
ewt inanmak onmli gercekten bn daha denemedim suan reglyim bitnce hemn denicem meryem suresi ve bildigimz diger dualari okuycaz degilmi yani namzda okunan dualar meryem suresi kac tane okuncak biliyomusun rabbim isteyen herkese cock hasretiyle yanip tutusan herkese hayirli saglikli eli ayagi duzgn bir evlat nasip etsin ins rabbm bizmde yuzumuzu guldursun hazinesinden bizede versin mevlam
meryem otunu denedın mı canım ?
Hayir daha denemedim suan regliyim biter bitmz denicem ya herkes degisik tarifler veriyo surahiye su koyup otu koy cam bi gece bekletip suya mer yem suredi okuycam uzerime tasiycagimada okuycam ins olur sen yaptinmi yaptiydan nasl yaptin
aman allahım kesinlikle allah aşkın ahaber ver direk mesaj at ne olur bende deniyorum yarın başlıyorum emraktan ölürüm ya
ben bu ay denedım bu otu surahıye su koydum eşimle içtik yumurtlama zamanımda ayrıca bı parçasınıda üzerımde taşıdım,geçenlerde bı kasık ağrısıyla bırlıkte hafıf damla damla bı leke geldı ımplantasyon kanaması dıye şüpheye gırdım,sonra boynuma taktığım o ota baktım rengı değişmiş mor olmuş diğer kullanmadığım otlar sarı ama o boynumda olan mor olmuş takarken sarıydı garıbıme gıttı,belkı buda bı işarettır dedım inşallah öyledır bıraz bekleyıp doktora gıtcem inşallah Allahım nasip etmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?