Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

merhaba ,meryem ana otu bendede var,üzerinizde nasıl taşıdınız,sapı var ve yumruk şeklinde,siz nasıl yaptınız

:) sayfada yazmıştık ama:)3 meryem suresi oku ya da okut. sağ göğsünde bi beze sarıp taşı. ilişki anında da elinde yumruk yap sakla ama mutlaka üzerinde olmalı.duşta çıkarıyorsun..çok mu büyük elindeki?? bende ki küçük bi parça..

merhaba arkadaşlar.bende bu otu mısır çarşısından arslan aktardan 5 tl ye aldım.böyle ceviz büyüklüğünde.üstümde taşısam biraz büyük olcak.bi parça koparsam olurmu acaba.diğer kalan kısmınıda suya koysam içsem nasıl olur...

''ucuzdur vardır illeti , pahalıdır vardır hikmeti'' derler ya , ben de 5tl ye arabistan dan buraya getirilip satılabileceğine pek inanmamıştım.ümreye gidenlere sordum onlar bile 5tl deyince arabistanda bile o fiyat değil aynı ot değildir dediler. Inanmamakta da hakli çıktım. Bende aldım aynı otu. Harem saray diye bir yerden. Ama yazıklar olsun. Bu ot meryem otu değil.türkiyenin heryerinde kolaylıkla yetişen ''meryem hort'' otudur. Ama talep çok olduğundan o ''hort'' ot olarak çevrilip meryem otu olmuş..peki bu 5 tl ye alınan merhem hort otundan gebe kalan var mı, tabi yok...yazık... Ama bilinen çayı yapılıp ifiyetle içilen bir ot olduğunu duydum.. Nyse görüyorum ki 5 tl ye satan o satıcılar bu siteyide eline geçirmişler.. Reklam yaparak bizleri 5tl ye meryem otu var diye hatta telefon numaralarını bile birakarak yönlendirmişler. Tebrikler... Helaliyle yesinler... Bırakın bu işleri...bu yorumu 5tl ot yazan her yerde paylaşıcam ki uyanın...

bendeki ot bu şekilde arkadaşlar acaba sahte olanındanmı kafam karıştı iyice gitti gidiyordaki fotoya baktım aynısı ama ben 5 tl ye mısır çarşısından aldım

Bende ki ota da çok benziyor , belkide aynısı ama açık ürünleri almanızı tavsiye etmem.Ayrıca Türkiyede de Urfa çevresinde yetişen bir ot bu, belki aldığınız ondan dır. Mısır çarşısında çok var böyle şark kurnazları. Arabistandan onaylı gelmiş, bandrolü olan meryem otu bulabiliyorsanız onu alın. Mısır çarşısında para tacirleri elden satıyorlar ,100 kişinin eli değiyor.Ama insanlar bunları içiyor mu üzerinde mi taşıyor demiyorlar.Bende almak için gittim.Bir avuç eline almış abla istediğini al diyor. Ne onaylı bandrolü var nede paketi. Sonra sorunumu bilen bir arkadaşım paket halinde onaylı bandrolü arapça yazıları olan bir paket almış getirdi ama ne kadara aldı nereden aldı bilmiyorum. Hediye aldım dedi bir şey söylemedi.İçerisinde 6-7 adet var.

annem umreye gıtmıştı oda bana getırmış bu ottan içeceksın bunu demıştı,ınternette araştırdım cam bır surahı suya koyup bı hafta boyunca eşinle bırlıkte içeceksınız yazıyordu kadınlaarda yumurtlamayı erkeklerde sperm hareketlılığı ve çoğalmasına sebep oluyormuş,bı denemek istiyorum,ama üstte taşındığını bilmıyordum sadece içilecek yazılıyordu

Merhaba akadaslar bnimde kayinvalidem umreye gitti geldi ordan getirmis bna nete baktim bazisi icilcek yaziyo bazisi uzerinde tasincak yaziyo anlamadim ikisinide yapsam olurmu bide tam tarif nedir acaba yani adettn nekadr once nekadar snra sicak sudami kayntcaksin nekadar su kullncaksin yardmci olursaniz sevinirm

benimde annecim medineden meryem ana otu getirmiş bana.cam sürahiye hazır su koycam ağzına kadar.içinede bir tane meryem ana otu atcam.bir gece dinlendircem sonra ara ara içicem..sonra başka bir parçasınıda annecim eşarbını hacerül esvede sürmüş o eşarbın içine sarcam meryem suresi ve duaları okuyup sağ göğsümde taşicam.yeterki inanalım bakalım nolcak :)

Ewt inanmak onmli gercekten bn daha denemedim suan reglyim bitnce hemn denicem meryem suresi ve bildigimz diger dualari okuycaz degilmi yani namzda okunan dualar meryem suresi kac tane okuncak biliyomusun rabbim isteyen herkese cock hasretiyle yanip tutusan herkese hayirli saglikli eli ayagi duzgn bir evlat nasip etsin ins rabbm bizmde yuzumuzu guldursun hazinesinden bizede versin mevlam

Ben de umreye giden bir tanidiga söyledim getirdi sagolsun . bugün taktim üzerime aynen resimdeki gibi bi ot. Rabbim hepimize nasip etsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben bi topik açtım oraya profilimden bak istersen orada toplanalım meryem ana otu kullananlar.hemde üstüne okunması gerekenlerde yazıyor.hayırlısı olsun hadi bakalım

Ben de umreye giden bir tanidiga söyledim getirdi sagolsun . bugün taktim üzerime aynen resimdeki gibi bi ot. Rabbim hepimize nasip etsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senide beklerim topiğime sohbet ederiz gelişmeleri yazarız.umarım gebe kalırız

ben bu ay denedım bu otu surahıye su koydum eşimle içtik yumurtlama zamanımda ayrıca bı parçasınıda üzerımde taşıdım,geçenlerde bı kasık ağrısıyla bırlıkte hafıf damla damla bı leke geldı ımplantasyon kanaması dıye şüpheye gırdım,sonra boynuma taktığım o ota baktım rengı değişmiş mor olmuş diğer kullanmadığım otlar sarı ama o boynumda olan mor olmuş takarken sarıydı garıbıme gıttı,belkı buda bı işarettır dedım inşallah öyledır bıraz bekleyıp doktora gıtcem inşallah Allahım nasip etmıştır.

bir kısmı taşınıyor herhalde değil mi?Siz ne kadar taşıdınız?

]Merhaba arkadaşlar , Mekke den bir tanıdığımız Bir poşet Meryem Ana otu getirdi . İhtiyacımızdan fazlası elimizde isteyen arkadaşlara bedava verilir..

Kargo size ait . Ürün bedava :) isteyen mesaj atsın oki

aman allahım kesinlikle allah aşkın ahaber ver direk mesaj at ne olur bende deniyorum yarın başlıyorum emraktan ölürüm ya

meryem otunu denedın mı canım ?

meryem otunu denedın mı canım ?

Hayir daha denemedim suan regliyim biter bitmz denicem ya herkes degisik tarifler veriyo surahiye su koyup otu koy cam bi gece bekletip suya mer yem suredi okuycam uzerime tasiycagimada okuycam ins olur sen yaptinmi yaptiydan nasl yaptin

Hayir daha denemedim suan regliyim biter bitmz denicem ya herkes degisik tarifler veriyo surahiye su koyup otu koy cam bi gece bekletip suya mer yem suredi okuycam uzerime tasiycagimada okuycam ins olur sen yaptinmi yaptiydan nasl yaptin

ben meryem ana otunu dün bir arkadasımdan duydum ilişkiye girdiginde bile üzerinde olacakmış sadece banyo yaparken cıkarılıyormuş ve birde hamile oldugunu duydugun an atılıyormuş çünkü düsüge sebep oluyor dediler

gebe misin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…