Merhabalar,1 yillik evliyim daha oncede konu acmisligim olmustu aileme cok bagli degilim cok zor kosullarda devamli annemlebabam arasinda kavga siddet bu sekilde buyudum yedigimiz ictigimiz bile laf oluyordu neyse kisaca boyle cok sukur eskimle iyiyim rahatim, cok gidesim gelmiyor aileme saygim sonsuz ihtiyaci olursa gideririm gelirler gideriz vs.
Sorum su ;anneme yuz versem haftada iki gun filan gelmek istiyor ,kayinvalidem cagirmadan gelmez belki 1 ayda ancak gelir hal bole olunca ister istemez esimden cekiniyorum, anneme dedim ki bir hafta siz gelin 2. Hafta biz gelelim yani 15 gunde bir gelmis olacaklar 1 hafta biz 1 hafta onlar gibi anneme dedim kaynanamlar cok gelmiyolar esimde bizimkilerde surekli gelsin istiyor o yuzden bir hafta siz geliyosaniz 2.hafta biz gelelim dedim kaynanamlarla mesafeyi bu sekilde olusturabiliyorum dedim aslinda annemler gelsede esim bisey demez belki ama icinden gecirebilir surekli geliyolar gibisinden bisey demedi esim ama anneme bole soyledim sizin fikriniz ne? dogru yaptigimi dusunuyorum