Uzakta ilişki yürütmek zor canım
Yaşında çok küçük bekliyebilcekmisin onu
Diğer sevgileler gibi gezemiceksin,her istediğinde göremiceksin
Zamanla bunları istersen çok zorlanırsın çünkü senin yaşlarından bizde geçtik
Ailenden izinsiz hareket etme bence !
hepiniz o kadar haklısnız ki diycek bi şey bulamıyorum ama hep aklımda ya görüşseydik nolucaktı belki her şey düzelicekti diye kalıcak ve bu kendimi yiyip bitirmeme sebep olucak...
ne zamana kadar duzelebilir ki? kisa sureli bi cozum birbirinizi bi gun gormeniz. sonra hersey eskiye donucek. sana simdi cok zor geliyo ama bence arkadasin daha mantikli bakiyo olaya.
evt sende haklısın hep böyle düşünceksin , keşke buluşsaydık herşey dha iyi olabilirdi diye düşünceksin .
O sana o kadar değerli ve bi eşi bulunmıycak birisi gibi geliyo ve onu kaybetmek istemiyosun demi
Yoksa yanlış mı düşünüyorum? Biz kızlar çok çabuk bağlanıyoruz (genellikle) ve o sevdiğimiz kişinin bi
benzerini veya daha iyisini bulamıycakmışız gibi geliyo. Aslında bazı durumlarda bu gerçekten böyle
üzgünüm ama 1 ay gerçekten kısa bi zaman . biribirinizi en azından biraz daha tanımalısınız bence
sende biliyosundur ki kaç yıllık sevgililer bile bigün dönüp bakıyo ki birbirlerini tanımadığını görüyo.
düzenli bi ilişkiniz olcaksa bile bunun sağlam temeller üzerine kurulmuş olması ikinizinde yararına olcak.
İlerde üzülmeni istemem . o zamanda keşke biraz daha tanımaya çalışsaydım diceksin . demek istediğim
biribirinizi tanımak için biraz dha fırsat verin kendinize.herşeyi mantıklıdüşün ve ilerde üzülceğin hatalar yapmamaya çalış.
Bi müddet arkadaş gibi konuşun ,buluşabilirseniz bi arkadaş gibi buluşun.
Bi süre geçtikten sonra bakmışsınız ki zaten sevgili olmuşsunuz . Zaman içinde herşey yerine en güzel şekilde oturcaktır.
acele etmeyin
inşallah mutlu olursun canım
ilk önce yorumunuz için çoook teşekkür ederimçok haklısınız ama bunu yapabilir miyim bilmiyorum arkadaş olarak kalmak ne kadar doğru ne kadar yanlış,zaten siz de bi süre demişsiniz ama bu süre ne kadar olmalı sonuçta ben de aklımda sürekli nolucak diye düşünücem bu kafayı yememe sebep olabilir,işlerin muamma kalmasını çok da istemiyorum eğer gerçekten düzelicekse görüşünce bunu bi şekilde ayarlamaya çalışırım eğer bundan emin olamazsa bilmiyorum derse biraz süre veririm ama çok uzun olmaz heralde yani bilmiyorum aslında off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?