mesafe ve ayrılık

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
arkadaşlar benim bugün tam bi ayı dolduran bi ilişkim var ben ankaradayım o adanada her şey bi haftalık meb kampından sonra başladı ilgimi çekiyodu,evlenilcek çocuk filan diyodum ve sonra bana açıldı ve çok düzgün bi insan olduğu için bu ilişkiye başladık,ikimiz içinde zordu çünkü ailesi çok baskı yapıyodu sabah 9dan akşam5e kadar ettüt merkezine vermişlerdi,çok mesajlaşırsa telefonunu almakla tehdit ediyolardı ve ankaraya gelicekti 2 hafta önce ailesinin sayesinde gelemedi bu arada yaşımız 17 şimdiyse ayrılığın eşiğindeyiz görüşememeyi çok kafasına takıyo,dayanamadığını söylüyo ama eğer bi kere yüzyüze görüşürsek problemin hallolucağını söylüyo iki gün sonra istanbula gidicek abisinin yanına ve bu benim için tek fırsat annem izin vermedi ama benim gerçekten gitmem gerekiyo,sevgilimle ben konuştum arkadaşım konuştu kendisi sevgide hiçbi problem olmadığını,daha fazla bağlanmaktan korktuğunu çünkü daha fazla bağlanırsa görüşememenin daha üzücü olucağını söyledi ama yine de bi günde olsa görüştüklerinde bu gücü kendinde bulabilceğini söyledi.kendisi abisiyle konuşup izin almaya çalışıcak ama çok sıktıkları için pek olasıık olmadığını söyledi.Bana ben senin eski sevgililerine benzemem hayatından çekip gitmiycem,konuşucaz da seninle ama arkadaş kalalım dedi aynı zamanda da bi süre donduralım dedi.bu konuşmadan sonra faceini dondurdu sonra açmış fotoğrafımı beğendi sonra tekrar dondurdu,dondurmadığı süre içinde ilişki durumunu kaldırmadı.şimdi benim ne yapmam lazım

bu yaşlarda ailelerden izin almak pek kolay olmuyor.bence yanınızda abiniz ablanız vs bi büyüğünüz olursa izin verebilir aileniz.ayrıca daha çok yeni bi ilişki,çok da üzülmeyin olucağı varsa olur
mutluluklar

Uzakta ilişki yürütmek zor canım
Yaşında çok küçük bekliyebilcekmisin onu
Diğer sevgileler gibi gezemiceksin,her istediğinde göremiceksin

Zamanla bunları istersen çok zorlanırsın çünkü senin yaşlarından bizde geçtik

Ailenden izinsiz hareket etme bence !

ailesi iliskisi olmasini istemiyorsa, elbet birgün onlara yenik düsecektir..
ayrica daha yasin cok kücük, daha bir aydir tanidigin biri icin bu kadar kafani yorma...

kesinlikle,ailenin haberi olmadan bişey yapma.mutlaka öğreniyorlar çünkü.ben yaptım ve anında öğrendiler.hem onların güvenini kaybetmeye değmez.

o yaşlardaki aşk dünyanın en büyük aşkı ve sonsuz aşk gibi gelir ama 2 gün sonra unutulur tatlım.risk alıp ailenden habersiz bişey yapma.güvenleri gitmesin seninde için rahat olur.

hepiniz o kadar haklısnız ki diycek bi şey bulamıyorum ama hep aklımda ya görüşseydik nolucaktı belki her şey düzelicekti diye kalıcak ve bu kendimi yiyip bitirmeme sebep olucak...

hepiniz o kadar haklısnız ki diycek bi şey bulamıyorum ama hep aklımda ya görüşseydik nolucaktı belki her şey düzelicekti diye kalıcak ve bu kendimi yiyip bitirmeme sebep olucak...

ne zamana kadar duzelebilir ki? kisa sureli bi cozum birbirinizi bi gun gormeniz. sonra hersey eskiye donucek. sana simdi cok zor geliyo ama bence arkadasin daha mantikli bakiyo olaya.

ne zamana kadar duzelebilir ki? kisa sureli bi cozum birbirinizi bi gun gormeniz. sonra hersey eskiye donucek. sana simdi cok zor geliyo ama bence arkadasin daha mantikli bakiyo olaya.

o görüşünce hallolucağını söylüyo ama tabi ki de bunu kimse bilemez,ben kesinlikle bu sorunun düzeliceğinden emin olmadan önce gitmem,çünkü eğer düzelmezse bu seferde ben gördüğümde daha çok bağlanmış olucam ve daha da kötü olucak..

evt sende haklısın hep böyle düşünceksin , keşke buluşsaydık herşey dha iyi olabilirdi diye düşünceksin .
O sana o kadar değerli ve bi eşi bulunmıycak birisi gibi geliyo ve onu kaybetmek istemiyosun demi
Yoksa yanlış mı düşünüyorum? Biz kızlar çok çabuk bağlanıyoruz (genellikle) ve o sevdiğimiz kişinin bi
benzerini veya daha iyisini bulamıycakmışız gibi geliyo. Aslında bazı durumlarda bu gerçekten böyle
üzgünüm ama 1 ay gerçekten kısa bi zaman . biribirinizi en azından biraz daha tanımalısınız bence
sende biliyosundur ki kaç yıllık sevgililer bile bigün dönüp bakıyo ki birbirlerini tanımadığını görüyo.
düzenli bi ilişkiniz olcaksa bile bunun sağlam temeller üzerine kurulmuş olması ikinizinde yararına olcak.
İlerde üzülmeni istemem . o zamanda keşke biraz daha tanımaya çalışsaydım diceksin . demek istediğim
biribirinizi tanımak için biraz dha fırsat verin kendinize.herşeyi mantıklıdüşün ve ilerde üzülceğin hatalar yapmamaya çalış.
Bi müddet arkadaş gibi konuşun ,buluşabilirseniz bi arkadaş gibi buluşun.
Bi süre geçtikten sonra bakmışsınız ki zaten sevgili olmuşsunuz . Zaman içinde herşey yerine en güzel şekilde oturcaktır.
acele etmeyin

inşallah mutlu olursun canım

daha yaşınız küçük ve mesafe olan bi ilişkiyi kaldıramayacak gibi.
erkek arkadaşının da yaşı küçük olduğundan özgürlüğü sınırlı, aynı ekilde seninde.
eğer erkek arkadaşın bitirmek isterse üsteleme.
erkeğin ilişkiye koyucak cesareti sabrı yoksa, senden de birşey beklemesin.

ilk önce yorumunuz için çoook teşekkür ederim çok haklısınız ama bunu yapabilir miyim bilmiyorum arkadaş olarak kalmak ne kadar doğru ne kadar yanlış,zaten siz de bi süre demişsiniz ama bu süre ne kadar olmalı sonuçta ben de aklımda sürekli nolucak diye düşünücem bu kafayı yememe sebep olabilir,işlerin muamma kalmasını çok da istemiyorum eğer gerçekten düzelicekse görüşünce bunu bi şekilde ayarlamaya çalışırım eğer bundan emin olamazsa bilmiyorum derse biraz süre veririm ama çok uzun olmaz heralde yani bilmiyorum aslında off

görüşünce düzelirse fln diye aklın karışmış, iyide diyelim görüştünüz, hadi 1 ay canım cicim oldunuz,
1 ay sonra -ki en fazla 1 ay- yeniden özledim, mesafe var, olmuyo, üzülücez vs diye başlamayacak mı şimdi bunları diyen sevgilin..
emin ol başlayacak..
çünkü siz görüşünce, mesafe mucizevi bi şekilde bitmeyecek değilmi..
tek sorunda mesafe olduğuna göre..
bence bunları düşün, ona göre yap planlarını..
umarım ikiniz içinde hayırlısı olur

Dün gece mesaj attı;Ne kadar sevdiğin bu gece anladığını,bensiz devam edemiyeceğini söyledi biraz konulşuktan sonra uyudu ve bu sabah neden düşüncelerinin birden değiştiğini sordum;'arkadaşlarımla iftara gittim herkesin kız arkadaşı vardı mutlulukları masadaydı bi tek ben mutsuzdum çünkü benim de mutlu olacağım bi insan varken napıyorum dedim,ağladım eve geldim...' dedi.Şuan konuşuyoruz ve çok mutluyum :) yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim

rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana...
Anladığım kadarıyla araya arkadaşılğın girmesini istemiyosun (şahsen ben olsam bende istemeyebilirdim :)))
Tamam o zaman onu sevgiliyken tanımaya çalış. ama dediğim gibi hata yapmamaya özen göster.
Yapcağın bişeyi 2 kere düşün öle hareket et ki hata yapma ihtimalin azalsın
İlerde asla keşke deme ! Bu gerçekten çok çok kötü bişey . doğruyu seçebilcekken gidip yanlışı saçmiş olduğunu
görmek insanı o kadar üzüyo ki .
Evet tanışmışlığınızın süresi kısa . Ama belki de doğru kişidir . yıldırım aşkıydı belki ( iyi tarafındanda görmek gerekiyor olayı )
Sevdiğine ve sevildiğine eminsen ve en önemlisi doğru şeyi yaptığına eminsen devam etmemen için hiç bi sebep yok bence

Mutlu ol , sevildiğini bilirken sevmek çok güzel şey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…