arkadaşlar benim bugün tam bi ayı dolduran bi ilişkim var ben ankaradayım o adanada her şey bi haftalık meb kampından sonra başladı ilgimi çekiyodu,evlenilcek çocuk filan diyodum ve sonra bana açıldı ve çok düzgün bi insan olduğu için bu ilişkiye başladık,ikimiz içinde zordu çünkü ailesi çok baskı yapıyodu sabah 9dan akşam5e kadar ettüt merkezine vermişlerdi,çok mesajlaşırsa telefonunu almakla tehdit ediyolardı ve ankaraya gelicekti 2 hafta önce ailesinin sayesinde gelemedi bu arada yaşımız 17 şimdiyse ayrılığın eşiğindeyiz görüşememeyi çok kafasına takıyo,dayanamadığını söylüyo ama eğer bi kere yüzyüze görüşürsek problemin hallolucağını söylüyo iki gün sonra istanbula gidicek abisinin yanına ve bu benim için tek fırsat annem izin vermedi ama benim gerçekten gitmem gerekiyo,sevgilimle ben konuştum arkadaşım konuştu kendisi sevgide hiçbi problem olmadığını,daha fazla bağlanmaktan korktuğunu çünkü daha fazla bağlanırsa görüşememenin daha üzücü olucağını söyledi ama yine de bi günde olsa görüştüklerinde bu gücü kendinde bulabilceğini söyledi.kendisi abisiyle konuşup izin almaya çalışıcak ama çok sıktıkları için pek olasıık olmadığını söyledi.Bana ben senin eski sevgililerine benzemem hayatından çekip gitmiycem,konuşucaz da seninle ama arkadaş kalalım dedi aynı zamanda da bi süre donduralım dedi.bu konuşmadan sonra faceini dondurdu sonra açmış fotoğrafımı beğendi sonra tekrar dondurdu,dondurmadığı süre içinde ilişki durumunu kaldırmadı.şimdi benim ne yapmam lazım