Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence kisiden kisiye degisiyo mesela ben aramizda 18 saat yol vardi ve isi nedeniyle yilda bi defa gelirdi ve bu 3 yil sürdü simdi evliyiz cok sukur ve bence sizin iliskiniz cok farkli adam sizi istemiyo gibi ben olsam bitirirdim zaten uzak bide sogukluguna katlanamam
Herkese merhaba ... Yeniyim aranızda uzaktaki sevgilimle ya da benim öyle sandığım insanla yaklaşık 1 yıldır içinde bulunduğum duruma anlam veremiyorum fikirlerinizi merak ediyorum çünkü ben ne doğru ne yanlış ayıramıyorum artık yaşadığım son olayda aramızda 8 saat zaman farkı var ben gece 1-2 gibi ona hep günaydın mesajı atardım yine yazmak için girdiğimde baktım whatsappta çevrimiçi yazmadım günaydın mesajını çnkü genelde son görülmesi bizim hep son görüştüğümüz saatte kalırdı çevrimiçi diye onun bana yazmasını istedim tripli bi şekilde bugünde sen bana iyi geceler desen keşke yazdım mesajımı açmadı ama hala aktifti 1 gün sonra mesajımı açtı yazmadı aradan 1 gün geçti yine ses yok bu sefer de uygun olduğunda beni ara yazdım yine mesajımı açmadı ve ben 2 kez aradım bu mesajın üzerine ama yine yok uyudu desem sabahına dön ama hiç birini yapmadı siz bu durumu nasıl yorumlardınız
Sizi sevmiyor artık kabullenin yolunuza gidin.bunu söylemeye de cesareti yok veya söylemek istemiyor yedekte tutmak için.ben olsam birşey yazmam daha üstüne ayrılmışız gibi devam ederim.