Mesaj attım allah kahretsin

Böyle olacağını bilseydin o mesajı atarmiydin,atmazdin.Attın mi attın yapacak bişey yok nasıl olsa bir şekilde karşılaşırsınız o zaman ona bir öpücüğü nasıl bu kadar büyüttük yaw dersin

Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm

Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdiden çok fena okurum

Abla valla bu sefer MissCherryBlossom essahtan sucsuz ama banlanacak biri varsa iyiraf ediyorum o benim

Ama valla ablacim maksadim ne hakaret ne kimseyi kınamak nede kavga cikartmak degildi

Banlanmaktan degil gecenki mesajlasmalardan sonra beni yanlis anlayip yanlis tanimandan korkuyorum
Mune abla

Ona da ben bakmam emin olun
İyice antika oldum
Varsa yoksa bir patates sevdası tutturmuş gidiyrm allah sonumu hayır etsin

"Ne zaman buluşacağız, artık öpücüğümü isterim "den vazgeçmezsiniz umarım. Bir kadından böyle sıcacık, candan, komplekssiz, hesapsız kitapsız, yürekli bir mesaj alayım, dünyayı sırtımda taşısam ne gam ! diyen bir sürü iyi ve düzgün erkek var. Bu mesajı gönderebilecek o özgüvenli, samimi, bu özelliklerinden dolayı da diğerlerine göre kat be kat çekici kadını bekliyorlar. O mesaj doğru muhatabı yanlış, o mesaj güzel muhatabı çirkin, o mesaj çok yürekli muhatabı sinik bir korkak.

Bence, skype olayı iyi şeylere gebe aslında, belki artık rasyonel bir bakış açısıyla o davayı açan arkadaşa yardımcı oluverirsiniz, hatta sizin de bir davanız oluverir. Bazen olması gerekenin olması için, bir şeylerin böyle arkadan ittirivermesi gerekiyor.

Öte yandan, siz skype hikayesini yanlış hatırlıyorsunuz; Siz insanlık bende kalsın diye yolladınız mesajı. Zaten bir iletişim çabanız da yok ne zamandır, sadece böyle sıradışı bir durum karşısında insani bir davranış gösterdiniz içilen kahvelerin hatırına. Ha, o kadar kafanızdan çıkmış ki önceki durumlar, bunu yanlış yorumlamaya kalkacağını zaten aklınıza bile getirmediniz. Niye mi skype tan yazdınız da mesaj atmadınız, e hatırlasanıza, daha o herkes gördü mesajını, sana öpücük yok çiğliğinin yaşandığı gün, silmiştiniz ya adamı telefonun rehberinden. Ezberinizde de yoktu, elinizin altında skype açıktı, yolladınız gitti.

Ona da ben bakmam emin olun
İyice antika oldum
Varsa yoksa bir patates sevdası tutturmuş gidiyrm allah sonumu hayır etsin
Boş ver sen bu dombiliyi Şeri.
O dava açacak olan ortağı bir iyi kışkırtırdım ben olsam, ortalığı karıştırır zevkine bakardım.

Hazır mune yazmışken,
Alıntılanmak
Alıntılayıp "abla" diye yazmak
Sıradan bir konunun sırf popüler üye diye çok uzaması

Konu sahibi kendisiyle ilgili olmadığının farkında bu yazımın
:))))

İlk istediğinde niye öpmedi ki? Çoook saçma. Sanki daha ileriye gidecek diye korkmuş gibi, iktidarsız olabilir mi?

Skype mesajı sadece dostane bir uyarı olmuş, intiharlık bir durum hiç yok. Gördüyse bile o kendi zihniyetinden utansın.

Utanma ya olur öyle şeyler boşver gül geç

Ayy burdan iktidarsizligida bağladık ya helal olsun bizeerkekler boşuna kadınlardan korkulur demeyyooo

bu tip ayılar döner dolaşır kürkçü dükkanına geri döner. O zaman da siz cevap yazmayın ya da telefonunu açmayın. Sonuçta sizin amacınız sadece uyarmaktı, başka bir beklenti içine girmemesi gerektiğini hissettirmelisiniz. Ama bunun için sıranızı beklemeniz lazım. Diğer ortak inş dava açar bunlara :)

Böyle erkek kaldımı ??öpücük isticek öpmicekk o zaten sıkıntılı baska biri mi var acaba sevgilisi filan msjını görünce kortu ya hani kafamda deli sorular olur öyle salla gitsin istediğin öpücük olsun

ay valla ne güzel yazmışsınız.
burda o mesaja laf edip "kaçan kovalanır arkadaş, erkeklere böyle şeyler demeyeceksin" yorumlarını okudukça içim daralmıştı.
düşündüğüm her şeyi güzelce yoruma dökmüşsünüz, birkaç kere beğenmek istedim, yazmadan geçemediö

Yehuuuuuuuuuuuuuuu

Ayy burdan iktidarsizligida bağladık ya helal olsun bizeerkekler boşuna kadınlardan korkulur demeyyooo
Ya niye öpmez ki? çok saçma değil mi? düşün bir türk adama seni öpmek istiyorum desen geri çevirir mi? Adam Almanya da yaşıyor, sokak, park öpüşmek bizden de doğal. Kimyasıı bozuuk bence

Bence isabet olmuş yol yakınken gördün gerçek yüzünü
Egolu
Bir kadını etkilediler mi hemen havaya girmiyorlar mı

Ya niye öpmez ki? çok saçma değil mi? düşün bir türk adama seni öpmek istiyorum desen geri çevirir mi? Adam Almanya da yaşıyor, sokak, park öpüşmek bizden de doğal. Kimyasıı bozuuk bence
Iyiki opmemis dombikkyoksa arkadaş bugün başka bir pişmanlık yaşıyor olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…