- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Yok, çok kibar ve efendiydi bence düzgün bir tipti.
Siz yine de benim düzgün dememe bakmayın tabi aha buna da düzgün dedik ayı çıktı
Vallahi adam tedavi ayagina bayagi pusuya yatmis. Ama yakisikliysa bir dusun benceYok, çok kibar ve efendiydi bence düzgün bir tipti.
Siz yine de benim düzgün dememe bakmayın tabi aha buna da düzgün dedik ayı çıktı
Gönüllerin Sultanı @Mune bu defa Cherrycan masum. Zaten banlanmaktan iki lafın belini kıramıyoruz, kıyma garibime, sebep olan için ise cımbızına kuvvet diyorumBanlanmak isteyenler var dediler geldim, sağdan başlayın saymaya, sayan bir adım öne çıksın lütfen, acıtmayacak sinek ısırığı gibi düşünün
Sakınca görüyorlar malesefYanildiginizi ogrenmis oldunuz bu vesileyle, inanin cevremdeki farkli inanctan herkes kullaniyor bu kelimeleri.
Turkiye de dogup buyuduk, bu ifadeler evimizde, konu komsu aile arkadas arasinda surekli kullanilinca agzimiza yapisiyor. Ustelik bir mahsurunu da gormuyorum, dinlerle bir sorunum olmadigi icin, bence bir sakincasi yok yani.
Gönüllerin Sultanı @Mune bu defa Cherrycan masum. Zaten banlanmaktan iki lafın belini kıramıyoruz, kıyma garibime, sebep olan için ise cımbızına kuvvet diyorum
Şahidim CherrycanımValla ilk kez masumumbakin polemige neye hic girmedim
ay konu hazır dağılmışken, herkes ayrı telden konuşuyorken ben de merak ettiğim bir şeyi sorabilir miyim
almanca mı konuşuyorsunuz ingilizce mi??
Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördümGönüllerin Sultanı @Mune bu defa Cherrycan masum. Zaten banlanmaktan iki lafın belini kıramıyoruz, kıyma garibime, sebep olan için ise cımbızına kuvvet diyorum
Vallahi adam tedavi ayagina bayagi pusuya yatmis. Ama yakisikliysa bir dusun bence
Inanmiyorsan kullanma miSakınca görüyorlar malesef
İnanmıyorsan kullanma diye uyarılmışımdır
Kullanmamaya çalışırım ama bazen ağızdan çıkar:)
Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm
Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdidençok fena okurum
Valla alıcı olmadığım için çok dikkatli bakmamıştım. Aklımda yakışıklı diye kalmış. Lakin yapamicam galiba aklım hala bu ayıda
Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm
Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdidençok fena okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?